Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Κατηγορώ...



 Τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο, είναι είδωλαΑκόμα και οι ιδέες η η λατρεία τους (ιδεολατρεία), είναι ανώτερης μορφής και υπόστασης είδωλα. Μπορεί να είναι είδωλα/πυξίδες , συμπαντικών εννοιών και της Αλήθειας, μα παραμένουν είδωλα. 

Οι "ιδέες" και οι ιδεολογίες, θυμίζουν Οίκους. Ακριβώς οπως μια πόλη, εχει σπίτια και κτήρια, στα οποία κατοικούν οικογένειες, ετσι και οι ιδέες, είναι χωρισμένες σε "τομείς". Σε Οίκους. Κάθε "πιστός", μέτοχος η κοινωνός μιας ιδέας, είτε είναι θρησκευτική/πνευματική, είτε πολιτική είναι σαν να κατοικεί σε εναν Οίκο, απο τους διαφόρους οίκους του κόσμου των ιδεών (πόλης). Ο εκάστοτε "πιστός" και κοινωνός μιας ιδέας, οσο βαθύτερα πιστεύει και εναρμονίζεται σε αυτήν, τόσο "ξεχνάει" η αγνοεί, πως οι υπόλοιπες ιδέες (Οίκοι), οσο φαινομενικά διαφορετικές κι αν είναι, παραμένουν κι εκείνες "Οίκοι" εντός ενός ευρύτερου πλαισίου (Πόλεως). Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει, πως ο εγωισμός μας και ο εκάστοτε προγραμματισμός μας, μας μετατρέπει σε τυφλούς και ηλίθιους.



Νομίζουμε, πως ζούμε σε εναν κόσμο σύγκρουσης, ενω είναι κόσμος πλουραρισμού και αρμονίας. Η κατα τα φαινόμενα σύγκρουση, εξυπηρετεί μονάχα την εξέλιξη και την αρμονία της Πόλεως και οχι τον εγωισμό-καθοδηγητή μας. Τυφλωνόμαστε σε τέτοιο βαθμό, που αδυνατούμε να κατανοήσουμε η και να συλλάβουμε εστω, πως ολες οι ιδέες (Οίκοι του παραδείγματος) είναι ξεχωριστά μα και αναγκαία κομμάτια του Όλου (Πόλεως-Ύπαρξης-Σύμπαντος). Η διχόνοια αρχίζει, οχι οταν επιλέγουμε εναν Οίκο που μας εκπροσωπεί και μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, η που σε αυτόν υπάγεται η εξελικτική οκτάβα της διάνοιας και της ψυχής μας, μα οταν θεωρούμε, πως η δική μας ιδέα-οίκος, είναι ανώτερη των υπολοίπων κι ετσι απορρίπτουμε τις υπόλοιπες και τους μετόχους τους.


Σίγουρα, είναι σπάνιο και ίσως πρακτικά ανεφάρμοστο να ενστερνιστείς το Όλον. Για εμένα, το ιδανικό θα ηταν, ο άνθρωπος να μπορούσε να μεταμορφώνεται και να μπορεί θεληματικά να "μεταπηδάει" απο Οίκο σε Οίκο, ανάλογα με τις ανάγκες του ψυχισμού του, μα και των επιταγών σε αντίστοιχη πρόκληση, πάντα ομως με σεβασμό στον "δρόμο" και τους καθολικούς κανόνες της "Πόλεως". Θα προκαλέσει ισως "απορία" , η αιτία που κάνω χρήση ενός τέτοιου παραδείγματος, για κάτι τόσο "βαθύτερο". Μου αρέσει να μιλάω για τα μεγάλα και ουσιώδη, με απλό και πρακτικό τρόπο, για να μπορεί να γίνεται κατανοητός ο λόγος μου. 

Ενα θεμελιώδες πρόβλημα της εκάστοτε εποχής, είναι η γλώσσα. Σίγουρα, δεν βοηθάει, το σύνολο της ανθρωπότητας, να ομιλεί και να συνενοείται σε διαφορετικές γλώσσες. Είναι "ανόητο", αν δεις την Γαία απο ψηλά, το γένος των ανθρώπων, να χωρίζεται και να διχάζεται στα πάντα, ενω εχει ομοιες ανάγκες, επιθυμίες και φύση. 

Το πρώτο κατηγορώ λοιπόν, μα και το ουσιαστικότερο, δεν μπορεί παρά να πηγαίνει στον ατελέσφορο και ανόητο φυλετικό και "Εθνικό" εγωισμό...

Το δεύτερο κατηγορώ, δεν μπορεί, παρά να πηγαίνει σε κάθε άνθρωπο, που αρνείται να υπηρετήσει το σύνολο και την ανθρωπότητα, πέρα και πάνω απο τον ασήμαντο μικρόκοσμο του.

Το τρίτο κατηγορώ, πηγαίνει σε ολους τους οραματιστές, ιδεολόγους και επαναστάτες εκείνους, που ενω όφειλαν να υπηρετήσουν τον Ελληνισμό και την Ελληνική Γλώσσα, ως μητέρα και τροφό του πολιτισμού, επέλεξαν ξανά, τον δρόμο του εγωισμού και της χρησιμοποίησης του. Αν είναι κάτι, πέρα και πάνω απο ολα ο Ελληνισμός, είναι η Γλώσσα και τα νοήματα που μπορεί να αποδώσει. Η γλώσσα, ως "δρόμος" και ως "οριο". Η γλώσσα, η ανώτερη γλώσσα ολων. Όποιος σκέπτεται και στοχάζεται Ελληνικά, εκ των πραγμάτων σκέπτεται και στοχάζεται ανώτερα απο κάθε άλλον άνθρωπο στην Γη. Είναι δηλαδή, ο καλύτερος δρόμος, για να μεταβαίνεις στους Οίκους (ιδέες). Τι είναι ομως οι ιδέες πραγματολογικά ; Είναι κομμάτια του ιδιου του σύμπαντος, τα οποία σε μικρόκοσμο μετουσιώνουμε δια της γλώσσας και της σκέψης οι Άνθρωποι. Κάθε ιδεολογία, είναι κατώτερη εκδήλωση μιας συμπαντικής αλήθειας. Άρα ο κόσμος των ιδεών του πλάτωνα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενα νεφέλωμα πληροφοριών, του ιδιου του Σύμπαντος . Των Θεών δηλαδή, με την προυπόθεση και την πίστη, πως το Σύμπαν είναι ενας Γίγας ζωντανός υλικο-ψυχο-πνευματικός οργανισμός, του οποίου εμείς είμαστε ενα μόνο ασήμαντο κομμάτι του.

Το τρίτο κατηγορώ λοιπόν, πηγαίνει σε ολους οσους είχαν και εχουν Γνώση, ανεξάρτητα Ιδεολογίας, μα χλεύασαν, εξευτέλισαν, κατακρεούργησαν και υπέταξαν τον Ελληνισμό και τα Ιερά του Εδάφη. Ναι. Το τρίτο κατηγορώ, πηγαίνει σε Λέσχες, Στοές, οργανώσεις και ομάδες κάθε είδους και κάθε μορφής. Απο Στοές που λατρεύουν τον Σατανά, μέχρι στοές που λατρεύουν τους Θεούς η τον Μ.Α.Τ.Σ . Ενα κατηγορώ, απο τα βάθη των αιώνων. Οι Θεοί, εαν είχαν γλώσσα, θα μιλούσαν Ελληνικά. Και οι Θεοί, δεν είναι μόνο Αγάπη. Θεός, είναι και ο Άδης. Θεός είναι και ο Κρόνος, ως Άρχων του Κόσμου Τούτου. Άρα, ανεξάρτητα "ιδέας" και στο τι πιστεύει κανείς, με γνώμονα την αντιληπτική του ικανότητα, η με γνώμονα την συμβατότητα του στον χώρο και τον χρόνο, η γλώσσα του σύμπαντος, σε αυτόν τον πλανήτη, είναι η Ελληνική και οι Αξίες του Ελληνισμού που εκφράζει το σύμπαν, ο Νόμος που διέπει τα πάντα, Θεούς και Ανθρώπους. Το Σέβας και το Δέος.

 Το τέταρτο κατηγορώ, πηγαίνει σε ολους εμας, τους Ελληνόφωνους, που δεν προασπίσαμε, δεν υπερασπιστήκαμε και δεν προστατέψαμε τον Ελληνισμό, τις αρχές και τις αξίες Του. Τον Ελληνισμό, που εκφράστηκε σε κάθε πλαίσιο και τομέα . Τον Ελληνισμό, που γέννησε τις Επιστήμες και την Πνευματικότητα. 
Κατηγορώ σε εμάς, που υποτιμάμε, κατακρεουργούμε και ξεσκίζουμε, την Τιμή και το Καθήκον, του να μιλάμε αυτή την Θεία Γλώσσα, μα και να κατοικούμε, σε αυτά τα Άγια κυριολεκτικά χώματα, τα οποία γέννησαν τον Λευκό Άνθρωπο, μα και τον Πολιτισμό. 
Το πέμπτο κατηγορώ, πάει στην διαχρονική ανα τους αιώνες ανοησία μας. Την ανοησία μας να νομίζουμε, πως υπάρχει "Αλήθεια" που να μην χωράει στα σπλάχνα της το Όλον. Την ανοησία μας, να επιλέγουμε οτι μας βολεύει, οπως μας βολεύει, οποτε μας βολεύει. Την ανοησία μας, να μην συνειδητοποιούμε την αναγκαιότητα της ενότητας και την πάταξη της μικρότητας μας. 

Ο Ελληνισμός, είναι ενα και μόνο πράγμα. Να μπορείς να κοινωνήσεις με το Σύμπαν και την Αλήθεια του, μέσα απο αυτή την ύψιστη και θεία γλώσσα, οπως μας κληροδοτήθηκε απο το ίδιο το Σύμπαν, η εστω, απο εκπροσώπους Του. Οι Έλληνες, ως γένος, ηταν η πρωταρχική φυλή εκπολιτιστών στην Γαία. Ο Φυλετικός Ελληνισμός θυσιάστηκε, για τον εκπολιτισμό της ανθρωπότητας. 


Ανθρωπότητα δίχως Ελληνισμό.

Ούτε Υπήρξε.

Ούτε και θα Υπάρξει.

Γιατί οποιος στοχάζεται , μιλάει και σκέπτεται Ελληνικά,

Στοχάζεται εναρμονισμένος με το Σύμπαν και την Ιερή του Γεωμετρία.
K.C


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα