Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

AVI ReComp : Προσθέστε υπότιτλους για τις ταινίες σας


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής η νέα έκδοση του AVIRecomp είναι γεγονός. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να κάνετε recompress τα AVI αρχεία σας. Δεν υποστηρίζει μόνο αρχεία που περιέχουν ροές ήχου, αλλά και AVIs χωρίς ήχο. 

Περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων έτσι, εάν θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις ταινίες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα αυτό το λογισμικό. Επιπλέον, οι νεότερες εκδόσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε πλαίσια στην ταινία σας και τοποθετήστε υπότιτλους σας σε αυτά.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ανάλυση και αναλογία εικόνας  στα βίντεο κλιπ σας.  Το AVI ReComp περιλαμβάνει AVIs  υποστήριξη με υποστήριξη audio formats: mp3, wav, ac3, dts, ogg. και υποστηριζόμενες μορφές υποτίτλων : TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa), VobSub (.sub/.idx). 

Εν ολίγοις πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που με πολύ λίγα, απλά βήματα μπορείτε να ενσωματώσετε υπότιτλους σε οποιοδήποτε βίντεο. Προς το παρόν, το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μόνο τον Xvid κωδικοποιητή για τη διαδικασία αποσυμπίεσης. Το πακέτο εγκατάστασης περιέχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ( οι  πιό πρόσφατες εκδόσεις των : VirtualDubMod , AviSynth και Xvid )


ΒΗΜΑΤΑ

Πατήστε άνοιγμα Avi και βρείτε τη διαδρομή που βρίσκεται το αρχείο Avi, επιλέξτε τώρα αποθήκευση και βρείτε τη διαδρομή που θέλετε να το αποθηκεύσετε.
Πατήστε στο κουμπί προσθήκες, κλικάρετε την επιλογή ενεργοποίηση-απενεργοποίηση υπότιτλων και πατήστε φόρτωση υπότιλων για να βρείτε τη διαδρομή που έχετε αποθηκευμένους του υπότιτλους. 
Τέλος πατήστε στο κουμπί ουρά - προσθήκη στην ουρά και πατήστε εκκίνηση για ξεκινήσει η ενσωμάτωση των υπότιτλων σας. 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 


AVI ReComp 1.5.6


lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα