Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Νέα Τάξη Πραγμάτων Και Τρόικα
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), Αμερικανιστί New World Order, (N.W.O.), σκοπό έχει τη παγκόσμια κυριαρχία, διά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. 

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος*

Η λέξη «Τρόϊκα» είναι Ρωσική και σημαίνει τριμερής.

 Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να πετύχει το σκοπό αυτό έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από πρωτοβουλίες και προγράμματα, που στοχεύουν στη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, μέσω τοπικών πολέμων, πείνας και χρεοκοπίας των κρατών, εμβολιασμού της ανθρωπότητας, άμβλωσης, αποστείρωσης, εγχειρίσεων, την ...
προώθηση τοξικών εμβολίων, φαρμάκων, πανδημιών, κ.λ.π.

Με τόσο πληθυσμό στο πλανήτη δεν μπορούν να επικρατήσουν. Γιαυτό σκέπτονται το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, όπου θα επιζήσουν μόνο οι εκλεκτοί τους, σε πυρηνικά καταφύγια. Εφαρμόζουν το ρητό, «Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί».

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. έχει δώσει στα νοσοκομεία και κλινικές όλων των κρατών της Γης, οδηγίες δια της μεθόδου των πάσης μορφής ενέσεων, εμβολίων, εγχειρήσεων, να «ξεπαστρεύουν» τους βαριά πάσχοντες, ιδίως ηλικιωμένους.
Ο πρώην υπουργός υγείας συχνά έλεγε τη φράση, «Δεν πεθαίνουν κιόλας…..»

Πας όστις προσέρχεται στα νοσοκομεία για ίαση, να γνωρίζει ότι πιθανόν να μη γυρίσει σπίτι του, εάν είναι προγραμμένος από τη Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση. «Πολλοί οι κλητοί, ολίγοι δε οι εκλεκτοί», λέγει το Ευαγγέλιο. Αυτό γίνεται με σκοπό την εξάλειψη και εξολόθρευση των αντιπάλων της Ν.Τ.Π., αλλά και ταυτόχρονα της μείωσης του πληθυσμού του πλανήτη.

Όποιος πολιτικός ηγέτης στο πλανήτη αντιτίθεται στη Ν.Τ.Π. τον δολοφονούν με καρκίνο. Οι Ταμιευτήρες υδάτων σε όλες τις παγκόσμιες μεγαλουπόλεις έχουν γίνει στόχος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και στο πρόγραμμα είναι να ρυπανθούν από τα ντόπια πρακτοράκια πολιτικούς, με χημικές ουσίες, ώστε ο πληθυσμός να αρρωστήσει και να λάβει την άγουσαν προς Νοσοκομεία, με τελικό προορισμό τα Νεκροταφεία. 

Στην Αθήνα οι ταμιευτήρες υδάτων είναι οι λίμνες Μόρνου, Υλίκης, & Μαραθώνα, όπου κανείς δεν γνωρίζει «τι τέξεται η επιούσα»…….
 Γιαυτό το σκοπό η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τη Σιωνιστική Τρόϊκα πιέζει τη κυβέρνηση, να αποκρατικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ, ώστε να περιέλθει στα χέρια των διεθνών δολοφόνων της Οικουμένης.

Στα Νοσοκομεία & κλινικές, μας μετατρέπουν σε πειραματόζωα μέχρι να πεθάνουμε. Ουαί και αλίμονο, εάν αρρωστήσει κανείς. Είμαστε ασφαλείς, όσο είμαστε υγιείς.

Τα δημόσια Νοσοκομεία, και οι ιδιωτικές κλινικές, σε όλα τα κράτη του πλανήτη, ελέγχονται από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τη Σιωνιστική διακυβέρνηση, καθώς και όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, μέσω τοπικών δοσιλογικών κυβερνήσεων.
Σε όλα αυτά διορίζουν διοικήσεις πιστές σε «Εκείνους».
(Βλέπε τι έπαθε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, διότι ήταν ανεπιθύμητος σε «Εκείνους».)
Ασφαλείς είμαστε μόνο στα σπίτια μας.

Ηγεσία της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης & Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, τα ονόματα των οποίων έχουμε κατά καιρούς αναφέρει σε πολλά άρθρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς προεξάρχουσα θέση κατέχει ο Bill Gates, της διεθνούς εταιρίας Microsoft των ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο μεγάλος τραπεζίτης διεθνούς ακτινοβολίας Rothschild, ο ιδιοκτήτης παγκόσμιας ενέργειας Rockefeller, o μεγάλος επενδυτής διεθνών χρηματιστηρίων Sorros, ο κύριος Μorgan, ο κύριος Goldman Sachs, οι αδελφοί Leehman, και άλλα διεθνή λαμόγια και αρπακτικά, μέλη της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όλος ο καλός ο κόσμος, από κοντά και τα δικά μας πιόνια & δοσίλογοι, γραικύλοι πολιτικοί, τραπεζίτες, και επιχειρηματίες, αχυράνθρωποι & υπηρέτες των Rothschild, Sorros, & Rockefellers, που δολοφονούν τον Ελληνικό λαό με βαριές φορολογίες και χαράτσια, για στηριχθούν οι τράπεζες. Φορολογείται μόνο η χαμηλή και μεσαία αστική τάξη, ενώ οι καρχαρίες και τα αρπακτικά, απολαμβάνουν φορολογικής ασυλίας, μέσω Offshore, και άλλων ελιγμών. Τα χρήματα που εισπράττουν, πηγαίνουν όλα στις τσέπες του Rothschild.

Tέτοιοι προδότες είναι, και το παίζουν Πρωθυπουργοί & υπουργοί! Οι δοσίλογοι πολιτικοί, για να φανούν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά, εφαρμόζουν το πεντάπτυχο, η κλεψιά, ονομάστηκε «φόρος», το χαράτσι «αλληλεγγύη», η απόλυση «εφεδρεία», το ξεπούλημα «σωτηρία», και η πείνα «άσκηση διαλογισμού». Μας κατάντησαν σαν τους μοναχούς του Θιβέτ. Στα διάφορα διεθνή ΜΜΕ, όλοι αυτοί, πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., αναφέρονται σαν δολοφόνοι (ASSASSINS) των λαών της Οικουμένης.

Τα σύμβολα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι τα διασταυρούμενα ισόπλευρα τρίγωνα, (Εθνικό σύμβολο του Ισραήλ), η πυραμίδα με το μεγάλο οφθαλμό, «ος τα πάνθ’ ορά» που αποτυπώνεται επάνω στο δολάριο των Σιωνιστικών ΗΠΑ, ο αριθμός 666, όλα τα Μασωνικά σύμβολα, και τα σύμβολα των Illuminati, και άλλα πολλά. Πνευματικός ηγέτης όλων αυτών των Σιωνιστών δολοφόνων της ανθρωπότητος, είναι ο Πάπας, και ο Αρχιραββίνος της Οικουμένης. 

Θρησκεία τους είναι η Μασονική πανθρησκεία, που είναι ο Σατανισμός. Σκοπός & στόχος είναι να υποδουλώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. 
Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. συνηθίζουν να λένε, «Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστά οργανωμένη μεγάλη διεθνής κρίση, τότε τα έθνη θα αποδεχθούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». 

Η Ν.Τ.Π. εφαρμόζει τη ρήση, «Τα καλά & συμφέροντα» για λογαριασμό της. Κατηγορεί σαν ρατσιστές και εθνικιστές όλους τους αντίθετους, ενώ «Εκείνοι» είναι οι πρώτοι διδάξαντες, είναι ρατσιστές. Κατηγορούν σαν Εθνικιστές όλους τους άλλους, ενώ «Αυτοί» είναι οι πρώτοι εθνικιστές. Κοιτάξτε τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, είναι παντού γεμάτες με Αμερικανικές σημαίες, κοιτάξτε το Ισραήλ, είναι παντού γεμάτο με Ισραηλινές σημαίες, ενώ εμείς στην Ελλάδα φοβόμαστε να υψώσουμε την Ελληνική σημαία, «Διά τον φόβον των Ιουδαίων», ψάλλει η Αγία ημών Χριστιανική Σιωνιστική Ορθόδοξη εκκλησία.

Οι θολοκουλτουριάρηδες πολιτικοί, δούλοι των Σιωνιστών, μόλις δούνε Ελληνική σημαία, τους πιάνει εμετός. Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. βάζει τα πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς άνδρες & γυναίκες, υπουργούς, βουλευτές, και βουλευτίνες, να μάχονται ιστορία & θρησκεία, ενώ «Εκείνοι» προφυλάσσουν τη θρησκεία τους, και ιστορία τους, «ως κόρην οφθαλμού». 

Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι ιδιοκτήτες του Δ.Ν.Τ. Φροντίζουν δε ο πρόεδρος και τα στελέχη, και η κυρία Πρόεδρος, (Λαγκάρντ), να είναι Σιωνιστές. Το Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ. είναι το ένα σκέλος του τριγώνου, από το οποίο δανείστηκε η Ελλάς. Τα άλλα δύο σκέλη του τριγώνου είναι η Σιωνιστική Ε.Κ.Τ. και ο μηχανισμός στήριξης της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Ελλάς σήμερα – από ανάξια πολιτική ηγεσία- κατάντησε ένα Γερμανικό Σιωνιστικό προτεκτοράτο. Δανειστήκαμε και από τα τρία σκέλη του τριγώνου.

Το Δ.Ν.Τ. δεν έκανε λάθος που μας δάνεισε, ούτε έκανε λάθος στη θεραπεία της πάσχουσας Ελληνικής οικονομίας. Το επεδίωξε. Στόχος του ήταν η καταστροφή της Ελλάδος, και η αρπαγή του Εθνικού της πλούτου. Σου λέει, τέτοιοι «Μ……ς» που κυβερνούν αυτή τη χώρα, γιατί να μην αρπάξουμε όλο το πλούτο της;;; Οι μνημονιακοί δοσίλογοι πολιτικοί να παύσουν εδώ & τώρα τη καταστροφική μνημονιακή πολιτική τους. 

Η Τρόϊκα, (ΔΝΤ & παρέα), εάν φταίει, - όπως ομολογεί- για τα οικονομικά λάθη που προκάλεσαν τη ζημιά και καταστροφή στη χώρα μας, να αναλάβει τις ευθύνες της, και να πληρώσει, αλλά οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, δεν τολμούν να το ζητήσουν στα ανώτατα επιτροπάτα της Ε.Ε. Στη χώρα μας δρά και ενεργεί αντιπροσωπεία της μεγάλης Τρόϊκα εξωτερικού, αποτελούμενη από ξένα υπαλληλάκια που εκτελούν εντολές.
Μπροστά σε αυτά τα ξένα υπαλληλάκια, και στη Γερμανική Σιωνιστική ύπατη αρμοστεία, κάθονται «σούζα» οι δοσίλογοι μνημονιακοί πολιτικοί της τριμερούς διακυβερνήσεως της Ελλάδος, εγκάθετοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Οι πολιτικοί μας, έχουν αφήσει τις τύχες της χώρας, στα χέρια των ξένων της Τρόϊκα. Δεν διαπραγματεύονται. « Όσοι πιστοί προσέλθετε».

Τα ξένα αρπακτικά κυβερνούν το τόπο. 
Ο Σαμαράς διατάσσει τους υπουργούς του, «Να κάθονται στα τέσσερα», μπροστά στα υπαλληλάκια της μεγάλης Τρόϊκα. 
Τέτοιος δοσιλογισμός!
 Που είσαι Κολοκοτρώνη να δείς τι άφησες πίσω σου……. 
Τα «Σημιτάκια» ανθρωπάκια πολιτικοί & τραπεζίτες μας έβαλαν στο Ευρώ, με πλαστά στοιχεία, για τη καταστροφή της Ελλάδος, για να γίνει ότι έγινε. Οικονομικός Αρμαγεδδώνας σάρωσε την Ελλάδα…….. -

Ο πρόεδρος της Ισλανδίας λέει, «Πετύχαμε γιατί δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες-εντολές της οποιασδήποτε Τρόϊκα. 
Οι Ισλανδοί πετάξανε τη Σιωνιστική Τρόϊκα στη θάλασσα, και αρνήθηκαν να τεθούν κάτω από οποιαδήποτε κηδεμονία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Στην Ισλανδία ο λαός απέρριψε με δημοψήφισμα τη πρόταση της κυβερνήσεως να πληρώνει τα χρέη των τραπεζών, ενώ εδώ στην Ελλάδα πληρώνουμε τις τράπεζες, και αυτές μας παίρνουν ακόμη και τη πρώτη κατοικία, για να μείνουμε άστεγοι.!

Πληρώνουμε τα χρέη των τραπεζών διότι έχουμε προδότες πολιτικούς, ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου να μη πληρώνουν οι λαοί τις τράπεζες. Οι ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί μας, ενώ παραδέχονται ότι η Ελλάδα υπήρξε πειραματόζωο, ακολουθούν πιστά τις εντολές του ΔΝΤ. 

Βρε δεν υπάρχει κανένας Άνθρωπος (με Άλφα Κεφαλαίο), στο Υπουργείο Οικονομικών, και στο μέγαρο Μαξίμου;
Από το Παπακωνσταντίνου, στον Βενιζέλο, και τελικά στο Στουρνάρα!
Από τον Jeffrey No:1 , στον Jeffrey No: 2.
Από τους Σιωνιστές Αμερικανούς, στους Σιωνιστές Γερμανούς!

Που θα πάει αυτή η κατάσταση;
Πότε επιτέλους θα βάλλει μυαλό αυτός ο λαός;
έως πότε θα ψηφίζει τους καταστροφείς μας;;; πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε;

Παρά τη δημόσια παραδοχή λαθών από το ΔΝΤ στην οικονομική πολιτική, και στον οικονομικό σχεδιασμό, που αφορούσε την έξοδο της Ελλάδος από τη κρίση, η Τρόϊκα επιμένει στο ίδιο λανθασμένο πρόγραμμα, και οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν αντιδρούν, δηλαδή επιμένουν στα μέτρα λιτότητας, απολύσεις, ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, νέκρα στην αγορά, κλείσιμο καταστημάτων, κ.λ.π. με σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων, και αρπαγή του ορυκτού πλούτου της χώρας, σε Γη και θάλασσα. Πετρέλαια υπάρχουν, όμως που θα πηγαίνουν τα λεφτά;; Ασφαλώς στις τσέπες του Rothschild & Rockefeler.

Εάν δεν αλλάξει η συνταγή τότε η Ελλάς θα βουλιάξει, μαζί και η Ε.Ε. Σύμφωνα με το τύπο, σταθερή στην αξίωσή της για κατάργηση των μισθολογικών ωριμάνσεων, παραμένει η Τρόϊκα. Η Τρόϊκα, (Ε.Κ.Τ.- Δ.Ν.Τ.- Μηχανισμός στήριξης Ε.Ε.), ελέγχεται πλήρως από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, δηλαδή από τη μεγάλη Τρόϊκα των διεθνών Σιωνιστών, Rothschild-Rockefeller- Bill Gates, των οποίων εκτελεί πιστά τις εντολές. 

Την υλοποίηση των εντολών σκοπών και σχεδίων, όσον αφορά την Ελλάδα, έχουν αναλάβει τα εδώ υπαλληλάκια της Τρόϊκα (Tomsen & παρέα), σε συνεργασία με τα πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς. Οι πολιτικοί μας είναι αντι-πατριώτες. Η αόρατη ηγεσία της παγκόσμιας τάξης, έχει εναλλακτικά σενάρια για όλα τα θέματα κατάκτησης του πλανήτη. 
Τα στελέχη της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι δουλέμποροι των λαών. (Βλέπε, εμπορία ναρκωτικών, εμπορία γυναικών πάσης φυλής & χρώματος, εμπορία όπλων, λαθρομετανάστευση, κ.λ.π.). Όλα αυτά ελέγχονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση διά των πρακτόρων αυτής, πολιτικών, τραπεζιτών, ή επιχειρηματιών. Γιαυτό αποκαλούνται δουλέμποροι των εθνών. Στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ευρίσκονται οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, η Σιωνιστική Ε.Ε., ο Ο.Η.Ε., & το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.

Το ιερό τους σύνταγμα είναι «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών», 
Το ιερό τους βιβλίο είναι το Ταλμούδ. 
Επάνω στα οποία στηρίζουν όλη τους τη δραστηριότητα, και τα οποία εφαρμόζουν κατά γράμμα. Οι μυστικές τους υπηρεσίες είναι όλες οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ , Ε.Ε., & Αγγλίας. Ο στρατός τους είναι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, το οποίο εμείς οι ηλίθιοι Λαοί χρηματοδοτούμε για τη καταστροφή μας, διαμέσου προδοτών πολιτικών.
Όργανα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι κατά τόπους μασονικές στοές, οι στοές των Illuminati, ο Πάπας με τους Καρδινάλιους, ο διεθνής Σιωνισμός, και πολλές άλλες μυστικές οργανώσεις τις οποίες κατά καιρούς σε προηγούμενα άρθρα μας, έχουμε αναφέρει λεπτομερώς.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί, ενδιαφέρονται για το ολοκαύτωμα των Εβραίων στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων και της Ελλάδος, από τους Ναζί, άκρα του τάφου σιωπή!

Ούτε για το κατοχικό δάνειο ενδιαφέρονται, ούτε για τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις, για να μη χάσουν την εύνοια των σημερινών Σιωνιστών Γερμανών της κυρίας Μέρκελ. Η ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι πρωτοπόροι σε διεθνείς συνωμοσίες, και σε απίστευτη προπαγάνδα, αφού ελέγχουν τα περισσότερα ΜΜΕ όλων των κρατών της Γης. Παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο. Συνεργάτες τους οι δοσίλογοι πολιτικοί των κρατών της οικουμένης, αφού χρηματοδοτούνται από «Εκείνους». Το σχέδιο για τη παγκόσμια μείωση του πληθυσμού κυκλοφορεί σε πολλά VIDEO στο YOU TUBE στο διαδίκτυο. Την ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, τα ΜΜΕ την αποκαλούν παγκόσμια Ελίτ. 

Τώρα βάζουν χέρι και στην Ιστορία & θρησκεία των λαών της Γης. 
Εδώ στην Ελλάδα οι γραικύλοι πολιτικοί της θολοκουλτούρας, πράκτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. , κατόπιν άνωθεν εντολών, έθεσαν επίσημα θέμα στη Βουλή των Ελλήνων, Ιστορίας, γλώσσας, & θρησκευτικών. Αυτές είναι οι φανατικές βουλευτίνες του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ, και άλλοι πρακτορίσκοι της Ν.Τ.Π. Γνωρίζουν άραγε ποίαν εθνοκτόνο αποστολή εκτελούν;

Οι δε αρμόδιοι του υπουργείου παιδείας σπεύδουν να εκτελέσουν τον αφελληνισμό της Ελλάδος, σαν όργανα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, περιβεβλημένοι με τη «σοφία» των καθηγητών Πανεπιστημίων, ώστε η χώρα μας να ενταχθεί στα πλαίσια και στη χορεία, της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αφελληνισμό, και τη σκλαβιά της πατρίδας μας. Οι διάφορες Μ.Κ.Ο. τις οποίες – ειρήσθω εν παρόδω- εμείς οι αφελείς πληρώνουμε, είναι ταγμένες στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. μερικά έντυπα και βιβλία αποκαλούν «Το κράτος του Μεγάλου Αδελφού». 

Η προσωποποίηση του Οικουμενισμού είναι ο Πάπας του Καθολικισμού & προτεσταντών, και ο Πατριάρχης των Ορθοδόξων, οι οποίοι αδελφωμένοι μπροστά στα συμφέροντα της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, υψώνουν ενωμένα τα χέρια, αγκαλιάζονται και φιλιούνται, κατόπιν εντολών άνωθεν.(Κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο). Η παγκοσμιοποίηση σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή.

Εξ αντιπροσώπων του Θεού άρχεσθε…………..
Ο Χριστιανισμός στην υπηρεσία του Σιωνισμού, λόγω ανάξιων ηγετών.
Ο Οικουμενισμός είναι μια άλλη έκφραση της Παγκοσμιοποίησης.

Η Ν.Τ.Π. προβαίνει σε πολλές πράξεις μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας, όπως ο έλεγχος του μυαλού των ανθρώπων μέσω κινητών τηλεφώνων.

Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, ή αλλιώς Ν.Τ.Π., δια τον έλεγχο της ανθρωπότητας χρησιμοποιεί την ψυχοτρονική τεχνολογία, και ψυχοτρονικά όπλα μέσω της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας.

Οι φαρμακοβιομηχανίες είναι επίσης στην εξυπηρέτηση των σκοπών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και Ν.Τ.Π.
Οι φαρμακοβιομηχανίες σήμερα έχουν εξελιχθεί σε παγκόσμια απειλή για τη δημόσια υγεία των ανθρώπων, αφού ελέγχονται από τη Ν.Τ.Π.

Το γενικό εμπόριο τροφίμων, κρεάτων, εισαγωγές-εξαγωγές, είναι όλα υπό τον έλεγχο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.

Τα γεγονότα που βλέπουμε σήμερα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.), στη Ναυτιλία, και άλλους κλάδους εργαζομένων, με τις επιστρατεύσεις του προσωπικού, με τα νεοταξικά νομοσχέδια του Υ.Ε.Ν., σκοπόν έχουν τον αφελληνισμό της Ακτοπλοϊας, όπως συνέβη στη ποντοπόρο ναυτιλία, και την εξαθλίωση των Ελλήνων ναυτικών μέσω των νέων συλλογικών συμβάσεων, και των ασφαλιστικών ταμείων των Ελλήνων ναυτικών.

Όλα αυτά γίνονται κατεντολή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. για να μπούνε στα Ελληνικά πλοία της Ελληνικής Ακτοπλοϊας ξένοι ναυτικοί (Τούρκοι-Πακιστανοί), για να υλοποιηθεί η Παγκοσμιοποίηση του Αιγαίου, ο αφελληνισμός του Αιγαίου, και η συνεκμετάλλευση του πλούτου του Αιγαίου με τους Τούρκους, από τον οποίον θα ωφεληθούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. Επάνω σε όλα αυτά ο Υ.Ε.Ν. και οι Αξιωματικοί επιτελείς του Λ.Σ. δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Εάν το καταλάβαιναν δεν θα έκαναν αυτά τα ανθελληνικά νομοσχέδια, Αξιωματούχοι όντες της Ελλάδας-πατρίδας. 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, και οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Λ.Σ. διαπράττουν εθνική προδοσία, συντάσσοντας τέτοια ανθελληνικά νομοσχέδια, για τα οποία οι ηρωϊκοί ναυτικοί μας αντιστέκονται. Για τους Έλληνες που σήμερα αυτοκτονούν τους λέμε, μην αφαιρείς τη ζωή σου, κανείς μας δεν περισσεύει , μην τους κάνεις τη χάρη να πεθάνεις, ζήτα βοήθεια, δεν είσαι ο μόνος, και δεν είσαι μόνος.
Αυτή είναι δυστυχώς η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Καταλάβατε τώρα;

Η τελευταία ομιλία του προέδρου John Kennedy ήταν για τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και τους Πεφωτισμένους –Illuminati, μετά τον δολοφόνησαν. 

Ένα από τα έργα της Σατανικής Ν.Τ.Π. είναι και οι χημικοί αεροψεκασμοί επάνω στον ουρανό και στον αέρα των πόλεων.
Με αυτούς τους αεροψεκασμούς σπέρνουν καρκίνο και άλλες ασθένειες στους ανυποψίαστους πολίτες-κατοίκους. Οι αφελείς Στρατηγοί και Πτέραρχοι του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, δίνουν τις άδειες για αυτές τις πτήσεις αεροσκαφών, και τους αεροψεκασμούς, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι έτσι σπέρνουν καρκίνο στα εγγονάκια τους.

Οι προδότες πολιτικοί επιτρέπουν τέτοιες ενέργειες, μόλυνσης της ατμοσφαίρας, δεν αντιλαμβάνονται ότι τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους θα ασθενήσουν με καρκίνο. 
Έχουν πουλήσει τη ζωή των παιδιών τους, στα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησηςΝΤΠ 
Ξαναψηφίστε τους, για να σκοτώσουν τα εγγονάκια σας με καρκίνο. 

Οι τεχνητοί σεισμοί με το σύστημα ΗAARP είναι έργο «Εκείνων». 
Έτσι προκάλεσαν καταστροφικούς σεισμούς στην Ινδονησία, Ταϋλάνδη Ιαπωνία, με τσουνάμι, που προκάλεσαν τρομερές καταστροφές στα αθώα λαϊκά στρώματα. Στην Ιαπωνία, εκτός από τις καταστροφές στις λαϊκές μάζες, προκάλεσαν καταστροφές και στις πυρηνικές εγκαταστάσεις και πυρηνικά ατομικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας. Ήθελαν να καταστρέψουν τα πυρηνικά εργοστάσια, τη παραγωγή ηλεκτρικής ενεργείας της Ιαπωνίας, για να πουλάνε τα πετρέλαιά τους.

Για την οικονομική κρίση υπεύθυνη είναι η Σατανική Ν.Τ.Π. αφού η οικονομία των κρατών είναι ένα όπλο στα χέρια τους, έτσι θα εξολοθρεύσουν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της Γης. Οι Τρομοκρατικές οργανώσεις είναι δικό τους δημιούργημα.

Η καταστροφή των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη, είναι μέσα στα πλαίσια της Σιωνιστικής τρομοκρατίας. 
Δεν βλέπετε που δεν έγινε καμία δίκη γιαυτό το κορυφαίο παγκόσμιο τρομοκρατικό γεγονός;
Ούτε για τις δολοφονίες του προέδρου Kennedy, του αδελφού του Τζό Kennedy, υπουργού τότε Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, του πάστορα Martin Louther King, δεν έγινε καμία δίκη, απλώς αποσιώπησαν τα γεγονότα. 

Η κατασκευή του τρίτου Ναού του Σολομώντα προωθείται από «Αυτούς» στα Ιεροσόλυμα, για τη λατρεία του δικού τους Θεού.

Να δείτε που στη τελετή των εγκαινίων του Ναού για τη λατρεία του Αντίχριστου, και στα θυρανοίξια, θα παραστεί και ο Σιωνιστής Βαρθολομαίος, όνομα και πράμα. Να χαρούμε Πατριάρχη που εξέλεξε η Αγία ημών Χριστιανική Σιωνιστική Ορθοδοξία.

O Χριστιανισμός στην υπηρεσία του διεθνούς Σιωνισμού της Ν.Τ.Π. Διαταραχές στο παγκόσμιο κλίμα είναι δικό τους έργο, και εντάσσεται στις τρομοκρατικές ενέργειες.
Διεθνείς οργανισμοί ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, κλπ. είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους. Συνομοσπονδίες κρατών όπως ΗΠΑ, Ε.Ε., είναι κάτω από τον έλεγχό τους.
Η φωτιά στα Βαλκάνια με τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, το πόλεμο στη Σερβία, και την απόσπαση του Κοσόβου, είναι δικό τους έργο.
Η αλλαγή συνόρων κρατών είναι δικό τους έργο.
Το Σκοπιανό πρόβλημα είναι δικό τους έργο.

Υγεία, Ιατρική, Φαρμακευτική, Διατροφή, Νερό, Ακτινοβολία, ενέργεια, ρύπανση περιβάλλοντος, ρύπανση ατμόσφαιρας, εμβόλια, κλπ τελούν υπό τον απόλυτον έλεγχο των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. 

Τα ΜΜΕ σε όλο το πλανήτη είναι δικά τους. 
Οι τοπικές κυβερνήσεις των κρατών της Γης, είναι δικά τους πιόνια και μαριονέτες. 

Τα σχέδια μπλέ ακτίνα, LUCIFER, Orion, κλπ. είναι δικά τους έργα. 
Το διάστημα είναι κατά 50% δικό τους. 
Τα microchips και η εμφύτευση αυτών στους ανθρώπους, εντάσσονται στα σχέδια για τον έλεγχο της ανθρωπότητας. 
Οι παγκόσμιοι πόλεμοι είναι δικά τους έργα. 

Τα πολεμικά γεγονότα σε Κορέα, Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, Αφρική, κλπ. είναι έργα δικά τους. Όλα αυτά εντάσσονται στον αόρατο και ορατό πόλεμο που διεξάγει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. προς κατάληψη της κυριαρχίας του πλανήτη.

Προσπαθούν να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκή ύπνωση, και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει κανείς στα Σατανικά & διεστραμμένα σχέδιά τους, κατά της ανθρωπότητας. Βλέπε τι κατάσταση ζούμε εμείς οι Έλληνες σήμερα.

Κάποτε η Ε.Ε. του Ντελόρ ευημερούσε, σήμερα οι Σιωνιστές Ρομπάϊ, Μπαρόζο, και Μέρκελ, έκαναν την Ε.Ε. σαν τα μούτρα τους.

Δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με τη ζωή μας, και το μέλλον των παιδιών μας.
Το μέλλον ανήκει στους Σιωνιστές τρομοκράτες της ΝΤΠ.

Ο Θεός βοηθός.

*ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα