Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Πώς θα φρεσκάρω τα τσαλακωμένα ρούχα μου χωρίς σίδερο;



Έφυγες ταξίδι και προτίμησες να πάρεις ένα έξτρα ζευγάρι παπούτσια από το να κουβαλήσεις το σίδερο μαζί σου; Καλά έκανες!
Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν να σας δανείσουν ένα σίδερο. Αν όμως όχι; Ή αν βρεθείτε ξαφνικά στο σπίτι κάποιου φίλου και δεν θέλετε να τον βάλετε σε κόπο; Υπάρχει τρόπος να φρεσκάρετε τα ρούχα σας, χωρίς σιδερώστρα και σίδερο με ένα παλιό αλλά σίγουρο κόλπο.
Όταν φτάνετε στο ξενοδοχείο, βγάζετε πάντα τα ρούχα από τη βαλίτσα σας και κρεμάστε όσα μπορούν να κρεμαστούν.
Φροντίστε να τα στρώσετε λίγο με τα χέρια σας για να "καθίσουν". Όταν θέλετε να τα φορέσετε βγάλτε τα από τη ντουλάπα μαζί με την κρεμάστρα και κρεμάστε τα πίσω από την πόρτα του μπάνιου. Κλείστε την, και απολαύστε το ζεστό σας ντους... παρέα. Οι υδρατμοί από το μπάνιο, μαλακώνουν τις ίνες και «ρίχνουν» τις ζάρες και το τσαλάκωμα από τα υφάσματα.
Αν το ζεστό μπάνιο δεν σας βοηθάει, και αν το ύφασμά σας δεν είναι πάρα πολύ ευαίσθητο τότε μπορείτε να αφήσετε τα ρούχα σας κρεμασμένα στις κρεμάστρες και να τα ραντίσετε με λίγο νερό με τη βοήθεια ενός καταβρεχτηριού για το σίδερο. Στρώνετε λίγο το ύφασμα με το χέρι σας και αφήνετε να στεγνώσει.


tovimatisgynaikas


AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα