Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Που είναι κρυμμένη η καλή μου η ευκαιρία;

Zhang Lin Hai

Υπάρχουν πάντα κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν πριν γίνει κάτι άλλο. Αυτό όμως είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Επειδή πάντα υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει πριν κάνεις κάτι άλλο πρέπει να είσαι αποφασισμένος να ξεκινήσεις ακόμα και αν δεν έχεις τα πάντα.
Μερικές φορές όμως πρέπει να ρισκάρεις. Όταν παρουσιαστεί η μεγάλη ευκαιρία, δεν πρέπει να το πολυσκεφτείς γιατί πολύ σύντομα μπορεί η ευκαιρία να χαθεί. Ευκαιρίες σε όλους μας δίνονται, πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι. κατά κάποιον τρόπο να τις περιμένουμε κι όταν έρθουν να έχουμε τα κότσια να τις αναγνωρίσουμε και να τις κυνηγήσουμε.
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να προετοιμαστείς πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε. Πρέπει τουλάχιστον να ξέρεις τι θες και να έχεις κάποιο πλάνο για να κινηθείς προς τα εκεί.

Πριν μαγειρέψεις μία συνταγή πρέπει να ψωνίσεις τα υλικά. Πριν αρχίσεις να μαγειρεύεις πρέπει να έχεις τα απαραίτητα κατσαρολικά. Πριν καθίσεις να φας πρέπει να στρώσεις το τραπέζι.
Το να αναγνωρίσεις μια ευκαιρία δεν είναι και τόσο απλό. Η προετοιμασία κυρίως για αυτό είναι σημαντική. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμη να δούμε την ευκαιρία όταν αυτή παρουσιαστεί. Και το μυστικό εδώ πιο είναι; Ότι κάθε ευκαιρία έρχεται μεταμφιεσμένη ως δυσκολία.
Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία αναρωτήσου «Που είναι κρυμμένη η καλή μου η ευκαιρία;»
Σε κάθε δυσκολία κρύβεται μία ευκαιρία.
Αν σου καεί το φαγητό έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις κάτι άλλο από την αρχή ακόμα πιο καλό!
Φωτογραφία Zhang Lin Hai
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα