Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Πληγώνουμε τους άλλους γιατί είμαστε δυστυχισμένοι...Η ευτυχία μας αυξάνεται όταν κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένουςΌταν πληγώνετε κάποιον, αμέσως προσπαθήστε να βρείτε την αιτία. 

Θα διαπιστώσετε ότι ήσασταν δυστυχισμένοι εκείνη τη στιγμή. 

Κατόπιν ψάξτε για την αιτία της δυστυχίας σας - αυτό που θα βρείτε θα είναι η απάντησή σας. 

Αλλά επειδή έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου, τη στιγμή που κάνετε κάποιον δυστυχισμένο και αυτό το άτομο αντιδρά, γίνεστε πιο εξοργισμένοι ακόμα και τους επιτίθεστε.


 Εάν ανακαλύψετε αρχικά γιατί ήσασταν δυστυχισμένοι πριν επιτεθείτε στο άλλο άτομο, τότε θα βρείτε πώς η δυστυχία σας είχε σαν αιτία κάτι άσχημο που είχατε κάνει προηγουμένως.

Η ευτυχία αυξάνεται μέσα μας και μέσα στους άλλους όταν κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους. Αυτή είναι μια βασική ιδέα που πρέπει να αποδεχτούμε ως θεμέλιο της παγκόσμιας πολιτικής. Βλέπουμε πώς η ανθρωπότητα καταστρέφει τον εαυτό της γιατί δεν καταλαβαίνει αυτή την ιδέα.

Κανένας δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος αν δεν προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους γύρω του ευτυχισμένους. Όταν κάποιος προσπαθεί να γίνει ευτυχισμένος εις βάρος της ευτυχίας των άλλων, τότε δημιουργεί τις αιτίες για την μελλοντική του δυστυχία. Αν η ευτυχία σας βασίζεται πάνω στη δυστυχία των άλλων, στην πραγματικότητα καταστρέφετε την δική σας μελλοντική ευτυχία.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss 


elenastral

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα