Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Πέος μέγεθος και κοινωνία




πέος κοινωνία φαλλός άνδρας σεξουαλική ικανοποίηση μέγεθος πέουςΣτην Ιαπωνία, την Ινδία, την Αφρική, ο φαλλός λατρεύεται σαν σύμβολο γονιμότητας και δημιουργίας. Για τον χριστιανισμό, το ετεροφυλόφιλο σεξ και τα γεννητικά όργανα είναι αναγκαίο κακό. Οι μύθοι και οι αντιλήψεις από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, μιλούν και δείχνουν τον μεγάλο φαλλό που εκφράζει τον σούπερ άνδρα, τροφοδοτώντας τις φαντασιωσικές φοβίες του ανδρικού πληθυσμού με το άγχος και την αγωνιώδη σύγκριση του πόσο μεγάλο και περήφανο είναι.

Οι συσχετίσεις αυτές μιας κοινωνικής κουλτούρας που σηματοδοτεί τη λατρεία του ανδρικού οργάνου και την υποταγή της γυναίκας σε αυτό, σκιαγραφούν τη διαφυλική ανταγωνιστική επικράτηση όταν και η γυναίκα προσπαθώντας να αμφισβητήσει την ανδρική κυριαρχία στο κρεβάτι, του δείξει ότι υπολείπεται σε εκατοστά. Η εκδραμάτιση αυτής της λογικής απέχει πολύ από την πραγματικότητα που θέλει να εκφράζει με τις σωστές ιατρικές και επιστημονικές εκτιμήσεις, τη μη συσχέτιση μεγέθους πέους και σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας.

Πράγματι, οι περισσότερες έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι το μέσο μέγεθος πέους δεν είναι το 12 "διαφημίζεται από πορνό αστέρια. Εξάλλου, αυτά τα πορνό αστέρια δεν είναι αντιπροσωπευτική του μέσου ανθρώπου. Μπορεί κάλλιστα να είναι πιο καλά προικισμένος από εσάς ή έχουν υποστεί κάποια διαδικασία διεύρυνσης. Το μέσο μέγεθος πέους είναι πράγματι μεταξύ 5,5 με 6,4 ίντσες όρθιος στο μήκος και 4,7 σε 5,2 ίντσες στην περιφέρεια.

Όσο και αν σήμερα, πολλά περιοδικά καλούν τους άνδρες να δουν το μέγεθος του πέους τους και να τους υποσχεθούν μέσα από αυτό, θαυμάσιους γυναικείους οργασμούς, η αλήθεια σταματάει στην πραγματική σωματική επαφή και την τεχνική της σεξουαλικής πράξης, που ο εραστής σεξουαλικός σύντροφος προσφέρει απόλαυση και ηδονή στην γυναίκα με όλη τη σεξουαλική του μαγεία.

μέγεθος πέους σεξουαλική ικανοποίηση γυναίκα άνδραςΗ σύγχρονη κοινωνία προσπαθεί να πείσει όλους μας ότι το πέος πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να προσδίδει σε έναν άνδρα την ταυτότητα του ικανού εραστή. Την ίδια στιγμή επιχειρείται η εδραίωση της ιδέας ότι η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αυξάνεται σε συνάρτηση με το μέγεθος του πέους του ερωτικού συντρόφου της. Όμως, η εν λόγω άποψη είναι τόσο αληθής, όσο η αντίληψη ότι μια γυναίκα με μικρό στήθος είναι λιγότερο θηλυκή από μία με μεγάλο στήθος.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του συσχετισμού του μεγέθους της ανδρικής παλάμης, του πέλματος ή της μύτης με τις διαστάσεις του μορίου, που τόσο άστοχα εκστομίζεται από δήθεν ειδικούς. Με βάση διάφορες επιστημονικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς, η πλειονότητα των γυναικών ανέφεραν ότι το μέγεθος για αυτές δεν έχει σημασία. Βεβαίως, υπήρξαν και οι εκπρόσωποι του ‘ασθενούς φύλου’ που το αξιολόγησαν ως άκρως σημαντικό παράγοντα, ωστόσο ο αριθμός τους ήταν πολύ μικρός και, επιπλέον, αποδείχθηκε ότι ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν το επιθετικό σεξ.

Ο ρόλος της μητέρας, όχι μόνον ως μάνας-τροφού κατά την πρώτη (στοματική) φάση της ανάπτυξης του βρέφους στη δυαδική σχέση μητέρας - παιδιού, αλλά και ως παράγοντος ωριμάνσεως στην όλη ψυχοσωματική ανάπτυξη του ατόμου είναι αναμφισβήτητος.

Η μητέρα για το βρέφος αποτελεί την αρχαϊκότερη μορφή ταύτισης. Από την άλλη, η οικουμενικότητα της θεμελιακής ψυχαναλυτικής έννοιας της Αρχαϊκής Μητέρας είναι εμφανής και σταθερή στην ιστορία και την τέχνη του ανθρώπινου είδους. Χαρακτηριστικά της, όπως είναι το μητρικό στήθος, η πρωτογενής κοιλότητα και ο φαλλός, φανερώνουν το ανεξιχνίαστο, το γόνιμο και ταυτόχρονα καταστροφικό. 
Για να μη μακρηγορούμε, η απάντηση είναι απλή και σύντομη: ο άνδρας δεν έχει - και δεν θα πρέπει να έχει - καμία θέση απέναντι σε τέτοιου είδους τεχνητούς προβληματισμούς.

Η σύγχρονη κοινωνία προσπαθεί να πείσει όλους μας ότι το πέος πρέπει να έχει συγκεκριμένες διαστάσεις ώστε να προσδίδει σε έναν άνδρα την ταυτότητα του ικανού εραστή. Την ίδια στιγμή επιχειρείται η εδραίωση της ιδέας ότι η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας αυξάνεται σε συνάρτηση με το μέγεθος του πέους του ερωτικού συντρόφου της.

μέγεθος πέους φαλλός κοινωνία σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκαςΌμως, η εν λόγω άποψη είναι τόσο αληθής, όσο η αντίληψη ότι μια γυναίκα με μικρό στήθος είναι λιγότερο θηλυκή από μία με μεγάλο στήθος. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του συσχετισμού του μεγέθους της ανδρικής παλάμης, του πέλματος ή της μύτης με τις διαστάσεις του μορίου, που τόσο άστοχα εκστομίζεται από δήθεν ειδικούς.Με βάση διάφορες επιστημονικές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά καιρούς, η πλειονότητα των γυναικών ανέφεραν ότι το μέγεθος για αυτές δεν έχει σημασία.

Βεβαίως, υπήρξαν και οι εκπρόσωποι του 'ασθενούς φύλου' που το αξιολόγησαν ως άκρως σημαντικό παράγοντα, ωστόσο ο αριθμός τους ήταν πολύ μικρός και, επιπλέον, αποδείχθηκε ότι ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν το επιθετικό σεξ. Το ερώτημα «Μήπως μέγεθος το θέμα;"  έχει συζητηθεί για τις ηλικίες.  Τόσο οι άνδρες όσο και για γυναίκες που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τι πραγματικά δίνει.  Οι άνδρες έχουν εμμονή με το μέγεθος του πέους τους και έχουν βρει πολλούς τρόπους για να κάνουν τα μεγαλύτερα κράτη.

 Γι 'αυτό το πέος διεύρυνση προσφέρει βιομηχανία ανθεί τα πάντα - από την κρέμα γάλακτος, χάπια, έμπλαστρα, τα βάρη, η έλξη συσκευές, ακόμη και χειρουργική επέμβαση.  Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα υπερβολικά προκατειλημμένες ιστορίες του «καλά προικισμένος« οι άνθρωποι έχουν αναμφίβολα συνέβαλε στην ήδη περίπλοκο θέμα της μέγεθος πέους.

μέγεθος πέους άνδρας ανδρισμός ανικανότητα σεξουαλική ικανοποίησηΓενικά, οι άνδρες με μεγαλύτερα όργανα θεωρούνται να είναι πιο ανδροπρεπής και καλύτερα στο κρεβάτι.  Έτσι, "Οι μεγαλύτερες είναι καλύτερο" έχει γίνει ένα δημοφιλές το αξίωμα.  Επιπλέον, αυτή η εικόνα φαίνεται να προέρχονται από την ανδρική ματαιοδοξία και όχι την ευχαρίστηση που το πέος μπορεί να προσφέρει.  Ένα μικρό πέος είναι να εξομοιωθεί μειωθεί ανδρισμός, ανδρισμός, και σε στιγμές, που συνδέονται επίσης με ανικανότητα.

Το μεγάλο μέγεθος του «ανδρισμού» παραπέμπει σε αρρενωπότητα, όπως αντίστοιχα το μεγάλο μέγεθος γυναικείου στήθους παραπέμπει σε θηλυκότητα. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά το σίγουρο είναι πως τέτοιου είδους XL διαστάσεις απαιτούνται στην βιομηχανία του πορνό, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι περιπτώσεις που μιλάμε για…αφύσικα μικρές διαστάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το ανδρικό όργανο θεωρείται μικρό όταν είναι γύρω στα 11 εκ.πέος φαλλός σεξουαλική ικανοποίηση άνδρας κοινωνίαΠολύ συχνά ένας άντρας και μια γυναίκα αδυνατούν να προσδιορίσουν τι σημαίνει «μικρό» πέος και ποιο είναι το μέγεθος που πραγματικά θα δημιουργούσε αναστολή της σεξουαλικής ικανοποίησης. Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές εμπειρίες, και άρα διαφορετικά…μέτρα σύγκρισης.

Τι μας λένε οι έρευνες λοιπόν για το αν το μέγεθος του πέους μετράει;

Οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, δείχνουν 2 αποτελέσματα:

1) Οι γυναίκες έχουν συνδέσει το μέγεθος με την απόλαυση

όμως
2) Δεν υπάρχει καμία απόδειξη εάν, αλλά και κατά πόσο, ένα μικρό ή μεγάλο πέος συμβάλλει επί του πρακτέου, και όχι επί του... «φαντασιωτικού», στη σεξουαλική ικανοποίηση.

Οι γυναίκες ανησυχούμε για το βάρος μας συνεχώς και προσπαθούμε να αδυνατίσουμε όσο γίνεται περισσότερο, όμως οι άνδρες δεν προτιμούν τις πολύ αδύνατες γυναίκες, αλλά τις πιο …ζουμερές. Αντίστοιχα το XL μέγεθος δεν εγγυάται 100% ικανοποίηση, μιας και έρευνες λένε πως για να ικανοποιηθεί μία γυναίκα σεξουαλικά, δεν αρκεί η διείσδυση, αλλά και τα προκαταρκτικά παιχνίδια και η κλειτοριδική διέγερση.

Μήπως λοιπόν και οι άνδρες πέφτουν θύματα των Media και των υψηλών προσδοκιών των γυναικών που έχουν στο πλάι τους; Αν ναι, τότε οι έρευνες είναι ενθαρρυντικές, μιας και δείχνουν πως όλα είναι …στο χέρι τους, και όχι στη βουβωνική τους χώρα!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα