Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ


Θα σου πω αυτό που κανένας δεν λέει για το πώς θα μεγαλώσει το πουλί σου, χωρίς να πας σε κανένα γιατρό. Και ό, τι πω, ουδείς επιστήμων και ειδικός είναι σε θέση να το αμφισβητήσει. Κατ’ αρχάς, πριν πούμε οτιδήποτε, το θεωρώ απαραίτητο να σημειώσω δύο βασικά, βασικότατα πραγματάκια. Είμαστε στο θέμα μας, δεν ξεφεύγουμε. Λοιπόν.
Νούμερο ένα, εσύ με το μικρό πέος, σε μήκος ή, και σε πάχος, που νοιώθεις κομπλεξικός, μειονεκτικός, μάθε ότι τη δουλειά σου την κάνεις μια χαρά μ’ αυτό που έχεις. Κι εσύ να ευχαριστιέσαι και το θηλυκό να ικανοποιείται.
Με δέκα πόντους να την κάνεις να σπαρταράει και με είκοσι πόντους, αν είσαι μάπα το καρπούζι, να μη ξανασηκώσει τα πόδια το κορίτσι μαζύ σου.

Νούμερο δύο, δεν είσαι περισσότερο άνδρας αν την έχεις μεγάλη τη μαλαπέρδα. Ένας ομοφυλόφιλος, κάποια ξεφωνημένη αδερφάρα πιθανότατα να την έχει διπλάσια, σκέτο ρόπαλο να ‘ναι το εργαλείο του, άσχετο αν δεν το χρησιμοποιεί.
Γεννήθηκες με μπάμια, όχι μπανάνα. Κανένα πρόβλημα. Όπως μέχρι κάποια ηλικία ψηλώνεις, έτσι και το πέος σου φθάνει στα δικά του όρια, και δεν πάει άλλο. Πώς δεν πάει! Πάει και παραπάει, σου λέει ο δόκτωρ αποδυτηριάκιας. Χωρίς να κάνεις καμμία επιμήκυνση, σε πλαστικό. Χωρίς καμμία χειρουργική επέμβαση στην κρεατόβεργα σου. Λοιπόν.
Θες μεγαλύτερη τσουτσού. Δεν θα σου μεγαλώσει κι άλλο μετά τα 17-18 χρόνια σου. Νόμος. Σκήπτρο και παλαμάρι καραβίσιο δεν θα γίνει ποτέ. Από λουκάνικο να φέρνει σε αγγούρι μπορείς να το καταφέρεις αν το πολυχρησιμοποιείς. Μόνον έτσι. Κι όχι με το χέρι.
Μέχρι και δύο πόντους αβάτζο θα ΄χεις αν το δουλεύεις μέσα στο ζιζί. Ό, τι λέω. Συχνά,συστηματικά να εισέρχεσαι στο Ναό της Αφροδίτης. Μόνον αν πυρώνεις τις ωοθήκες, όπως άλλος ανάβει το τζάκι, η σαρμέλα σου θα πάρει μπόι.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα