Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το πιστολάκι για τα μαλλιά, μπορεί να κάνει τι!


Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ για τα μαλλιά για να τραβήξετε τη σκόνη πίσω από τον καναπέ,για να γυαλίσετε τα ασημικά σας κ.λ.π.!

1. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας για να ... αποσπάσετε μια φωτογραφία από ένα άλμπουμ. Για να βγάλετε μια λεπτή φωτογραφία από αυτές τις κολλώδη σελίδες, φυσήξετε ζεστό αέρα στο πίσω μέρος της σελίδας, ενώ τραβάτε απαλά τη φωτογραφία.


2. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας σε ... για να διώξετε τη σκόνη από δύσκολα σημεία. Ρυθμίστε το πιστολάκι στο δροσερό και καθαρίστε σκονισμένα ράφια ή περίπλοκα μπιχλιμπίδια.


3. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας ...για να ισιώσετε τις πλαστικές κουρτίνες του μπάνιου στα σημεία που έχουν τσακίσει. Φυσήξτε με ζεστό αέρα τα σημεία, για να ισιώσει το ύφασμα.

4. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας ... για το τέλειο πάγωμα . Για να σκληρύνει το frosting στο κέικ ή τα μπισκότα, φυσήξτε δροσερό αέρα απευθείας σε αυτό. Για να δώσετε γυαλάδα σε ένα θαμπό τελείωμα στο γλυκό σας, φυσήξτε με θερμό αέρα.

5. Χρησιμοποιήστε το σεσουάρ σας για να ... σβήσετε σημάδια από κραγιόν ή από κερί. Φυσήξτε το λεκέ σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει το κερί, και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα σφουγγάρι και σαπούνι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα