Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ..


Ναι γιατί πραγματικά είναι τέχνη….
   Οραματιζόμενος έναν κόσμο γεμάτο αγάπη αληθινή βαθειά και ανθρώπινη αγάπη είδα κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούμε. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως αυτό που περνά η ανθρωπότητα αυτήν την στιγμή είναι οικονομική κρίση όμως εγώ νομίζω πως είναι και κοινωνική, ηθική, και πολλά πολλά πολλά αλλά…                                                  
  Γιατί πότε υπήρξε πραγματικά ο άνθρωπος ευτυχισμένος? Πάντα κάτι δεν του έλλειπε νομίζοντας ότι θα του καλύψει το κενό η απέναντι βιτρίνα ή το ωραίο αυτοκίνητο κ.α.?
Λέγαμε πως αγαπάμε μα με τον πρώτο άνεμο γκρεμίζαμε ότι είχαμε κτίσει πάνω στο όνομα της αγάπης. Θυμώνουμε με τους συνανθρώπους μας θαρρείς και εμείς είμαστε τέλειοι ή θαρρείς πως ο κόσμος μας χρωστά.
   Όμως η πραγματική αγάπη…
"Η αγάπη μακροθυμεί, αγαθοποιεί. Η αγάπη δεν φθονεί. Η αγάπη δεν αυθαδιάζει, δεν υπερηφανεύεται, δεν φέρεται με απρέπεια, δεν ζητάει τα δικά της, δεν εξάπτεται, δεν συλλογίζεται το κακό. Δεν χαίρεται στην αδικία, συγχαίρει όμως στην αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει.’’ ( Κορινθίους Α΄ 13: 4 – 7)

    Γιατί τι να το κάνω και αν έχω να φάω και σήμερα και αύριο και αν έχω να αγοράσω καινούρια ρούχα αν δεν υπάρχουν  στην ζωή μου άνθρωποι οι οποίοι να στέκονται δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες. Να με αγαπούν όπως είμαι χωρίς το καινούργιο αυτοκίνητο χωρίς τα καινούρια ρούχα. Να με αγαπούν με τα λάθη μου και με τα πάθη μου. Να είναι αυτοί οι οποίοι θα με παρασύρουν σε ένα ταξίδι  για να γνωρίσω τον εαυτό μου τις πραγματικές μου ανάγκες, το ποιος είμαι τις αδυναμίες μου μα και τα δυνατά μου σημεία. Να με πάνε μπροστά γιατί δυστυχώς η τεχνολογία και η επιστήμη εξελίσσεται όμως η προσωπικότητα του ανθρώπου όχι και αυτό γιατί το σημαντικότερο μάθημα από όλα δεν διδάσκεται πουθενά.
   Ανοίξτε τα παράθυρα της καρδιάς σας να μπει φως. Η αγάπη είναι τέχνη. Η μεγαλύτερη και η ομορφότερη τέχνη.
-Η Αγάπη δίνει ζωή
 -Νιώθεις πιο δυνατός
-Η Πίστη σου γινεται δύναμη και νομίζεις πως μπορείς να νικήσεις τα πάντα και πράγματι νικάς.
-Αγαπάς όλο τον κόσμο και  νιώθεις πως σε αγαπά και αυτός
-Ξυπνάς και το πρώτο πράγμα που κανείς είναι να χαμογελάς
-Κοιμάσαι χωρίς δάκρυα στα μάτια
-Και το σύμπαν και ο Δημιουργός σου είναι μαζί σου σε κάθε προσπάθεια που είναι σωστή για σένα και για το σύνολο
-Στην αγάπη δεν υπάρχει το Εγώ υπάρχει το Εμείς και όπως όλοι ξέρουμε όταν κάτι γινεται ομαδικά έχει μεγαλύτερο αποτέλεσμα άλλωστε ποιος θέλει να είναι μόνος του στον παράδεισο.
   Ας ψάξουμε να βρούμε στους συνανθρώπους μας τι είναι αυτό που μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει. Ας έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον πιο κοντά στον δημιουργό μας τώρα πιο πολλή από ποτέ επιβάλλεται……..
   Θα μπορούσαμε να μιλάμε για την αγάπη μέρες ατελείωτες όμως καλύτερα είναι να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά….

Μερες Φωτος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα