Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να δώσει τις εξετάσεις για το Proficiency ο Αλέξης Τσίπρας


d4056623e3244617a53ed449ae826867_XLΣτην απόφαση να μην δώσει τελικά ακόμα τις εξετάσεις για το δίπλωμα αγγλικών γνώσεων κατηγορίας C2, αλλιώς γνωστό και ως Certificate of Proficiency in English ή απλώς Proficiency, φαίνεται να έχει καταλήξει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Είναι γνωστό πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταβάλει προσπάθεια να βελτιώσει τη δεξιότητά του στην χρήση τη αγγλικής, παρακολουθώντας εντατικά μαθήματα της γλώσσας και μελετώντας συστηματικά. Προσφάτως μάλιστα, κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ καλή βαθμολογία στις εξετάσεις για το κατηγορίας B2 δίπλωμα, First Certificate in English (Lower). «Το άκουσμα της επιτυχίας αυτής τόνωσε το ηθικό του κ. Τσίπρα, και λειτούργησε θετικά στην επίσκεψη που είχε προγραμματίσει προσφάτως στην πολιτεία του Τέξας. Έχοντας παρακολουθήσει την εξέλιξη του από πολύ νωρίς, ήξερα ότι είχε κάνει κτήμα του τις γνώσεις αυτές. Δεν αμφέβαλλα ούτε λεπτό για την τελική του βαθμολογία», παραδέχτηκε η mrs Εριέττα Χαλκιά, καθηγήτρια στο φροντιστήριο του Αλέξη Τσίπρα.

Στελέχη της «Κουμουνδούρου» επιβεβαίωσαν ότι ο ηγέτης της παράταξης νιώθει σιγουριά για τις γνώσεις του, έχοντας θέσει σαν επόμενο στόχο του το Certificate in Advanced English αντί του αμέσως επόμενου και μεγαλύτερου «κύρους» Proficiency, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στη συνέχεια να δώσει εξετάσεις για το σαφώς πιο βατό πτυχίο Proficiency του Πανεπιστημίου του Michigan, αντί για το μεγαλύτερης δυσκολίας αντίστοιχο του Cambridge.  Φήμες αναφέρουν μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας περνάει αρκετό από τον ελεύθερό του χρόνο μαζί με τον Πέτρο Τατσόπουλο, συζητώντας και αναλύοντας θέματα της καθημερινότητας στα αγγλικά.
«Παρά το γεγονός πως ο κ. Τσίπρας μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές αποφάσεις σε θέματα πολιτικής, η προσωπική του ζωή και η καλλιέργεια του πνεύματός του είναι ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο. Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε ότι καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στη μελέτη της αγγλικής και αυτή η επιμονή του είναι που τον ώθησε να μην πάρει βιαστικές αποφάσεις. Οι εξετάσεις είναι σημαντικές και πρέπει να αντιμετωπίζονται με ωριμότητα και σύνεση. Τόσο η κοινοβουλευτική ομάδα, όσο και οι υποστηρικτές της παράταξης βρισκόμαστε στο πλευρό του σε αυτό το εγχείρημά του», τόνισε σχετικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα