Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Facebook : Ποιοι επισκέπτονται πιό συχνά το προφίλ μου;



Θέλετε να γνωρίζετε ποιοί επισκέπτονται συχνά το προφίλ σας στο facebook; Είναι πράγματι ένα ερώτημα που για άλλους δεν έχει καμία σημασία όμως για άλλους αποτελεί  ένα μυστήριο. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα με τον παρακάτω τρόπο:

Ανοίξτε πρώτα την ιστοσελίδα σας στo facebook στην θέση Profile-Timeline. Πατήστε με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας επάνω στην σελίδα  επιλέξτε προβολή πηγαίου κώδικα και κλικάρετε επάνω της:


Πατήστε τώρα CTRL+F και αναζητήστε τη  λέξη FriendsList .Δίπλα ακριβώς θα δείτε κάποιους αριθμούς στην σειρά, αυτά είναι τα id των χρηστών που σας επισκέπτονται πιό συχνά. Τα προφίλ στον κατάλογοαναφέρονται κατά σειρά από το ποιος επισκέπτεται το Τimeline σας πιο συχνά.


Επιλέξτε τώρα ένα ένα τα Id που βλέπετε και στην γραμμή  του Browser σας γράψτε τα εξής:


Μετά το = βάλτε τον αριθμό που θέλετε να εξακριβώσετε την ταυτότητά του και επαναλάβετέ το για κάθε ένα Id ξεχωριστά, μέσα σε λίγη ώρα θα  ξέρετε ποιοί έχουν επισκεφθεί το προφίλ σας περισσότερο.


Ο τρόπος αυτός αντικατροπτίζει τις επισκέψεις στο προφίλ σας την συγγκεκριμένη στιγμή, πιθανώς την επόμενη ημέρα ή κάποια άλλη χρονική στιγμή που θα επιλέξετε να δείτε τους επισκέπτες του προφίλ σας να είναι διαφορετικοί.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Επειδή δεν γνωρίζουμε φυσικά τον τρόπο διαχείρισης των δεδομένων του Facebook προσπαθήσαμε να κάνουμε μία τεχνική προσέγγιση στο θέμα με το τρόπο που σας περιγράψαμε,  και για να είμαστε ειλικρινείς δεν καταφέραμε να εξακριβώσουμε 100% αν τα Id που βλέπουμε δίπλα στην λέξη  FriendsList αφορούν μία συγκεκριμένη ενέργεια του χρήστη, το να μπεί και να δεί το προφίλ σας για παράδειγμα ή αφορά γενικότερα την κινητικότητα των χρηστών μέσα από τις διάφορες εφαρμογές (όπως για παράδειγμα τις προσκλήσεις που λαμβάνετε από διάφορες εφαρμογές προσκλήσεις και παιχνίδια από τους φίλους σας.

Η δοκιμή έγινε με Browser τον Mozila Firefox, όμως τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο Browser, για παράδειγμα στον internet explorer θα ψάξετε για τον κώδικα επιλέγοντας με δεξί πλήκτρο  στην λέξη κωδικοποίηση, στον δε Google chrome επιλέγοντας με τον ίδιο τρόπο προβολή κώδικα σελίδας 



lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα