Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Την επίσημη έναρξη συνεργασίας της με τον Χάρο ανακοίνωσε η Malaysian Airlines!

malaysia-airlines-b747-400
Με μία πανηγυρική ανακοίνωση η οποία δημιούργησε ανάμεικτες εντυπώσεις στο επιβατικό κοινό που συνηθίζει να επιλέγει για τις αεροπορικές του μετακινήσεις τη συγκεκριμένη γνωστή εταιρεία αερομεταφορών, η Malaysian Airlines γνωστοποίησε δημόσια το πρωί της Τετάρτης την επίσημη πλέον έναρξη συνεργασίας της με τον Χάρο!
Πρόκειται για μία ιστορική εμπορική συμφωνία που στόχο έχει σύμφωνα με την εταιρεία «την ριζική βελτίωση της μεταφοράς στον Άδη όλων των ανθρώπινων ψυχών που χάνονται στα αεροπορικά δυστυχήματα των οποίων είχε την τιμή κάθε φορά να επιμελείται».
«Η Malaysian προσπαθεί απλά να εκμεταλλευθεί εμπορικά την μοίρα των αεροπλάνων της. Πρόκειται για έξυπνη κίνηση που σίγουρα θα δελεάσει το παγκόσμιο επιβατικό κοινό και θα κάνει να δει ταξίδια με αυτήν ως μία χρυσή ευκαιρία ποιοτικής μεταφοράς στον άλλο κόσμο.
Ο καθένας σε μία ελεύθερη αγορά παλεύει να επιβιώσει με τα μέσα που διαθέτει»

σχολίασε χαρακτηριστικά στο άκουσμα του πρωτόγνωρου deal της Malaysian κορυφαίος αναλυτής της Malayan Banking στην τηλεόραση του Bloomberg το μεσημέρι της Τετάρτης.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίες επιβατών που είχανε δει πριν λίγες ημέρες το φως το δημοσιότητας, εδώ και μήνες βρισκότανε σε πλήρη εξέλιξη μακροχρόνια ανεπίσημη συνεργασία της εταιρείας με τον διάσημο πορθμέα του Άδη.
Την αξιοπιστία των καταγγελιών αυτών που δεν έχουν ακόμη ούτε επιβεβαιωθεί αλλά ούτε διαψευστεί επισήμως από την εταιρεία, ενισχύει η διπλή καταστροφή που ως γνωστόν έχει προκληθεί με Boeings της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας.
Ακολουθεί αυτούσια η σημερινή ανακοίνωση της Malaysian Airlines που θα συζητηθεί:
«Με μεγάλη χαρά η εταιρεία μας, μετά τα απανωτά αεροπορικά δυστυχήματα τα οποία και απέδειξαν σε όλους περίτρανα τις ξεχωριστές ικανότητες της Malaysian για έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των επιβατών της ακόμη και στον άλλο κόσμο, σας γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με τον διάσημο πορθμέα του Άδη.
Ευχαριστούμε πολύ όσους συνεχίζονται να εμπιστεύονται την εταιρεία μας για τα ταξίδια τους στον άλλο κόσμο και όχι μόνο.
Υποσχόμαστε σε όλους όσους επιλέγουν την Μalaysian για τις αεροπορικές τους μετακινήσεις ότι από το πρωί της Πέμπτης οπότε και πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα ο νέος και εξειδικευμένος στις μεταφορές ανθρώπινων ψυχών συνεργάτης μας, όλα ανεξαιρέτως τα ταξίδια με τα Boeings της εταιρείας μας θα εγγυώνται την ασφαλή και έγκαιρη μετάβαση των πελατών μας στον Άδη».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα