Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Εκτενές ρεπορτάζ από τη σύλληψη Μαζιώτη


Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτός ο Νίκος Μαζιώτης στο κέντρο της Αθήνας από την Αστυνομία η οποία τον υποδέχτηκε με πυροβολισμούς και σουβλάκια κεμπάπ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρχικός στόχος του Νίκου Μαζιώτη ήταν μια τράπεζα ακριβώς απέναντι από τη ΓΑΔΑ αλλά επειδή το θεώρησε πολύ εύκολο, αποφάσισε να ληστέψει μία άλλη στο Μοναστηράκι μέρα μεσημέρι που είναι τίγκα στους τουρίστες και δεν υπάρχει εύκολη δίοδος διαφυγής.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Μητροπόλεως, όταν ο Νίκος Μαζιώτης ενημέρωσε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ότι είναι οπλισμένος και σκοπεύει να ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται εκεί, ενώ στη συνέχεια πέταξε στα πόδια τους μια πλαστική χειροβομβίδα από τα Jumbo.

Στη συμπλοκή πήραν μέρος και κάτι τουρίστες που ενθουσιάστηκαν με το σκηνικό, αφού όπως και να το κάνεις, το Μοναστηράκι, εκτός από τα κεμπάπ και τους τρομοκράτες που σουλατσάρουν πάνω-κάτω, είναι λιγάκι βαρετό.

Οι πληροφορίες του Mega μιλάνε για 20.000.000 τραυματίες τουρίστες, ενώ το ΣΚΑΪ μεταδίδει φρικιαστικές εικόνες χιλιάδων καταναλωτών που είχαν κατακλύσει την αγορά για να ψωνίσουν, οι οποίοι έτρεχαν πανικόβλητοι για να σωθούν από την πρωτοφανή σφαγή.

Ανάμεσα στους τραυματίες φαίνεται πως είναι κι ο Νίκος Μαζιώτης ο οποίος θα οδηγηθεί στον Ευαγγελισμό και κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα ανακριθεί για την εμφάνιση του κροκόδειλου που τρομοκρατεί την Κρήτη, ενώ στη συνέχεια θα του δοθεί ολιγοήμερη άδεια για να ξαναδραπετεύσει και να ληστέψει ένα ΑΤΜ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: ΤΙ ΜΗΑ ΜΑΙΡΑ ΠΑΡΕΤΙΤΕ Ι ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ, ΤΙΝ ΕΠΩΜΑΙΝΗ ΣΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΩΤΗ. ΤΙΧΕΟ??//?? ΔΗΑΔΟΣΤΑΙ!!!111ΕΝΑΕΝΑΔΥΟ)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα