Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

10 Παράξενα πράγματα που ενισχύουν τη σεξουαλική ζωή σας

libido by samandel

Σχεδόν κάθε εβδομάδα υπάρχει και μια νέα μελέτη γύρω από την ενίσχυση της λίμπιντο σας. Μερικές από αυτές έχουν νόημα, αλλά πολλές από αυτές είναι αλλόκοτες. Συγκεντρώσαμε τις 10 από τις πιο παράξενες , σε περίπτωση που ψάχνετε ένα νέο τρόπο για να ανεβάσετε τη διάθεση σας.
sex crazed and a tv zombie by meanstupid
1. Παρακολουθώντας ένα βαρετό πρόγραμμα στην τηλεόραση 

Μια πρόσφατη  μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους κάνουν δύο φορές περισσότερο σεξ από εκείνους που δεν έχουν. Φυσικά σε ένα ποσοστό αυτό οφείλεται στις ταινίες πορνό, με το 37 τοις εκατό να παραδέχεται  αυτή την ένοχη απόλαυση. Ωστόσο, το 29 τοις εκατό είπε ότι η παρακολούθηση μιας βαρετής εκπομπής  οδηγεί σε σεξ ώστε να νιώσουν κάποια  πραγματική διασκέδαση .
$$$ - Earning Money by PlayboyVampire
2. Εξοικονομώντας περισσότερα χρήματα

Στο International Journal of Manpower μια  μελέτη ρώτησε 6.317 άνδρες και γυναίκες στην Ελλάδα, για το πόσο συχνά έκαναν σεξ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στη συνέχεια, εξέτασαν πόσα χρήματα κέρδιζαν. Αυτοί που έβγαζαν  5 τοις εκατό περισσότερο από ό, τι οι άλλοι έκαναν επίσης σεξ τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα. Γνωρίζοντας ότι δεν έχεις να ανησυχείς για τους λογαριασμούς που θα πρέπει να καταβάλλεις, σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.

3. Σχεδιάζοντας ένα ραντεβού που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη

Μετατρέψτε ένα ραντεβού σε κάτι που θα ενισχύσει την λίμπιντο σας. Απομακρυνθείτε από την τηλεόραση και προγραμματίστε κάτι που θα κάνει την καρδιά σας να κτυπάει γρήγορα με ενθουσιασμό και κάποιο φόβο, προκειμένου να αναλάβετε κάποια δράση στη συνέχεια. Μια  μελέτη που δημοσιεύεται στο  Archives of Sexual Behavior διαπίστωσε ότι οι πιο συναρπαστικές δραστηριότητες, όπως η εναέρια τροχαλία ή το surfing,  ενισχύουν το νευρικό σας σύστημα και τους καρδιακούς παλμούς με ένα τρόπο που μοιάζει με τη σεξουαλική διέγερση.
The last ride. by Be-at

4. Προτιμώντας τις παρακάτω μυρωδιές από το άρωμα ή την κολόνια 
Μία Βρετανική  έρευνα λέει ότι οι γυναίκες θέλουν οι άνδρες τους να μυρίζουν πετρέλαιο, μπογιά, μελάνι του εκτυπωτή ή δέρμα. Μάλλον θα πρέπει να γεμίσετε με καύσιμα το αυτοκίνητο σας πριν από το επόμενο ραντεβού σας. Οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, ήταν πιο ελκυστικές όταν μύριζαν κραγιόν, παιδική λοσιόν ή ένα ψητό δείπνο . Ναι, ένα ψητό δείπνο .

10 Παράξενα πράγματα που ενισχύουν τη σεξουαλική ζωή σας


5. Τρώγοντας Αβοκάντο

Είναι η εποχή του χρόνου, όπου θα δείτε αβοκάντος να ξεφυτρώνουν παντού, και τώρα έχετε έναν καλό λόγο για να επωφεληθείτε από αυτό. Αποδεικνύεται ότι έχουν αφροδισιακές επιπτώσεις που θα κάνουν τη σαλάτα σας καλύτερη, καθώς επίσης και τη σεξουαλική ζωή σας.



Prada Response- The REd Dress by BellaTytus
6. Φορώντας κόκκινα

Αν θέλετε να αποπλανήσετε έναν άνδρα, τότε ήρθε η ώρα να βρείτε τη δική σας εκδοχή του φορέματος της Jessica Rabbit. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες βαθμολόγησαν τις κυρίες που φορούν κόκκινα ως πιο ελκυστικές και πιο σέξι.
Red Red Wine by neo5842

7. Πίνοντας κόκκινο κρασί

Αυτό σίγουρα θα είναι δύσκολο για τους 
πότες του λευκού κρασιού, αλλά αποδεικνύεται, ότι το κόκκινο ανεβάζει τη λίμπιντο, όταν πρόκειται για κρασί. Μια  μελέτη που δημοσιεύθηκε στο  Journal of Sexual Medicine βρήκε ότι οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί έχουν υψηλότερες σεξουαλικές επιθυμίες από τις κυρίες που προτιμούν οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ποτό. Το πιάσατε αυτό; Ντύνονται στα κόκκινα , πίνουν κόκκινο.

reading by sai-ansata
8. Διαβάζοντας

 Η Δρ 
Susan Kellogg, μια ιατρική σεξολόγος προτείνει βιβλιοθεραπεία, η οποία προωθεί τη σεξουαλική συμπεριφορά μέσα από την ανάγνωση, εξηγεί, «Υπάρχει κάποια έρευνα  που υποδηλώνει ότι οι φαντασιώσεις αυξάνουν τις προ-σεξουαλικές χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη και η τεστοστερόνη, κάνοντας την βιβλιοθεραπεία  ένα ισχυρό εργαλείο σε πολλαπλά επίπεδα για μια γυναίκα που βιώνει χαμηλή σεξουαλική ορμή. "


*sweating* by crowry
9. Ιδρώνοντας 

είναι αηδιαστικό, αλλά αληθινό. Οι γυναίκες διεγείρονται από τον ιδρώτα των ανδρών τους. Η μυρωδιά τους στην πραγματικότητα αυξάνει στις γυναίκες το επίπεδο  της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, σύμφωνα με μια  μελέτη που δημοσιεύθηκε στο  The Journal of Neuroscience .



Give me your heart - Heart 10 by DorottyaS
10. Κυττάζοντας την φωτογραφία του εραστή σας

Ακούγεται τόσο απλό, αλλά είναι αποτελεσματικό, λέει η επιστήμη. Μια  μελέτη διαπίστωσε ότι κοιτάζοντας μια φωτογραφία του εραστή σας για 30 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, κάνει το μυαλό να παράγει ντοπαμίνη  που, στη συνέχεια, έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της λίμπιντο σας. Πόσο εύκολο είναι αυτό;
care2

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα