Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΜΥΣΤΙΚΌ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΑΛΈΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΈΣ



Αλήθεια...πιστεύετε όντως στους αόρατους κόσμους??? 
Γιατίίίίίίί όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ, δεν αρκείται στο να ξέρει και να μην γνωρίσει Rolling Eyes 
Οπότε...... αυτή ακριβώς τη στιγμή έρχεται ο ΜΕΓΑΣ_ΟΦΙΣ και μας δίνει τα φώτα από το αμάξι που δεν έχει, χεχεχε. 
Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και λέμε πώς όποιος Θελήσει να έρθει σε επαφή με κάποιο ίσως καλό ίσως κακό στοιχειακό πνεύμα, θα πρέπει να ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες. Βέβαιααα δεν μπορούν όλοι, μόνο όσοι Πιστεύουν, Θέλουν και έχουν το απαραίτητο θάρρος και κάτι ακόμα... 
Πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα τους γιατί θέλουν και το κάνουν(είναι σημαντικό) 

Ορίστε μας τα ΦΩΩΩΩΤΑ: (από ένα πολύτιμο χρυσωρυχείο) 

Πρωτη φαση να βρειτε ένα απομακρυσμενο από ανθρωπινες κατοικιες τοπο , κατά προτιμηση δασωδες, αλλα στο οποιο να μπορει να εχει κανεις κανονικη εισοδο και να φτασει σε αυτό χωρις αγχος, ουτε πονους που να ταραζουν την ψυχη του. Σ’αυτές τις περιπετειες πρεπει να αποκλεισει κανεις κάθε ειδος ορειβασιας σε εκεινους που δεν είναι συνηθισμενοι, η σε εκεινους που η ασυνηθιστη φυσικη προσπαθεια και συνεπως οι συναισθηματικες ταραχες μπορουν να προκαλεσουν απεχθεια στα αληθινα Στοιχειά και ελξη οραματων και σκεπτομορφων που δεν εχουν καμια σχεση με τα Πνευματα της φυσης. Καλυτερα είναι να μην δει κανεις τιποτα παρα να πιοστευει ότι βλεπει, δηλ. απλες φαντασιωσεις. 



Δευτερη φαση να κανει βαθια αυτοαναλυση και να βεβαιωθει ότι αυτό που θα προσπαθησει δεν το κανει για να αποκτησει κατι εγωιστικα ουτε για να κανει επιδειξη διηγωντας το στους φιλους η συγγενεις. Να θεωρησει ότι λογω του χαμηλου βαθμου προστασιας η ελαττωματων του του ερευνητη, μπορουν να του συμβουν δυσαρεστα συμβαντα. Επομενως συνιστω να είναι με την καρδια ετοιμος για ότι ο Θεος θελησει…. Για να αυξηθει ο δεικτης ασφαλειας να μην γινει χρηση κανενος ναρκωτικου, καπνου η οινοπνευματος και να τρωει ψητα καθως και να εχει μια ζωη οσο πιο αγνη γινεται τουλαχιστον δυο μηνες πριν ν’αρχησει το πειραμα. 

Τριτη φαση να παει στον τοπο αυτό μονος του η με μια μικρη συντροφια καποιου που να αναζητει τα ιδια. Να κατασκηνωσει σε μια σκηνη η σε μια απλη καλυβα προσπαθωντας να κανει το λιγοτερο δυνατο θορυβο και μιλωντας πολύ λιγο. Όταν θα φτασει στον τοπο οπου περιμενει τη συναντηση, να μην χρησιμοποιησει τιποτα μεταλλικο που να μην είναι χρυσο η ασημενιο και ν’άποφυγει οσο το δυνατο περισσοτερο, ρουχα από συνθετικες ινες η από δερματα ζωων κακα επεξεργασμενα. Να εχει το σωμα καθαρο και το νου αδειο από προκαταληψεις και φοβο. Να μενει απλως περιμενοντας παρητηρητικα και παθητικα, αποφευγοντας κάθε αγχος. Να επαναλαμβανει νοητικα ο,τι μοναχα θελει να δει η να μπει σ’επαφη με ένα Πνευμα της φυσης με φιλικους και ειρηνικους σκοπους.Μπορει να παρει μαζι του να προσφερει καποιο αρωματικο γλυκο, φρουτα η αρωματα, αν σ’αυτή την πραξη δεν εισερχεται η εννοια αγορας αλλα προσφορας και να τ’αφησει καπου πενηντα μετρα από τον τοπο στον οποιο ο η οι παρατηρητες θα τοποθετηθουν. 

Τεταρτη φαση θα επιστρεψει στον τοπο της υποτιθεμενης συναντησης, τοσες φορες οσες θα είναι δυνατον, σιωπηλα και με την ιδια καλη διαθεση. Να καθησει στα χορτα η πανω σε ένα κλαδι και να περμενει, από λιγο μετα τη δυση του ηλιου μεχρι δυο ωρες μετα τα μεσανυχτα. Να μην φερει μαζι του τιποτα για να πιει η για να φαει που να μην είναι λιγο νερο η μια φουχτα ξηρων καρπων. Να αποφυγει οποιαδηποτε άλλη εκδηλωση μιας φυσιολογικης αναγκης. Να παραμενει παντα ξυπνιος. Να εχει ένα σχεδιο για ένα αριθμο ημερων παραμονης και να το τηρησει, ειτε αν εχει η όχι καλη τυχη. Σε περιπτωη που θα δει ένα Στοιχειο να κρατησει απολυτη ηρεμια και να θυμηθει ότι δεν προκειτε για τιποτα ‘’υπερφυσικο’’ , αλλα για ένα πλασμα του Θεου όπως εμεις οι ιδιοι. Αν θελησει να του πει κατι και η αποσταση είναι φρονιμη, να το κανει νοητικα αλλα κουνωντας τα χειλια σαν να μιλουσε πραγματικα. Σε τελευταια περιπτωση, να προσπαθησει να μιλησει μονο με την πνοη, με φωνη μολις να ακουγεται αλλα σταθερη και σιγουρη. Να εχει καλη θεληση σχετικα μ’αυτό που το πνευμα τhς φυσης θελει να του πει και να μην δειλιαζει ποτε. Εκεινος που βλεπει κατι η πιστευει ότι το βλεπει υποχωρει στο φοβο, να φυγει με τη βοηθεια ενός φακου και να μην επαναλαβει ποτε σ’αυτή τη ζωη του την προσπαθεια αυτή, ζητωντας καλυτερα στο βαθος της ψυχης του να εχουν οι Κυριοι της Μοιρας ελεος για την αδυναμια του, την οποια θα εξιλεωσει κανοντας ευλαβικα καλες πραξεις και ανωνυμες δωρεες σ’αυτους που εχουν αναγκη και μενουν στην ιδια περιοχη οπου ειχε την εμπειρια του. Ο τοπος της συναντησης πρεπει να είναι ελευθερος από κάθε ανθρωπινη βρωμια η ακαθαρσια και θα διαλεξει για το πειραμα, μια περιοδο νυκτων από τη νεα σεληνη μεχρι τη πανσεληνο και ποτε μα ποτε το αντιθετο. 
Πεμπτη φαση για να αποφυγει απροβλεπτα προβληματα ειτε εχει στεφθει μ’επιτυχια η παρατηρηση ειτε όχι, να μην τη διηγηθει σε τριτους που να είναι ξενοι σε αυτά τα πραγματα. Το καλυτερο εινα ν’αποσιωπησουμε την εμπειρια μας η να την διηγηθουμε με απροσωπο τροπο αφηνωντας να περασει ενας αριθμος ετων που θα κανουν να στρωσουν οι ψευτικοι ενθουσιασμοι και οι ψευτικες απογοητευσεις.Και να θυμαται παντα κανεις ότι αυτος που κατορθωνει να δει η να μπει σε επαφη μ’ένα Πνευμα δεν είναι καλυτερος ουτε χειροτερος από αυτόν που δεν το κατορθωνει, γιατι οι δρομοι που διαλεγουν οι Θεοι για μας είναι μυστηριωδεις και δεν προκαλει ευτυχια να το προσπαθουμε να λυσουμε η να ερμηνευσουμε αινιγματα που βρισκονται πιο περα από την αντιληψη μας, σ’αυτή τη στιγμη της εξελιξης της συνειδησης μας. 


από: ''Τα στοιχειακά πνεύματα της φύσης'' Γ. Λιβράγκα


apokrifa-perasmata


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα