Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αστρική Πύλη- η είσοδος - Ο στρατός Του Κυρίου

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη....Μέρος Πρώτο

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη. Μέρος 2ο


Από τη στιγμή που θα ακολουθήσουμε τα βήματα προς την Πύλη μετά από μόνιμη και συνεχόμενη εργασία τότε θα βρεθούμε μέσα στην είσοδο της Πύλης. Τότε είμαστε μόνιμα συνδεδεμένοι.

Αν δεν είστε μόνιμα συνδεδεμένοι αλλά αποσπασματικά, δεν θα υπάρχει συνεχόμενη πληροφόρηση και επικοινωνία με το Αρχαγγελικό Τάγμα, τον Ιεροφάντη και τον Πατέρα. Θα νιώθετε ότι πότε σας ακούν και πότε όχι, πότε σας μιλούν και πότε όχι. 

Εκεί σε εκείνη τη στιγμή είναι τι θα υπερισχύσει η αμφιβολία ή η αναζήτηση του ποιο κομμάτι του εγώ σας είναι ακόμη «αδούλευτο» και σας καθυστερεί από την Ολότητα. 

Αν ισχύσει το δεύτερο τότε σίγουρα θα τη βρείτε την απάντηση γιατί μέσα από την υπομονή, την επιμονή και την εργασία οι απαντήσεις συνήθως είναι εκεί δίπλα μας.

 Για να καταλάβετε αν είστε μόνιμα μέσα στην Αστρική Πύλη ένας τρόπος είναι να παρατηρήσετε πόσο εναρμονισμένοι είστε με τη φυσικότητα και πόσο δουλεύει το μυαλό σας. Επειδή το μυαλό μας είναι ο εχθρός μας και αυτό που μας πάει κόντρα αν και εφόσον αυτό  είναι ένα με τη φυσικότητα τότε είστε ενωμένοι με την Ουσία, τον Πατέρα και μέσα στην Πύλη. 

Αφού σιγουρέψουμε ότι είμαστε στην είσοδο της Πύλης τότε ξεκινάει για μας τους εκπαιδευόμενους μια περίοδος κυοφορίας, όπου σε αυτό το διάστημα έρχονται στη σωστή θέση η μορφή- σκέψη από το Όραμα και κατεβαίνουν συνέχεια πληροφορίες οι οποίες εντάσσονται στη συνείδησή σας. 

Είναι σαν να έχετε έναν μόνιμο δορυφόρο ( Πύλη) πάνω από το κεφάλι σας και κάθε σας σκέψη επικοινωνεί με την Πύλη- Δορυφόρο και η πληροφορία του τι πρέπει να γίνει έρχεται από εκεί.

 Όταν υπάρχει ένας δορυφόρος από πάνω μας όποτε τον χρειαστούμε ανοίγει και μας δίνει την πληροφορία. Είναι όπως όταν θέλουμε να κάνουμε σύνδεση με το ιντερνέτ ή όπως όταν ανοίγουμε την τηλεόραση. Και τα δύο υπάρχουν απλώς ενεργοποιούνται όταν εμείς το επιλέξουμε.

Η κυοφορία θα γίνεται σταδιακά για να μας δώσει τον δρόμο της ανοικοδόμησης όπου θα δημιουργείται βαθμιαία ένας μοναδικός πόθος για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε τελικά ολόκληρο το Όραμα στη γη και να αποκτήσουμε την Απόλυτη Λαχτάρα να το δούμε να υλοποιείται μεταξύ των Υιών του Θεού μέσα στους Θεανθρώπους. 

Τότε η μορφή- σκέψη μαζί με τη θέληση έχει γίνει ύλη/ πραγματικότητα, τουλάχιστον για μας. Ο ρυθμός μας/ δόνηση γίνεται πιο αργή και πιο ουσιαστική μέσα από Την Πηγή της Πύλης.  
Πιο αργή σημαίνει από τα δρώμενα της γήινης πραγματικότητας, αλλά απόλυτα εναρμονισμένοι με το χρόνο του Σύμπαντος, όπου φυσικά έχει ισχύουν εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς, αυτούς της απόλυτης φυσικότητας. 

Έτσι η δόνηση της ύλης ( σώμα μας ) είναι ένα και το αυτό με τη σκέψη και η σκέψη με την ύλη ( σώμα). Όταν αυτά τα δύο συνεργαστούν απόλυτα τότε ανοίγονται προς εμάς όλα τα κανάλια αυτοθεραπείας, γιατί η σκέψη μας και η ύλη μας είναι συνδεδεμένα με το Θεϊκό Σχέδιο, όπου το Θεϊκό Σχέδιο πια είναι και δικό μας. Που σημαίνει Σχέδιο= εγκράτεια= στοχασμός. 

Ευτυχής θα είναι ο μαθητής που θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο και να φέρει το Όραμα στον πλανήτη και στην ανθρωπότητα. 

Οι προσπάθειές γι αυτό το όραμα να έρθει εδώ κάτω ποτέ δεν σταμάτησαν και ο κάθε φωτισμένος άνθρωπος που ήρθε εδώ έκανε τη δική του σημαντική προσπάθεια για να το φέρει κάτω και όλο και πιο κοντά στον πλανήτη δημιουργώντας γέφυρες για να μπορούμε εμείς να τις αναγνωρίσουμε, να τις χρησιμοποιήσουμε για να φτάσουμε όλο και πιο κοντά.

Το Όραμα αυτό για να κατέβει στον πλανήτη οφείλουν να συνεργαστούν τώρα αρκετοί άνθρωποι, αυτοί που θα έχουν καταφέρει να πάρουν τη σφραγίδα του Θεού. 

Δυστυχώς ο αριθμός αυτών είναι απίστευτα λίγος, όπως λέει και στην αποκάλυψη 144.000, οι οποίοι θα κάνουν συντονισμένη προσπάθεια, είτε γνωρίζονται μεταξύ τους είτε όχι, αυτοί οι 144.000 έχουν κοινό στόχο. 

Να φέρουν το Όραμα- Ιησού ξανά στη γη. Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν. Ένα είναι το ερώτημα που οφείλουμε να θέσουμε στους εαυτούς μας. «Σε ποιο στρατόπεδο θέλουμε να είμαστε?» 

Ως τώρα αυτό που λειτουργεί στον πλανήτη μας είναι η κοινή λογική την οποία την μεταχειριζόμαστε όλοι κάθε φορά που θέλουμε να πάρουμε μία απόφαση. 

Ψάχνουμε να δούμε πως θα λειτουργούσε ο όχλος. Μα αν ο όχλος ήταν στο σωστό δρόμο δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το χάλι. 

Αν η κοινή λογική είχε αποτελέσματα και ήταν η σωστή τότε δεν θα είχαμε τόσους ανθρώπους που να μετανιώνουν για τις επιλογές τους αμέσως μετά που τις επιλέγουν, δεν θα είχαμε τόσο συχνά ανθρώπους να λένε «στερνή μου γνώση» ή «ας είχα την ηλικία σου». 

Γιατί ρε φίλε, ρωτάω εγώ εύλογα, εσύ που ήσουν όταν περνούσαν τα χρόνια της ζωής σου έλλειπες ? Και αν έβλεπες κάτι που σε ενοχλούσε γιατί δεν έκανες την αναζήτησή σου σε βάθος? Μήπως βολεύτηκες σε μία διαδρομή κοινή και οικεία και δεν τολμούσες να της πας κόντρα σύμφωνα με τη διδασκαλία που μας έδωσαν όλα αυτά τα Φωτισμένα Όντα που ήρθαν εδώ? Και πότε περιμένεις να το κάνεις? Θεωρείς ότι είναι αργά ? Πότε δεν είναι αργά. Η επιλογή για τον δρόμο της ελευθερίας μπορεί να γίνει μέσα σε ένα λεπτό. Η επιλογή να κάνουμε εφαρμογή αυτό που είπε ο Ιησούς να μη μεριμνούμε για το αύριο και να έχουμε πίστη μπορεί να γίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. 

Αντί για την κοινή λογική που μας κρατάει τόσα χρόνια σκλαβωμένους σε μία πραγματικότητα σάπια, ας επιλέξουμε να εκπέμπουμε όλοι μαζί τον Θείο Λόγο= Αγάπη.

 Όταν ο Λόγος Του γίνει πράξη θα βιώσουμε όλοι μαζί το Όραμα γιατί όλοι μαζί συντονισμένοι θα το έχουμε κατεβάσει εδώ. Ο Στόχος θα γίνει τρόπος και ο τρόπος Στόχος.

Ο Νόμος που ισχύει με την είσοδό μας στην Πύλη είναι ότι Πάνω και Κάτω. Πάνω- Κάτω= Πύλη- Καρδιά= Πατέρας- Καρδιά δηλαδή η Καρδιά του Πατέρα στην δική μας Καρδιά. Από εκεί και πέρα αρχίζει σε μας ένας διαφορετικός ουσιαστικός τρόπος ζωής.

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα