Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣΩΝΩΝ, ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ


Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να πω πως στα οικονομικά δεν είμαι και ο καλύτερος.
Ωστόσο είναι πολλά τα ερωτήματα για την κατάρρευση της τράπεζας. Προσωπικά είχα πληροφορίες... 

από μέσα ότι η τράπεζα πήγαινε για φούντο, από το καλοκαίρι το γνώριζα αυτό. Πως είναι δυνατόν εγώ ο πανάσχετος να έχω τέτοια πληροφορία να ξέρω ότι η τράπεζα δεν έχει κανένα μέλλον και αυτοί που ήταν μέσα να κάνουν την πάπια;Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι και να μην κουνιέται φύλλο;Ίσως δεν ήθελαν να χάσουν τα προνόμια του να είσαι στέλεχος. Ίσως διαπραγματευόντουσαν την προδοσία με την ALPHA BANK ύπουλα και υπόγεια.


Ας πάμε όμως στην λειτουργία της τράπεζας η οποία ήταν άθλια ,από τις λίγες φορές που την επισκέφτηκα είδα ένα τεράστιο αριθμό υπαλλήλων, μιλάμε τα γραφεία ήταν το ένα δίπλα στο άλλο,ήταν τόσα τα άτομα που δούλευαν που έλεγα μα καλά εδώ μου θυμίζει την περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα που ζει ο ένας πάνω στον άλλον. Πως είναι δυνατόν να επιβιώσει ένα μαγαζί με τόσα άτομα προσωπικό; Προφανώς οι περισσότεροι ήταν ρουσφέτια πολιτικών.



Επίσης στην τράπεζα δεν υπήρχε καμία αξιοκρατία στις προσλήψεις. Ξέρω άτομα που πήγαν για συνέντευξη που είχαν master στα οικονομικά και δεν τους έπαιρναν αντιθέτως έπαιρναν διάφορα άτομα τα οποία ήταν κωλογλείφτες του συστήματος που ούτε πτυχίο είχαν.


Αλήθεια είναι τυχαίο ότι πολλοί από τα μεγάλα κεφάλια της Δωδεκανήσου ανήκουν σε μασονικές στοές;


 Η ιδεολογία των μασώνων είναι η παγκοσμιοποίηση, οι μασώνοι είναι σε θέσεις κλειδιά και λειτουργούν σαν πιόνια για να εξυπηρετήσουν τα μεγαλύτερα αφεντικά τους που θέλουν τον πλούτο να πάνε σε δυο, τρία άτομα. 

Εν γνώση τους λοιπόν έστησαν αυτό το θέατρο με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είναι τόσο υποκριτές που έβγαιναν και καθησύχαζαν τον κόσμο ότι όλα πάνε καλά. 

Παπάρια!!! έκαναν την δήθεν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να ρίξουν στάχτυ στα μάτια στους Ροδίτες.

Αλήθεια για να γίνει όλη αυτή η μεταφορά καταθέσεων θα υπήρχαν μυστικές συναντήσεις μεταξύ των δικών μας και της ALPHA BANK για πολύ καιρό.Αποκλείεται να έγινε σε μία μέρα.Αναρωτιέμαι τι ανταλλάγματα θα δόθηκαν στα στελέχη για να παίξουν όλο αυτό το θεατρικό σόου του δήθεν αγώνα για την διάσωση της Δωδεκανήσου;


Πολλοί συστημικοί λένε, μα οι καταθέσεις σώζονται και εγώ τους λέω ωραία αλλά με τα δάνεια τι γίνεται;Η κατάρρευση της Δωδεκαννήσου θα φέρει πολλά προβλήματα σε επιχειρήσεις που δανείστηκαν, άλλο να μιλάς με την τράπεζα της γειτονιάς σου που μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερες διεκολύνσεις στις δόσεις και άλλο να μιλάς με την ψυχρή ALPHA BANK που δεν δέχεται και πολλά πολλά.Όλα αυτά θα φανούν στους πλειστηριασμούς που θα "πέφτουν" βροχή.


Ας πάμε βέβαια και στις δικές μας ευθύνες,εμείς οι Ροδίτες ότι επιχείρηση και αν ανοίξαμε την φάγαμε (ΔΑΝΕ). Είμαστε οι πιο άχρηστοι επιχειρηματίες που υπάρχουν στην Ελλάδα,το μυαλό μας ήταν στο να παρκάρουμε το ακριβό αμάξι στο ΣΟΧΟ και να έχουμε από


 δίπλα μας το φιλοχρήματο πουτανάκι που πηδιέται μαζί μας μόνο για τα λεφτά. Οι λέξεις συλλογικότητα,αγάπη για το νησί,σεβασμός στην ιστορία της Ρόδου άγνωστες,οι μόνες λέξεις που ταιριάζουν για τον νεοροδίτη είναι ο σταρχιδισμός,σνομπισμός,νεοπλουτισμός και για τις νεοροδίτισσες πηδιέμαι με πλούσια πορτοφόλια.

Αν καταλάβατε καλά η περιουσία της Ρόδου πάει σε τρίτους,φεύγει από τα χέρια μας,μπράβο μας και εις ανώτερα, αύριο λέω να κάνω aerobic στο δημαρχείο, είναι κανείς μέσα;


ΥΓ
Τα μεγάλα κεφάλια είναι ήδη βολεμένα, θα τους δείτε σε καλοπληρωμένες θέσεις στην ALPHA BANK.


"ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ"


Parapona-Rodou

rodos-island-news

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα