Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πότε, είπαμε, έρχεται η καταστροφή; Για να κοιμηθώ σαν πουλάκι!



Επεισοδιακά ξεκινά η Εβδομάδα των Παθών. Τουλάχιστον σε αστρολογικό επίπεδο. Με ολική έκλειψη σελήνης, πανσέληνο (που ονομάζεται «πασχαλινή», καθώς είναι η πρώτη της εαρινής ισημερίας και αυτή που καθορίζει την ημερομηνία της γιορτής του Πάσχα) και τον Άρη να πλησιάζει πολύ κοντά στη Γη και να λάμπει στον ουρανό εξίσου με τον φωτεινό Σείριο.
Υπάρχουν και άλλες αστρολογικές λεπτομέρειες, που δεν τις γνωρίζω ακριβώς, αλλά μαθαίνω πως είναι πολύπλοκες και πάλι έχουν πυροδοτήσει σενάρια καταστροφής.
Δε θέλω όμως αοριστολογίες. Αν οι καταστροφολόγοι γνωρίζουν ακριβή ημερομηνία, να την πουν για να οργανωθούμε. Όπως στην προηγούμενη (12-12-12), όπου το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου ξαπλώσαμε με τον άντρα μου στο κρεβάτι (όχι, δεν κάναμε αυτό που φαντάστηκες ως έσχατη απόλαυση…), διακωμωδήσαμε κάθε ανούσιο γεγονός της ζωής μας, γελάσαμε μέχρι δακρύων και κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια. Εγώ έκανα τον ωραιότερο ύπνο της ζωής μου, διότι σκέφτηκα ότι, αν μία στο εκατομμύριο συμβεί η καταστροφή του κόσμου, τι νόημα έχουν όλα αυτά που μας απασχολούν; Είπα στον εαυτό μου ξέχασέ τα όλα, γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχει τίποτα. Και τα κατάφερα. Για μία νύχτα. Υπέροχη εμπειρία. Και θα ήθελα να την ξαναζήσω. Οπότε, θέλω μέρα και ώρα (αν είναι δυνατόν) της καταστροφής, γιατί τελευταία έχω αϋπνίες που με ταλαιπωρούν… Βιβή Πασπαλάρη
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα