Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μπρούς Λη - ένας εντυπωσιακός άνθρωπος που εμπνέει.



H μοναδικότητα που υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι χωρίς καμια αμφιβολία μοναδική. Οτιδήποτε έκανε στην ζωή του ο Bruce Lee ήτανε πάντα στα ανώτερα κλιμάκια των πράξεων του, βάση αυτών των συνθηκών έχει παραμείνει αθάνατος σε όλους του ανθρώπους που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και όχι μόνο  μιας και στην ζωή του ασχολήθηκε με πολλά αλλά ενδιαφέροντα πράγματα. 


Ο Μπρους Λη γεννήθηκε το Νοέμβριο στις 27 του 1940 στην Chinatown του Σαν Francisco και μεγάλωσε με την οικογένεια του μέχρι να ενηλικιωθεί, από αυτό σημείο και μετά τις ενηλικίωσης του, άρχισε να ξετυλίγεται για αυτόν ένα καινούργιο κομμάτι ανεξαρτησίας που τον ώθησε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αρχίσει να διδάσκει πολεμικές τέχνες και να σπουδάσει. 

Ένα μεγάλο μέρος τις ζωής του ήταν να παίζει στις ταινίες τις οποιες και δημιουργούσε μονος του μιας και ήτανε και σεναριογράφος.Η καριέρα του στην βιομηχανία τον ταινιών ήταν προερχομενη από τα παιδικά του χρονια, όταν ο πατέρας του τον είχε βάλει να παίξει ρόλους εμφανιζόμενος σε ταινίες. Οι ταινίες του βλέπονται ακόμη και σήμερα και θα συνεχιστούν να βλέπονται τιμώντας το όνομα του και το έργο που έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα. Ήταν επίσης συγγραφέας και ο ιδρυτής του Jeet Kune Do που αντιπροσωπεύει την μοναδικότητα του στο συγκεκριμένο είδος πολεμικής τέχνης.

Ένα μεγάλο κομμάτι τις ζωής του ήταν βασισμένο στην φιλοσοφία που είχε για την ζωή του. Τα πιστεύω που απέκτησε εξερευνώντας εκτος από τις δυνατότητες του σώματος του αλλα και τις ψυχής του τον έκαναν τον άνθρωπο που ήτανε και είναι. Ο αθάνατος Μπρούς Li απεβίωσε στις 20 ιουλίου το 1973 στο Hong Kong.


Πάντα μαθαίνω κάτι: και αυτό είναι: να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να εκφράζεσαι, και να έχεις πιστη σε σένα. Μην πηγαίνεις και ψάχνεις για μια πετυχημένη προσωπικότητα και να προσπαθείς να την μιμηθείς. Bruce lee




Δείτε αυτά τα εντυπωσιακά βιντεάκια με τον Μπρους Λή που δείχνει πόσο γρήγορος ήτανε!

                            

                           

Bruce Lee on Limits

                                    Εσείς είστε θαυμαστές του Μπρούς Λη?

ΠΗΓΗ 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα