Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Αύριο η 6η «Γιορτή της Ελιάς»: …Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στα Λάερμα

Αύριο η 6η «Γιορτή της Ελιάς»: …Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στα Λάερμα
Σε μια εποχή που τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης «βγάζουν το λάδι» στους πολίτες, στα Λάερμα αποφάσισαν να το γιορτάσουν, διοργανώνοντας αύριο Κυριακή 16 Μαρτίου (12.00 μ.μ.)  την «Γιορτή της Ελιάς».
Την γιορτή διοργανώνουν για 6η χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών «Αη Γιώργης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Θάρρι» και ο Αθλητικός Σύλλογος «Πολυστράτος» υπό την αιγίδα και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Κ.Ε.Κ. «Γεώργιος Γεννηματάς», του ΠΟΔΡΔήμου Ρόδου και της ΔΕΡΜΑΕ Δήμου Ρόδου.

Στη γιορτή θα προσφερθούν τοπικά μαγειρέματα και προϊόντα του ελαιόδεντρου από τα περίπτερα των: Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων, Πολιτιστικός Σύλλογος Λαέρμων, Αθλητικός Σύλλογος Λαέρμων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαναγρού, Πολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου, Σύλλογος Γυναικών Λίνδου, Σύλλογος Ορεινού Φεστιβάλ.
Στα ελιόσπιτα θα προσφέρονται δωρεάν παραδοσιακά εδέσματα (τραχανάς, πλιγούρι, φάβα κλπ) αλλά θα διατίθενται και προϊόντα προς πώληση για την ενίσχυση των συλλόγων.
Χορευτικά συγκροτήματα θα πλαισιώσουν την καλλιτεχνική γιορτή με παραδοσιακούς χορούς:Σύλλογος Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης»,  Σύλλογος ΘρακομακεδόνωνΠολιτιστικός Σύλλογος Λίνδου και  Μορφωτικός Σύλλογος Ασκληπιού.
Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες πέντε πρώτες γιορτές που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στα Λάερμα χιλιάδες συμπολίτες μας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα