Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Τα Social Media πατατάκια Mashtags είναι γεγονός!

Τα Social Media έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας! Τόσο πολύ, ώστε να δημιουργούμε διάφορα κέικ, όπως το Instagram κέικ ή τα Facebook και Twitter κέικ, καθώς και να γευόμαστε γεύσεις παγωτού όπως το Facebook παγωτό.
social media mashtags chips

Επόμενο βήμα για τα Social Media στο χώρο της μαγειρικής; Τα Mashtags ή αλλιώςMas#tags! Τα Social Media πατατάκια τα οποία θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο του 2014 από την Birds Eye σε 5 σχήματα: hashtag (#), emoticon (φατσούλα), αστερίσκος (*), @ και τέλοςκαρδιά. Σχήματα όχι τυχαία, αφού όλα έχουν να κάνουν με την κοινωνική δικτύωση και τα χρησιμοποιούμε καθημερινά.
«Η προσθήκη του Mashtags στο φάσμα των τροφίμων μας είναι μια συναρπαστική εξέλιξη για την Birds Eye», είπε ο Pete Johnson, ανώτερος brand manager στην εταιρεία Birds Eye. «Τα Social Media έχουν να κάνουν με τη συνομιλία και είμαστε σίγουροι ότι τα Mashtags θα έχουν απήχηση σε διάφορες ομάδες ανθρώπων. Συνεχώς αναζητούμε τρόπους για να καινοτομούμε και να εμπνέουμε τους καταναλωτές και ελπίζω ότι τα Mashtags θα κάνουν τους ανθρώπους να μιλούν γύρω από το τραπέζι και θα συμβάλουν ώστε η ώρα του φαγητού να γίνει πιο ευχάριστη.»
Πηγή: AllTwitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα