Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Άδωνις κατά…πλουσιόπαιδων!


 Τι δηλώνει στο iatropedia μετά τα επεισόδια στο Imperial

Επίθεση κατά των …πλούσιων φοιτητών που σπουδάζουν στα ξένα πανεπιστήμια κάνει με δήλωσή του στο iatropedia.gr ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά την επεισοδιακή του ομιλία στο Imperial college του Λονδίνου
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Σφοδρή επίθεση στους φοιτητές που διαμαρτύρονταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Imperial College του Λονδίνου κάνοντας την ατμόσφαιρα εκρηκτική, κάνει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από το iatropedia.gr.
 
Ο κ.Γεωργιάδης σε αποκλειστική του δήλωση εξακοντίζει κατηγορίες εναντίον των πλούσιων φοιτητών και κάνει λόγο για …δήθεν επαναστάτες που με τα λεφτά του μπαμπά τους κάνουν σπουδές στα ακριβότερα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα οι Έλληνες πολιτικοί να αντιμετωπίζουμε στα ίσα αυτούς τους δήθεν επαναστάτες, που με τα λεφτά του μπαμπά τους σπουδάζουν στα ακριβότερα  πανεπιστήμια του εξωτερικού και θέλουν και να μας εμποδίζουν να μιλάμε».
 
Και βέβαια ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξεχνά τη μνημονιακή του …στάση καθώς αναφέρει:  «Ήρθε η ώρα να τους πει κάποιος ότι έχουν λεφτά να πληρώνουν τα δίδακτρα γιατί κάποιοι σαν και μένα ψήφισαν το μνημόνιο και παραμένει η Ελλάδα στην ευρωζώνη».
 
Το απόγευμα της Κυριακής Έλληνες και ξένοι φοιτητές επιτέθηκαν λεκτικά στον Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Imperial college, επιθέσεις που ο ίδιος ο υπουργός απέδωσε σε ...ακροαριστερούς και κομμουνιστές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter!
 
Κι ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφήμιζε χαρούμενος μέσω twitter την άφιξή του στην είσοδο του Imperial college του Λονδίνου όπου είχε προκληθεί να μιλήσει σε Έλληνες φοιτητές για την Υγεία σε καιρό κρίσης, εκείνοι μάλλον είχαν άλλα σχέδια. 
 
'Εγραφε νωρίτερα όλο χαρά ο Άδωνις Γεωργιάδης
 
Με το που πέρασε την είσοδο του αμφιθεάτρου ο υπουργός Υγείας, διάσπαρτοι φοιτητές άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του καλώντας να τον να «πει την αλήθεια για όσα συμβαίνουν». Οι φωνές κατά Άδωνι συνεχίστηκαν για ώρα καθώς οι  διαμαρτυρίες άρχισαν να αυξάνονται με συνέπεια ο ίδιος να αρχίζει να απαντά δια μικροφώνου και μάλιστα στα αγγλικά. «Έτσι αντιλαμβάνεστε εσείς τη Δημοκρατία;» είπε ρητορικά για να ανταπαντήσουν και πάλι εκνευρισμένοι φοιτητές από τις θέσεις τους μέσα στο αμφιθέατρο. 

 
Οι λεκτικές επιθέσεις και οι φωνές φοιτητών συνεχίστηκαν για ώρα με τον υπουργό Υγείας να απαντά εκνευρισμένα πλέον από το βήμα. 
Μάλιστα κάποια στιγμή φοιτήτρια σηκώθηκε και διάβασε κείμενο εναντίον της πολιτικής Άδωνι στην Υγεία, στεκούμενη πλάι στον υπουργό Υγείας. 
 
 
Οι διαπληκτισμοί του βέβαια με το κοινό δε σταμάτησαν αφού κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε να συνομιλήσει από κοντά με τους καθήμενους φοιτητές. Μάλιστα σε μία περίπτωση είχε εξαιρετικά έντονο διάλογο με έναν παραβρισκόμενο φοιτητή με τον οποίο ήρθε τετ-α-τετ και διαπληκτίστηκαν. 
 
 
Σχεδόν στα ...χέρια ήρθαν Άδωνις Γεωργιάδης και διαμαρτυρόμενος φοιτητής
 
Βέβαια αρκετές ώρες μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε ο κ.Γεωργιάδης έσπευσε να δηλώσει και πάλι μέσω twitter ότι παρά τα εμπόδια από ...ακροαριστερούς εκείνος μίλησε στους φοιτητές επί 2,5 ώρες. 
 
Η Ευρωπαϊκή περιοδεία του Άδωνι Γεωργιάδη (είχε επισκεφτεί και την Νορβηγία) θα συνεχιστεί στις Βρυξέλλες όπου θα παραστεί σε συνέδριο για την Υγεία. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα