Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ωραία είναι τα ταξίδια και οι συνήθεις επιλογές για τουρισμό είναι το Παρίσι, το Λονδίνο, ο Άγιος Μαυρίκιος κοκ. Τι θα έλεγες όμως να κάνεις ένα ταξίδι σε έναν τελείως αντισυμβατικό προορισμό; Παρακάτω μπορείς να βρεις μερικά μέρη που δεν θα ήθελες να επισκεφτείς και θυμίζουν σκηνικά ταινιών τρόμου.
Το «δάσος των αυτοκτονιών» στην Aokigahara
Πρόκειται για ένα δάσος που βρίσκεται στο όρος Fuji της Ιαπωνίας, το οποίο σύμφωνα με την μυθολογία ήταν κατοικία δαιμόνων. Ετησίως καταγράφονται γύρω στις 100 αυτοκτονίες μέσα στο δάσος, ενώ οι αυτόχειρες αφήνουν πίσω τους κειμήλια, όπως κούκλες, παπούτσια, αποχαιρετιστήρια γράμματα κτλ. Μάλιστα οι αρχές αναγκάστηκαν να κάνουν περιπολίες και να τοποθετήσουν πινακίδες τύπου «Η ζωή είναι ωραία».

Το ερημωμένο λούνα παρκ του Chernobyl
Τα λούνα παρκ ειδικά τα ερημωμένα, προκαλούν ανατριχίλες λες και ζουν σ’ αυτά φαντάσματα. Το εν λόγω βρίσκεται στην πόλη Pryat που εκκενώθηκε μετά το γνωστό πυρηνικό ατύχημα. Πολλοί τουρίστες το επισκέπτονται, αλλά ο κίνδυνος δεν είναι οι χαμένες ψυχές που δήθεν περιφέρονται, αλλά ο υψηλός δείκτης ραδιενέργειας.
Η ψυχιατρική κλινική του Waverly Hills
Το Waverly αρχικά χρησιμοποιήθηκε για ασθενείς της φυματίωσης. Βρίσκεται στο Κεντάκι και μετά μετατράπηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, όμως απέκτησε κακή φήμη λόγω κακοποίησης ασθενών. Μεταξύ των βασανιστηρίων ήταν η λοβοτομή, η υποχρεωτική έκτρωση μετά από βιασμούς ασθενών από γιατρούς και άλλες φρικιαστικές ιστορίες. Πέρα των αστικών μύθων (;) που το περιβάλουν, σήμερα δέχεται επισκέψεις ως αξιοθέατο.
Οι κατακόμβες στο Palermo
Βρίσκονται στο μοναστήρι των καπουτσίνων στο Παλέρμο της Ιταλίας και μέσα τους φιλοξενούν χιλιάδες νεκρούς μοναχούς και αστούς, τα σώματα των οποίων είναι ταριχευμένα. Η μακάβρια διακόσμηση συμπληρώνεται από την λεπτομέρεια, ότι ο καθένας από τους νεκρούς είναι ντυμένος ανάλογα με την τάξη του κτλ.
To στοιχειωμένο ξενοδοχείο Stanley Hotel
Βρίσκεται στο Κολοράντο και σ’ αυτό πέρασε κάποιες βραδιές ο Stephen King μέχρι να εμπνευστεί το “The Shining”. Σύμφωνα με επισκέπτες, φωνές ακούγονται στους διαδρόμους, περίεργοι ήχοι, ενώ πόρτες ανοιγοκλείνουν χωρίς κανένα ρεύμα αέρα.  Το προσωπικό μιλάει για μεταφυσική δραστηριότητα.
Το κάστρο του Δράκουλα
Τρόμος χωρίς Τρανσυλβανία γίνεται; Το κάστρο του Βλαντ Τέπες είναι σίγουρα τουριστικό αξιοθέατο, αλλά τολμάς να το επισκεφτείς κάποια βροχερή νύχτα; Ή μήπως να περιπλανηθείς στους διαδρόμους του με την ιδέα ότι η φαντασία σου και οι σκιές μπορεί να παίξουν άσχημα παιχνίδια;
H αγορά βουντού  στο Τόνγκο 
Μια λαική αγορά εντελώς διαφορετική από τις άλλες θα βρείτε στο Τόνγκο. Τα…καλούδια που μπορείτε να αγοράσετε είναι κρανία, δέρματα, κούκλες βουντού, κέρατα και οτιδήποτε θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια τελετή βουντού. Αν σας πω ότι καθημερινά έχει κόσμο θα με πιστέψετε;
http://strangejournal.files.wordpress.com/2014/01/1bec0-bhangarh-fort.jpg?w=474
Φρούριο Bhangarh
Έξω από την πόλη Ρατζαστάν της Ινδίας δεσπόζει το εν λόγω φρούριο. Απαγορεύεται η είσοδος μετά την δύση του ηλίου, αφού έχουν σημειωθεί ανεξήγητες εξαφανίσεις το βράδυ. Σύμφωνα με τον θρύλο, ένας μάγος καταράστηκε όλους τους κατοίκους της πόλης να μην αναπαυτούν οι ψυχές τους μετά θάνατον.
Το Νησί με τις Κούκλες
Από τα πιο ανατριχιαστικά σημεία, είναι σίγουρα το Νησί με τις Κούκλες στο Μεξικό. Την διακόσμηση (πες το κι έτσι) του τοπιόυ την έχει αναλάβει ένας ερημίτης, ο οποίος μάζευε όλες τις σπασαμένες κούκλες για να προστατεύσει την περιοχή από τα κακά πνεύματα. Ο ερημίτης πέθανε πριν 12 χρόνια, αλλά το σημάδι του έμεινε στην περιοχή.
Το σπίτι στο Αμιτιβίλ, Λονγκ Άιλαντ, Νέα Υόρκη
Το σπίτι του Amytiville
Η γνωστή ιστορία ενός ψυχοπαθή που σκότωσε όλη την οικογένειά του μέσα σ’ αυτό το σπίτι.  Όσοι το νοίκιασαν έφευγαν σε σύντομο διάστημα κατατρομαγμένοι, καθώς πόρτες έκλειναν, παιδικά αντικείμενα μετακινούνταν μόνα τους, θόρυβοι ανησυχούσαν μέσα στην νύχτα και γενικά περίεργα συμβάντα το έχουν κατατάξει στα “στοιχειωμένα σπίτια”.
 Pluckley, το χωριό των φαντασμάτων
Βρίσκεται στην Βρετανία και έχει την φήμη ενός στοιχειωμένου χωριού. Σαν να μην έφτανε αυτό, το σκηνικό συμπληρώνουν η Γωνία του Τρόμου και το Δάσος των Κραυγών. Αμφότερα στολίζονται από διάφορους αστικούς θρύλους.
Το αβαείο Thelema
Αυτός ήταν ο τόπος τελετών του αποκρυφιστή Alister Crowley, όπου λάμβαναν χώρα τελετές και όργια. Στους τοίχους του μπορεί κανείς να δει σκηνές με τον Διάβολο και άλλα παγανιστικά θέματα.
sensebaugh-tunnelfor-blog_0
Το στοιχειωμένο τούνελ Σενσαμπάου
Βρίσκεται στο Μισισιπί  και σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής εμφανίζονται κατά την διάρκεια της νύχτας διάφορες φιγούρες, ακούγονται κλάματα μωρών και βήματα, ενώ οι μηχανές των αυτοκινήτων που δοκιμάζουν να περάσουν από εκεί, σβήνουν μόνες τους. Η ιστορία του σχετίζεται με δολοφονίεςκαι σατανιστικές τελετές.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα