Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ




Αγαπημένοι μου Αστρικοί συνταξιδιώτες...

   Ανεξαρτήτως των πεποιθήσεων που έχετε διαμορφώσει και των πληροφοριών που λαμβάνετε, από οποιοδήποτε μέσο, είναι σίγουρο πιά πως έχετε αντιληφθεί ότι όλα τα σημεία δείχνουν μια γενική πλανητική ανακατάταξη που βρίσκεται σε εξέλιξη.

   Η εξέλιξη αυτή έχει εδώ και μήνες ξεπεράσει τα σφιχτά όρια του παρασκηνίου που είχε επιβάλει η σκοτεινή ελίτ κλίκα του πλανήτη και έχει παρουσιάσει εμφανή σημάδια που ολοένα γίνονται και πιό έκδηλα.


   Ολοκληρώνεται όπως αναμενόταν άλλωστε, πλήρως ένας Μέγας Κύκλος σε αυτό το Γαλαξία που φέρνει πρωτοφανείς για τα συνειδητά δεδομένα μας διαγαλαξιακές αλλαγές με αποκορύφωμα τη συνειδησιακή μας ανύψωση και τη κβαντική μας φυσική εξέλιξη η οποία βασίζεται στη δονητική μας αναβάθμιση και διαστασιακή μας μετατόπιση σε υψηλότερες σφαίρες.


   Ο πλανήτης Μητέρα μας έχει συνειδητά καθυστερήσει την απόλυτη διαστασιακή του μετατόπιση στις υψηλότερες δονήσεις λόγω της ατέρμονος Αγάπης προς όλα τα έμβια που φιλοξενεί με τόση στοργικότητα εδώ δισεκατομμύρια Γήινα έτη.

   Επιθυμεί να «συμπαρασύρει» όσο το δυνατόν περισσότερες ώριμες ψυχές μαζί του βοηθώντας στην ανέλιξή τους και στο Θείο Σχέδιο.


   Αυτή η συνειδητοποιημένη απόφαση της Μητρός Σφαίρας είχε σαν απόλυτη επικέντρωση το Γήινο Ανθρώπινο παράγοντα ο οποίος αν και κατέχει την υψηλότερη ευφυία μεταξύ των έμβιων είναι παράλληλα ο δυσκολότερος «μαθητής» για να ακολουθήσει μαζικά σε αυτή τη δονητική ανέλιξη, λόγω των πολλαπλών αρνητικών επιρροών που έχει δεχθεί από τις σκοτεινές υλικές και άϋλες ενέργειες και οντότητες, εξαιτίας της υπερβολικής σπουδαιότητας της Θείας του Ουσίας.


   Στα πλαίσια του Δυαδικού θεατρικού παραλόγου των αντιθέσεων ο παράγοντας Γήινος Άνθρωπος έλαβε τα μέγιστα μαθήματα μέσα από συνεχείς καρμικές υποχρεώσεις, ενσαρκωμένος αμέτρητες φορές σε αυτή τη Σφαίρα, τις περισσότερες φορές εν αγνοία του ως τροφοδότης των σκοτεινών δυνάμεων που είχαν συνειδητά επιλέξει την αποκοπή τους από την Κεντρική Πηγή και το Φως Της, ως εμπειρία.

   Βιωματικά μαθήματα που τον έχουν καταστήσει ισότιμο μεταξύ των Αναληφθέντων Όντων και Διδασκάλων έχοντας βιώσει ισχυρότατες εμπειρίες στο χαμηλό πεδίο, με αποτέλεσμα να έχει έλξει την προσοχή τρισεκατομμυρίων Ουράνιων Όντων του Φωτός τα οποία έχουν εισέλθει στο Ηλιακό μας Σύστημα για την καθοδήγηση και συμπαράστασή του σε αυτή την πορεία Πλανητικής Αφυπνίσεως και Διαστασιακής Μεταβάσεως.


   Περισσότερα από 6 δισεκατομμύρια Αστρικά Σκάφη κάθε μεγέθους, τύπου, ειδικότητας και φυλής έχουν περικυκλώσει τη Μητέρα Γαία κατόπιν αιτήσεως της ιδίας προ δεκαετιών, εν όψει του Συμπαντικού ενδιαφέροντος Γεγονότος που εκτυλίσεται αλλά και εν όψει των ισχυρών δυσκολιών και κολλημάτων που είχαν τεθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις έναντι κατακτήσεως αυτού του Κβαντικού Άλματος, αποστέλωντας κύματα Φωτός και καθοδηγώντας τις εξ ολοκλήρου υπεύθυνες Γήινες Φωτεινές Δυνάμεις.



   Τα εμπόδια έχουν συντριπτικά αφαιρεθεί από τις Εξωγήινες, Γήινες και Εσωγήινες Δυνάμεις του Φωτός ενώ συνεχίζουν να αφαιρούνται μέχρι και τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές προσεγγίζοντας την ολοκλήρωση της πρώτης φάσεως η οποία περιλαμβάνει περιληπτικά την πλήρη απομάκρυνση της σκοτεινής κλίκας και των βοηθών αυτής μέσω μαζικών συλλήψεων, την παγκόσμια θεσμοθέτηση του νόμου N.E.S.A.R.A. , την πλήρη απόσβεση κάθε οικονομικού χρέους κρατικού ή και ιδιωτικού, την τήρηση ενός πλήρους διαφάνειας χρηματοπιστωτικού συστήματος με βάση αληθινές μεταλλικές αξίες, το δίκαιο διαμοιρασμό των κεφαλαίων ευημερίας σε κάθε Γήινο Άνθρωπο επί της Σφαίρας και την Αποκάλυψη της ύπαρξης Εξωγήινης Ζωής με δια ζώσης παρουσίαση και αδιάψευστα στοιχεία.


   Ο κάθε ένας από εμάς έχοντας βιώσει σε διαφορετικό περιβάλλον και λαμβάνοντας τις ανάλογες εμπειρίες σύμφωνα με το καρμικό του προενσαρκωμένο συμβόλαιο έχει διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο αντιληπτικό και συνειδησιακό επίπεδο.

 
   Άπαντες, εξαιρουμένης της σκοτεινής παρασιτικής κλίκας, επιθυμούμε την αλλαγή αυτής της επίπονα παρανοϊκής «πραγματικότητας» αποσκοπώντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και για όλα, όπου θα κυριαρχεί η Αγάπη, η Αλήθεια, το Δίκαιο, η Ελευθερία, η Αρμονία και η Ανάπτυξη.

Είναι το πρότυπο της κατασκευής μας ανάλογο που μας κάνει να επιζητούμε πάντα το κάλλιστο και τη διαρκή αναβάθμισή μας το οποίο πηγάζει από το Θείο Δημιουργό μας και όχι υποχρεωτικά από την απληστία.

Η απληστία, το συμφέρον καθώς και άλλα παρόμοια χαμηλού επιπέδου στοιχεία ήταν εγωικά χαρακτηριστικά που διαμορφώθηκαν μέσα από το ιδιαίτερα βαρύ πεδίο της δυαδικότητας και του φόβου της επιβίωσης, μέσα από τα οποία λάβαμε άπαντες τα μαθήματά μας και δεν αποτελούν μέρος της Αληθινής μας Φύσεως ως Ανθρώπινοι Φυσικοί Άγγελοι και Φύλακες της Γαίας που πραγματικά είμαστε.



    Εδώ και χρόνια έχουμε πληροφορηθείπως σε κάθε Γήινη Ισημερία ανοίγεται ένα τεράστιο παράθυρο ευκαιρίας για να ξεσπάσει αυτή η Παγκόσμια Ειρηνική Επανάσταση με την εκδήλωση αυτού που αποκαλούμε το «Γεγονός» το οποίο είναι το έναυσμα για τις προαναφερθείσες παγκόσμιες θετικές αλλαγές που άπαντες συνειδητά ή ασυνείδητα προσδοκούμε.



   Πολύ πρόσφατα πληροφορηθήκαμε επιπλέον, πως είναι όλα έτοιμα σε συντριπτικό βαθμό για να εκδηλωθούν οι παρασκηνιακά σχεδιασμένες ανατροπές / αλλαγές και στη χειροπιαστή μας «πραγματικότητα».

   Με βάση την ουσιαστική μας ανάγκη για αυτές τις Θείες αλλαγές και ανεξαρτήτως της πίστεως, των πεποιθήσεων, της γνώσεως, της αντιληπτικότητας, του συνειδησιακού επιπέδου και της ψυχικής ωριμότητας του καθενός, καλούμαστε άπαντες να εστιάσουμε συνειδητοποιημένα σε αυτή την Εαρινή Ισημερία η οποία θα αναπτυχθεί στις προσεχείς λίγες μέρες (21-22 Μαρτίου) ωθώντας με τις σκεπτομορφές μας το όλο εγχείρημα.


   Επειδή υπάρχει ακόμα έντονο το εγωικό φοβικό συναίσθημα σε πολλούς που αγνοούν ακόμα και τα βασικότερα σημεία των εξελίξεων, θέλω να κάνω σαφές πως εστιάζοντας σε αυτές τις ημερομηνίες με βάση τις Παγκόσμιες Αλλαγές που ο κάθε ένας από εμάς επιθυμεί, δεν υπάρχει κανένας «κίνδυνος» σε καμία περίπτωση όπως αντιλαμβάνεστε, κάποιος ή κάποιοι να βρεθούν στη θέση του «θύματος» αλλά αντιθέτως θα έχουν ενεργά προωθήσει με την ισχυρότατη ελεύθερη βούλησή τους τον Πλανήτη Μητέρα μας στη Νέα Χρυσή Εποχή που ξεδιπλώνεται έτσι ή αλλιώς.



   Δε χάνει κανείς τίποτα με το να οραματίζεται και να επιδιώκει συνειδητά με τη σκέψη του την Πλανητική και προσωπική του απελευθέρωση και αναβάθμιση στις ορισμένες ημερομηνιές, αλλά αντιθέτως υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να συν-δημιουργήσει ο ίδιος το «Γεγονός» που όλοι αναμένουμε.


   Επιστημονικές επίσημες έρευνες έχουν παρουσιάσει αδιάψευστα στοιχεία που αναφέρουν πως οι συνεχείς θετικές σκεπτομορφές ενός «απλού καθημερινού» ανθρώπου μετουσιώνουν και μετατρέπουν τις αρνητικές σκεπτομορφές της απογοήτευσης, της θλίψης και του πόνου περίπου 96.000 αρνητικών συνανθρώπων μας. Η πρόθεσή μας ενδυναμώνει τις σκεπτομορφές μας οι οποίες υλοποιούν την «πραγματικότητα» μας και όπως αντιλαμβάνεστε οι Φωτεινές σκέψεις είναι μακράν πολλαπλάσια ισχυρότερες των σκοτεινών.

Θέλω ακόμα να καταστήσω σαφές πως μέσω των Παγκόσμιων συντονισμενων ομαδικών διαλογισμών / οραματισμών που τελούμε εδώ και έξη μήνες περίπου έχουμε αποτρέψει τις πολλαπλές προσπάθειες ενάρξεως πυρηνικού ολοκαυτώματος και μιας σειράς άλλων πολύ έντονων αρνητικών καταστάσεων όπως στη Συρία, στην Αίγυπτο, πρόσφατα στην Ουκρανία κ.α.

Φυσικά όσοι αγνοούν ή υποτιμούν τις πνευματικές δυνατότητές τους και τις παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις, χρεώνουν όλες αυτές τις επιτυχίες μονομερώς και εσφαλμένως μόνο σε φυσικούς και υλικούς λόγους ή εμφανείς πολιτικές αιτίες και αποφάσεις, ενώ όλα αυτά είναι απλά οι φυσικές εκδηλώσεις του αποτελέσματος των αγώνων δεκάδων εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων μέσω πνευματικών καθοδηγούμενων διεργασιών. 


    Αν και έχουμε ενημερωθεί πως μέσα σε αυτή την ημερολογιακή χρονιά οι Παγκόσμιες Αλλαγές θα υλοποιηθούν πλήρως, αφήνοντας ένα τελευταίο ισχυρό παράθυρο ευκαιρίας και για τη Χειμερινή Ισημερία (21-22 Δεκεμβρίου), εστιάζουμε σε ΑΥΤΗ την Εαρινή Ισημερία για το «Γεγονός» συνειδητά, σιωπηλά ή μεγαλόφωνα, προσωπικά ή συλλογικά, εσωτερικά ή εξωτερικά γιατί έχουμε άπαντες ανεξαιρέτως κουραστεί και θέλουμε αυτή η ψευδαίσθηση να λάβει ΤΕΛΟΣ στο ΕΔΩ και στο ΤΩΡΑ μας.



 Το σκοτάδι Αγαπημένα μου Αδέρφια δεν υφίσταται στην Αληθινή Πραγματικότητα, απλά εμφανίζεται και ενισχύεται κατά την έλλειψη του Φωτός, όπως γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι.
 

Ανάψτε το Θείο Φως σας ανεπιρρέαστοι από τους σκοτεινούς καθημερινούς περισπασμούς που σας παραθέτουν ως προκλήσεις αυτοί που δεν επιθυμούν την περεταίρω προσχεδιασμένη ανάπτυξή σας και στείλτε κύματα θετικών σκεπτομορφών που θα έχουν ως βασική ιδέα την εκδήλωση του «Γεγονότος».
 



ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΩΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, ΕΜΠΕΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ, ΤΩΡΑ.

                                            ♥☼ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΡΑ ☼♥




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα