Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΤΗΣΗ 370



Μετά την εμφάνιση ενός Μητρικού Σκάφους με κυλινδροειδές σχήμα πάνω από την Ουκρανία έγινε μεγάλος θόρυβος στα μέσα μαζικής εξαπατήσεως παγκοσμίως. Το αποτέλεσμα ήταν ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν να αποσύρει τα στρατεύματά του από τα σύνορα της Ουκρανίας την επόμενη μέρα.





   Οι πανίβλακες καλικάτζαροι τσιράκια της σκοτεινής επιθανούσας κλίκας υποτιμώντας την παγκόσμια νοημοσύνη, κυριολεκτικά τρέχοντας, προσπάθησαν να χρησιμοποίησουν το γεγονός προς όφελός τους κάνοντας αναφορά πως το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει στις Η.Π.Α. και είναι ένα μυστικό υπερόπλο που παρόμοιό του δεν έχει υπάρξει σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Λες και την κατέχουν κιόλας οι χτεσινοί του πλανήτη.


   Έκαναν μια περιγραφή επιστημονικής χολυγουντιανής φαντασίας -όπως γνωρίζουν να κάνουν πολύ καλά εδώ και χρόνια- για τις υποτιθέμενες από αυτούς, ικανότητες του σκάφους, όπως για παράδειγμα ότι λειτουργεί με μηδενική βαρύτητα χωρίς να επιρρεάζεται το πλήρωμα, πως έχει κανόνια πλάσματος που εξαϋλώνουν στρατούς, πως είναι και υποβρύχιο και ένα σωρό άλλες εξωφρενικές ηλιθιότητες διαπλανητικού βεληνεκούς που μόνο απελπισμένοι ανεγκέφαλοι που θεωρούν πως απευθύνονται σε χειρότερούς τους διανοητικά θα μπορούσαν να κάνουν. Το βάφτησαν κιόλας Dreadnaught, έτσι για να ψαρώσουμε παγκοσμίως μπροστά στην υπέρτατη βλακεία τους ντυμένη με την χαμηλού επιπέδου υπεροψία τους.


   Τα κρατικού μεγέθους πειραματόζωα του Σιωνισμού, οι πλήρως καμμένοι εγκεφαλικά ηλίθιοι, βασιλείς των πανηλιθίων και παγκόσμιοι πρωταθλητές του ψεύδους, συνεχίζουν να αξιολογούν τη συλλογική νόηση και αντίληψη της ανθρωπότητας βάσει της δικής τους απύθμενης σκοτεινής βλακείας και απλά μας παρουσιάζουν για άλλη μια φορά τη συγκαλυμένη -προς το παρόν- δυσμενότατη θέση στην οποία έχουν περιέλθει περικυκλωμένοι από τις απανταχού Δυνάμεις του Θείου Φωτός, Γήινες και Εξωγήινες μέσα από σπασμωδικές κινήσεις που βασίζονται στην κλασσική συνταγή της ευρείας τρομολαγνείας μέσω της αντιπληροφόρησης.


   Ένα τηλεπαθητικό μήνυμα από τον Κύριο Άσταρ εξήγησε τις επόμενες μέρες ακριβώς τι είχε συμβεί και πως φυσικά το Σκάφος ανήκει στο αστρικό σμήνος του Σειρίου κάτω από τις εντολές της Πλειάδειας Διοικήσεως του Κύριου Άσταρ και καμία σχέση δεν έχουν φυσικά με αυτό οι μίζεροι και άψυχοι σκοτεινοί "χολυγουντιανοί" σεναριογράφοι που τους ετοιμάζουμε μια θαυμάσια γιορτή μαζικής ανακύκλωσης στον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο σύντομα.


   Έγινε ακόμα αναφορά από τον ίδιο σχετικά με την Μαλαισιανή πτήση 370 όπου από τα 35.000 πόδια ξαφνικά βρέθηκε στα 0 και μετά εξαφανίστηκε από τα ραντάρ χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος, αφού είχε κάνει την εμφάνισή του στην περιοχή ένα άλλο σκάφος στα ραντάρ με ταχύτητα 5 φορές μεγαλύτερη από την ανώτατη που μπορεί να αναπτύξει Γήινο αεροσκάφος....Μάλλον και αυτό θα ήταν κάποιο υπερόπλο των πανηλιθίων Αμερικλάνων καλικάτζαρων "Υπερηρώων".


   Ο Κύριος Άσταρ έκανε σαφές πως στο σκάφος της Μαλαιασιανής αερογραμμής ταξίδευαν μεγάλος αριθμός Εργατών του Φωτός οι οποίοι επρόκειτο να χτυπηθούν από τους σκοταδοκαλικάτζαρους και μεταφέρθηκαν άπαντες σώοι σε ασφαλή τοποθεσία. Χτες μάλιστα ένας συγγενής των "αγνοουμένων" καλώντας το κινητό τηλέφωνο του συγγενή του προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε πως το τηλέφωνο του λειτουργεί ακόμα και με βάση αυτό θέλησαν οι "σωτήρες" καλικάτζαροι να βρουν από που προέρχεται το σήμα για να ανακαλύψουν που βρίσκεται και το αεροσκάφος.

http://voiceofrussia.com/news/2014_03_09/Family-of-Chinese-passenger-missing-on-flight-MH370-makes-contact-with-his-phone-1046/


Το μήνυμα του Κύριου Άσταρ μαζί με τις αντιπληροφοριακές Σιωνιστικές ανοησίες της Cabal είναι το παρακάτω στα Αγγλικά σε άλλο μπλογκ από το αρχικό όπου και διαγράφηκε μυστηριωδώς.

http://wakkeremensen.blogspot.nl/2014/03/ashtar-breaking-news-sirius-ufo-brings.html?m=1


   Έχουν αρχίσει "τα όργανα" να παίζουν τον απελευθερωτικό σκοπό για τον πλανήτη και η πλειοψηφία κοιμάται με τα παπούτσια όρθια τρώγοντας πτώματα και εργαστηριακά σκουπίδια πληρώνοντας φόρους και τραπεζοδάνεια σα ζόμπι νομίζοντας ότι ζει ενώ πραγματικά μόνο υπάρχει και περιφέρεται υπνωτισμένη παρασιτικά στον πλανήτη.


   Ευχόμαστε ολόψυχα και αιτούμαστε το "Γεγονός" να συντελεστεί σε αυτή την Εαρινή Ισημερία διότι έχουμε κυριολεκτικά κουραστεί να παλεύουμε με τα επαναληπτικά κύματα κακοήθιας και σκοτεινής διαπλανητικής βλακώδους ενέργειας από όλες τις πλευρές...


  Αιτούμαστε προς τους Αδερφούς και Αδερφές μας Γήινους και Εξωγήινους να επισπεύσουν ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τις επερχόμενες αλλαγές ΤΩΡΑ διότι ο πλανήτης έχει "βαρεθεί" να υποφέρει με όλα τα έμβια όντα επί αυτόν.


  Θεωρούμε πως έχει έρθει επιτέλους η εποχή όπου το κάρμα και ο χρόνος πρέπει να τερματιστούν και η συλλογική συνειδητότητα να ανυψωθεί...
Αρκετά υποφέραμε σε τόσες εκατομμύρια ενσαρκώσεις παγιδευμένοι σε αυτό το Συμπαντικό Πανεπιστημιακό Θέατρο του Δυαδικού παραλόγου.


   Άπαντα τα Όντα και οι Οργανισμοί διασυμπαντικά δέχονται τις ανάλογες δοκιμασίες και προκλήσεις προς την κατάκτηση κάποιου πνευματικού ή υλικού οφέλους. Εμείς ως ενσαρκωμένοι στη Γη απλά ταλαιπωρούμαστε αδίκως τα τελευταία χρόνια για να συνεχίζουν να καλοπερνούν μερικοί άψυχοι καλικάτζαροι οι οποίοι είναι παντελώς ανίκανοι να αισθανθούν Αγάπη ή ο,τιδήποτε Θείο.
Έχει έρθει η κατάλληλη ώρα να απαλλαγούμε παντελώς από αυτούς μια και καλή.
 

Απευθύνομαι κυρίως στις Γήινες Φωτεινές Δυνάμεις διότι χρειάζεται να κάνετε χρήση της Ελεύθερης Βούλησής σας.

ΠΡΕΠΕΙ να τερματιστεί αυτή η άνευ πια σημασίας διαπλανητική εκμετάλλευση από λίγους κωμικοτραγικούς "διοικούντες" και "κυβερνώντες" άμεσα.

Είναι καιρός να πάμε στην Ουράνια Οικεία μας και να γευτούμε την Αληθινή Πραγματικότητα...δε νομίζετε και εσείς;



   Αυτά τα νέα προς το παρόν αγαπημένοι μου συνταξιδιώτες ευχόμενοι και συνεχίζοντας να παλεύουμε για το καλύτερο.


                                             ♥☼ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ☼♥


Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


universalblessing

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα