Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Διαθέσιμο για ερωτευμένα ζευγαράκια θα είναι σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω του Αγίου Βαλεντίνου

Megaro-Maximou
Την ευαίσθητη πλευρά της αποφάσισε να δείξει η Κυβέρνηση η οποία αποφάσισε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, να διαθέσει το Μέγαρο Μαξίμου σε ερωτευμένα ζευγαράκια χωρίς μάλιστα κάποιο χρηματικό αντίτιμο.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού, ο οποίος αναγνωρίζοντας τις θυσίες του ελληνικού λαού τα τελευταία χρόνια, ένιωσε την υποχρέωση να προσφέρει τη δυνατότητα σε μερικούς τυχερούς συμπολίτες μας να περάσουν μερικές στιγμές πάθους και πολυτέλειας στο εντυπωσιακό Μέγαρο, το οποίο τα τελευταία 20 χρόνια αποτελεί το πρωθυπουργικό γραφείο. Έμπιστοι σύμβουλοι του κυρίου Σαμαρά μάλιστα, θεωρούν πως με τέτοιου είδους κινήσεις, ο Καλαματιανός πολιτικός θα ενισχύσει σημαντικά το κοινωνικό του προφίλ.
Βάσει του σχεδίου «Βαλεντίνος», την ευκαιρία να δειπνήσουν αλλά και να διανυκτερεύσουν στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχουν  10 τυχερά ζευγάρια τα οποία θα προκύψουν ύστερα από κλήρωση.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού μέχρι και τις 16.00 προκειμένου να παραλάβουν τους λαχνούς τους. Την κλήρωση για την ανάδειξη των 10 τυχερών θα πραγματοποιήσει ο επίτιμος πρόεδρος του κόμματος, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις 17.00 το απόγευμα και τα ονόματα των τυχερών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Κυβέρνησης λίγα λεπτά αργότερα.
Το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει το τμήμα διοργάνωσης εκδηλώσεων της Κυβέρνησης θα το ζήλευε και το πολυτελέστερο ξενοδοχείο του κόσμου. Αρχικά, αν ο καιρός το επιτρέψει, τα τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν υπό το φως των κεριών στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Το μενού  μάλιστα έχει επιμεληθεί ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν, ο οποίος ταξίδεψε στη χώρα μας μόνο για το σκοπό αυτό. Παράλληλα, ο Γιάννης Πάριος θα ερμηνεύει διακριτικά τις μεγάλες του επιτυχίες ενώ στις οθόνες που θα στηθούν θα προβάλλεται η ταινία «Το Ημερολόγιο».
Μόλις ολοκληρωθεί το δείπνο, τα ζευγάρια θα μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στους εσωτερικούς χώρους του κτιρίου, πριν αποσυρθούν στα υπνοδωμάτια για τις πιο προσωπικές στιγμές τους. Χορηγός της μεγάλης βραδιάς θα είναι η γνωστή εταιρεία Durex ενώ όσα παιδιά συλληφθούν απόψε το βράδυ θα ονομαστούν υποχρεωτικά Αντώνης ή Αντωνία, ώστε να θυμούνται για πάντα την πρωτοβουλία αυτή του Πρωθυπουργού.
Μοναδικό δωμάτιο του Μεγάρου στο οποίο τα ζευγάρια δεν θα έχουν πρόσβαση θα είναι το γραφείο του κ. Σαμαρά, αφού ο Πρωθυπουργός θα εργάζεται ακόμη και ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων. «Δεν υπάρχουν γιορτές και Άγιοι Βαλεντίνοι, μόνο σκληρή δουλειά. Αγαπηθείτε, είναι εντολή Σαμαρά», τόνισε λακωνικά μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Πρωθυπουργός, λίγο πριν γεμίσει με αρκουδάκια και λουλούδια τον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα