Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Η στολή IRON MAN πιο κοντά από ποτέ στην πραγματικότητα!!! (Βίντεο)

σιδήρου-man-4

Η τεχνολογία του Iron Man είναι  ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα χάρη στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο στρατός έχει αναθέσει την κατασκευή μιας ελαφριάς στολής χειριστή επιχειρησιακής προσβολής του εχθρού, η οποία θα παρέχει στο χρήστη υπεράνθρωπες ικανότητες όπως η νυχτερινή όραση, η αυξημένη αντοχή και η προστασία από πυροβολισμούς.
Κάθε στολή θα έχει έναν ενσωματωμένο υπολογιστή που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε ορισμένες καταστάσεις παρέχοντας συγχρόνως στο χρήστη αυξημένη επίγνωση της κατάστασης.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, η στολή μπορεί να χρησιμοποιεί υγρή θωράκιση, επί του παρόντος υπό ανάπτυξη στο MIT, η οποία έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται από "υγρή σε στερεή σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, όταν ένα μαγνητικό πεδίο ή ηλεκτρικό ρεύμα εφαρμόζεται."
Ο στόχος είναι η επίτευξη βαλλιστικής προστασίας σε όλο το σώμα , θεωρητικά επιτρέπει στο χρήστη να περνά στην κυριολεξία μέσα από έναν καταιγισμό πυροβολισμών. Μία οθόνη που εφάπτεται στο δέρμα θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να ανταποκριθεί στην θερμοκρασία του σώματος, τη θερμοκρασία του δέρματος, του καρδιακού ρυθμού, και του επίπεδου ενυδάτωσης.
Η στολή θα παρέχει επίσης βασική υποστήριξη της ζωής, όπως  θερμότητα, αέρα και οξυγόνο.
Ο στρατός δεν είναι ο πρώτος που εμπνέεται από την τεχνολογία στο Iron Man. Ο Elon Musk  δημιούργησε ένα εργαστήριο που βασίζεται στην ταινία  χρησιμοποιώντας ένα χειριστήριο κίνησης Leap, μια Oculus Rift, και έναν προβολέα.
Αν και παραδέχεται ότι η ρύθμιση δεν έχει ακόμη μεγάλη πρακτική αξία, πιστεύει ότι είμαστε στα πρόθυρα μειζόνων σχεδιασμών και σημαντικών ανακαλύψεων. Εάν η νέα στρατιωτική στολή κομάντο  αποδώσει καρπούς, θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την αμυντική τεχνολογία.
Από theviralpost
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα