Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ποια γυναίκα φτάνει ευκολότερα σε οργασμό;

Οι γυναίκες που επιλέγουν συντρόφους του ιδίου φύλλου για να κάνουν σεξ, είναι εκείνες που έχουν τους περισσότερους και συχνότερους οργασμούς σε σχέση με εκείνες που ο σύντροφος τους, είναι αποκλειστικά άνδρας, και σε σχέση με εκείνες που επιλέγουν άλλοτε άνδρες και άλλοτε γυναίκες.
Αυτό διαπίστωσαν ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, ύστερα από έρευνα που έκαναν ανάμεσα σε 7.000 άνδρες και γυναίκες, και την οποία έρευνα, δημοσίευσαν στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine. Η έρευνα μεταξύ άλλων έδειξε ότι 8 στους 10 άνδρες, όταν κάνουν σεξ έρχονται σε οργασμό.
lesb2

Οι γυναίκες που κάνουν σεξ μόνο με άνδρες έρχονται σε οργασμό σε ποσοστό 6 στις 10, οι γυναίκες που είναι αμφιφυλόφιλες, έχουν οργασμό σε ποσοστό 5,5 στις 10, ενώ οι ομοφυλόφιλες γυναίκες φτάνουν σε οργασμό συχνότερα από όλες. Το ποσοστό είναι 75%. Οι επιστήμονες επιχείρησαν να ερμηνεύσουν αυτό το γεγονός και κατέληξαν στην εικασία ότι αυτό συμβαίνει επειδή το σεξ που θα έχει μια γυναίκα με μια άλλη γυναίκα, διαρκεί συνήθως περισσότερο, ενώ δυο γυναίκες νιώθουν αναμεταξύ τους περισσότερο άνετα με τα κορμιά του.
lesb1
Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας δήλωσε: «Μια πιθανή εξήγηση μπορεί να έχει σχέση με το γεγονός πως οι γυναίκες νιώθουν πιο άνετα και οικεία με το γυναικείο σώμα και έτσι είναι πιο εύκολο να χαλαρώσουν και να έρθουν σε οργασμό με τη γυναίκα σύντροφό τους».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα