Σάββατο 31 Μαΐου 2014

10 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι για σένα


Έχεις τις αμφιβολίες σου για εκείνον; Αν δεις τον εαυτό σου σε 7 από τις 10 παρακάτω φράσεις, ίσως ήρθε η ώρα για bye bye love (<- see what we did there?).
1. Έχεις (ήδη) κάνει κάνει μια λίστα με όλα αυτά τα οποία σε ενοχλούν σ? εκείνον.

Μιλάμε για μια λίστα που περιλαμβάνει πράγματα όπως: ο τρόπος που ντύνεται, το χιούμορ του, οι φίλοι του, η σχέση με τη μητέρα του, ο τρόπος που χειρίζεται τα χρήματα, τα dance move του, τα δάχτυλα των ποδιών του και άλλα. Πολλά, πάρα πολλά.

2. Δεν τον εμπιστεύεσαι.

Για να ευοδωθεί οποιαδήποτε σχέση σ? αυτή τη ζωή πρέπει να υπάρχει ένα σεβαστό ποσοστό εμπιστοσύνης. Δε λέω να τον εμπιστεύεσαι τυφλά – εντάξει, μια μικρή δόση ζήλιας κρατάει και τη σχέση σου σε εγρήγορση (ναταλέμεαυτά). Αλλά αν παθαίνεις αλλεπάλληλα εγκεφαλικά κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του ή που αργεί να σου απαντήσει σε ένα μήνυμα, τότε κάτι δεν πάει καλά. Τώρα αν φταίει η δική σου παράνοια ή η δική του συμπεριφορά, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Πάντως ο συνδυασμός σας δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά για τον ψυχισμό σου.

3. Δεν είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα τρέξεις όταν είσαι down.

Γιατί δεν σέβεσαι την άποψή του. Ή γιατί δε σε στηρίζει αρκετά και πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνει. Μπορεί οι συμβουλές του να σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμα χειρότερα στο τέλος. Κάποια στιγμή θα αρχίσει απλά να τον αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι. Πίστεψε με I?ve been there.

4. Αποφεύγεις τους καβγάδες μαζί του.

Γιατί φοβάσαι τους τρόπους που έχει αντιδράσει στο παρελθόν. Not good. 

5. Δεν είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ερωτευμένη μαζί του.

Οκ, θα μου πεις πολλά άλλα πράγματα είναι σημαντικά σε μία σχέση όπως η ασφάλεια, η επικοινωνία, το χιούμορ, ο τρόπος που σε ηρεμεί όταν παθαίνεις υστερία. Όμως ας είμαστε ειλικρινείς: αν δεν σε έλκει σεξουαλικά, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συμβεί όσο και αν το προσπαθήσεις. Ειδικά αν μιλάμε για μια σχέση που μετράει πάνω από ένα εξάμηνο.

6. Είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις σοβαρή σχέση, και εκείνος όχι.

Ας το παραδεχτούμε: είσαι σε φάση που θέλεις κάποιον με τον οποίο να μπορεί να φανταστείς ότι θα κάνεις οικογένεια μαζί του. Υποθέτουμε ότι ψάχνεις έναν άντρα που θα διαθέτει κάποια στοιχεία, όπως πχ να μην πίνει το Βόσπορο κάθε βράδυ, να είναι υπεύθυνος, οικονομικά ανεξάρτητος (ή τουλάχιστον σε καλό δρόμο για να γίνει). Αν ο φίλος σου δεν είναι όλα τα παραπάνω, τότε ίσως (λέμε, ίσως) δυσκολευτείς να φτιάξεις μαζί του το σενάριο που φαντάζεσαι.

7. Δεν σε σέβεται.

Σε κριτικάρει με τρόπο που σε προβάλει, ενίοτε και μπροστά σε κόσμο; Δεν το λες και καλό οιωνό.

8. Λέει ψέματα.

Είναι ιδιαίτερα πειστικός όταν δηλώνει άρρωστος για να μην πάει στο γραφείο; Είναι ικανός να πει ψέμματα στον κολλητό του; Του είναι εύκολο γενικά το να μην πει την αλήθεια; Καλά κάνεις και ανησυχείς. Γιατί με την ίδια ευκολία θα πείσει και σένα ότι βλέπει μπάλα με τους φίλους του, όταν στην πραγματικότητα κάνει μαθήματα ανατομίας με τη συνάδελφό του.

9. Δε έχετε κανένα πραγματικό κοινό ενδιαφέρον εκτός από αυτά που ανακαλύπτετε στο κρεβάτι.

Το σεξ μπορεί να κρύψει σαν ένα τεράστιο ροζ σύννεφο ακόμα και ουρανοξύστες που θα μπορούσαν να ονομάζονται «δεν ταιριάζετε πραγματικά». Αν, βέβαια, ψάχνεις απλά κάποιον για να κάνετε συγκλονιστικό σεξ, τότε δεν βλέπουμε κάποιο πρόβλημα.

10. Δεν επενδύει χρόνο στη σχέση σας

Δεν σου φέρεται άσχημα, απλά δεν ασχολείται και ιδιαίτερα. Δεν δείχνει διάθεση να βγείτε, να σε δει, να κανονίσει ένα τριήμερο μαζί. Αν παρατηρείς ότι είσαι μόνη μέσα στην ίδια τη σχέση σου, ίσως είναι καλύτερα να μην σπαταλάς άλλη ενέργεια. Κράτα τη για την επόμενή σου σχέση.

Λίνα Ψάιλα

cosmopolitan

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα