Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΥΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

image026

Οπως θα σας δειξω, δεν υπαρχει τιποτα το μυστηριωδες η το περίεργο στον οραματισμό, αν και θα πρέπει να εξασκηθείτε για λίγο πριν νιώσετε αυτοπεποίθηση γι αυτό που κανετε.
Πρώτα θα σας δώσω μερικές απλές ασκησεις που μπορείτε να τις εφαρμόσετε στο σπίτι σας, για να σας βοηθησουν στον οραματισμό σας. Νομίζω πως η καλύτερη είναι να φέρετε στο μυαλό σας την εικόνα μιας τηλεορασης, ακριβως οπως εκανα κι εγω με την οθονη του κινηματογραφου οταν ημουν μικρος.

Αν δεν εχετε ξαναπροσπαθησει,ισως στην αρχη το θεωρησετε δυσκολο,γι’αυτο θα σας προτεινα να καθισετε κοντα στην οθονη μιας τηλεορασης να την κοιταξετε απο κοντα και επειτα να κλεισετε τα ματια σας σφιχτα. Αυτο θα αποτυσωσει την εικονα της οθόνης στα ματια του μυαλου σας σαν να την ειχατε φωτοτυπησει.

Τωρα πια,μπορειτε να προβαλλετε τις εικονες που θελετε σε αυτη την οθονη.
Φανταστειτε οτι κλεινετε καποια σπουδαια συμφωνια, οτι επιτυγχανετε σε μια συνεντευξη για δουλεια, ότι αισθάνεστε ξανα υγιείς, ότι επιστρέφετε με ασφάλεια στο σπίτι σας, η ότι μπορείτε να αγγίζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας όταν κάνετε επικύψεις. Με άλλα λόγια, φανταστείτε οτιδηποτε θέλετε να συμβεί στην πραγματικοτητα.Να το κάνετε κάθε μέρα και να πιστεύετε σε αυτό που βλέπετε.
Τα θετικά αποτελέσματα σίγουρα θα σας ξαφνιάσουν! Μια άλλη άσκηση που κάνω ίσως φανεί περίεργη σε μερικούς, αλλά πιστεύω πως αν τα μάτια σας είναι σε καλη κατάσταση τότε και η πνευματικη σας όραση είναι σε καλη κατάσταση.Πρέπει να κάνετε αυτη την άσκηση για να δυναμώσετε τα μάτια σας ακόμα κι αν φοράτε γυαλιά.Εξασκώ τα μάτια μου καθημερινά και δεν πιστεύω ότι κάνω λάθος.
Για δεκαπέντε λεπτά κάθε μέρα, φοράω ένα ειδικό ζευγάρι γυαλιών με μικρές τρυπούλες ανοιγμένες πάνω τους με βοηθούν να δυναμώσω τα οπτικά μου νεύρα. Ωστόσο, μπορείτε να τα δυναμώσετε το ίδιο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας κι ένα μολύβι (σας παρακαλώ, πάντως, να επισκεφτείτε τον οφθαλμίατρο τον οπτικό σας αν πάσχετε από κάποιο οφθαλμολογικό πρόβλημα.
Μάλλον θα προτιμησετε να κάνετε αυτη την άσκηση όταν είστε μόνοι, επειδη ίσως φανεί περίεργη σε αυτούς που ενδεχομένως θα σας παρατηρούν.

Το σίγουρο είναι πως αν δοκιμάσετε να την κάνετε στο βαγόνι ενός τρένου, ίσως ανακαλύψετε ξαφνικά πως έχετε απομείνει ολομόναχος!
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι το εξής:κοιτάξτε ευθεία μπροστά σας. Ύστερα, χωρίς να μετακινήσετε το κεφάλι,κοιτάξτε ψηλά, χαμηλά, δεξιά και αριστερά κουνώντας μόνο τα μάτια. Πρέπει να νιώσετε τους μύες των ματιών σας να τεντώνονται ώστε να τους εξασκήσετε σωστά. Έπειτα πάρτε ένα μολύβι και κρατήστε το σε απόστασή τριάντα εκατοστών από τη μύτη σας.
Συνεχίστε να το κοιτάτε καθώς θα το πλησιάζετε στο πρόσωπό σας μέχρις ότου αγγίξει τη μύτη σας.'Υστερα, απομακρύνετέ το συνεχίζοντας να το κοιτάτε. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να μετακινείτε το μολύβι και να το παρατηρείτε απ, όσο το δυνατόν περισσότερες οπτικές γωνίες, χωρίς να κουνάτε καθόλου το κεφάλι σας. Η άσκηση αυτή απαιτεί μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας, αλλά θα εντυπωσιαστείτε από τα θετικά αποτελέσματα.

Πηγή:  Uri Geller : Ψυχικες Δυναμεις και πως να τις αναπτυξετε.


metafysiki-pylh


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα