Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ο Saint Germaine, το Παγκόσμιο Καταπίστευμα και το πρόγραμμα NESARA: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»


(ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ST GERMAINE
Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ –ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ST GERMAINE* – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)
Έχει μεταφραστεί μόνο ένα μέρος του άρθρου, αυτό που θεωρήθηκε σημαντικότερο. Έχουν σχολιαστεί ορισμένα σημεία από την Αγγελική Αναγνώστου.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
* Ο Saint Germaine ή Άγιος Γερμανός:
Για τους πολλούς είναι:O Ιεράρχης της Νέας Εποχής, Τσοχάν 7ης(Ιόχρου)Ακτίνας και διδάσκαλος της Λευκής Αδελφότητας, που αντιπροσωπεύει τον 7ο Ελωχίμ, Αρκτούρο –έναν εκ των 7 Ελωχίμ της δημιουργίας– όπου αυτή την νέα περίοδο (2.000 ετών) έχει αναλάβει την διακυβέρνηση του πλανήτη.
Για τους λίγους είναι:Ο έβδομος βασιλιάς του θηρίου της Αποκάλυψης:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ. ΙΖ: "§6. Και είδον την γυναίκα (= Γη) μεθύουσαν εκ του αίματος των αγίων και εκ του αίματος των μαρτύρων του Ιησού. Και ιδών αυτήν, εθαύμασα θαυμασμόν μέγαν (=την ομορφιά του πλανήτη).
§7. Και μοι είπεν ο άγγελος. Διά τι εθαύμασας; εγώ θέλω σοι ειπεί το μυστήριον της γυναικός και του θηρίου(=Εωσφόρου)του βαστάζοντος αυτήν, το οποίον έχει τας επτά κεφαλάς(=οι 7 Ελωχιμ της δημιουργίας)και τα δέκα κέρατα(=οι 10 οίκοι/οικογένειες που τους υπηρετούν).
… §9. Εδώ είναι ο νούς ο έχων σοφίαν. Αι επτά κεφαλαί είναι επτά όρη(=7 Ελωχίμ),όπου η γυνή(=Γη)κάθηται επ' αυτών·
§10. και είναι επτά βασιλείς·(=οι 7 Τσοχάν που αντιπροσωπεύουν τους 7 Ελωχίμ)οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη."

…Δηλαδή ο 7ος Τσοχάν (=Saint Germaine) ο οποίος στα τέλη του 18ου αιώνα ανέλαβε το υπούργημα του Τσοχάν 7ης ακτίνος και την 21ην Απριλίου 1954 την διακυβέρνηση της Γης, ΔΕΝ θα συμπληρώσει τα 2.000 χρόνια βασιλείας που δικαιούται!!
 […]

Άγιος Γερμανός, ο νυν Ιεράρχης της Νέας Εποχής

saint germaine2
Έχουμε δει στις διάφορες ενσαρκώσεις του μεγάλου Δασκάλου Άγιου Γερμανού (Saint Germaine) ένα σταθερό σκοπό: την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, από τα νύχια της σκοτεινής σκέψης και δεισιδαιμονίας.
Στις ενσαρκώσεις του, κράτησε ζωντανά τα αρχαία μυστήρια στο Rosicrucian και στις Τέκτονες μυστικές κοινωνίες, οι οποίες επιβιώνουν μέχρι σήμερα, μαζί με άλλες υλοποιήσεις της Αρχαίας Σοφίας, όπως η Θεοσοφία. Την ίδια στιγμή, από την ενσάρκωσή του ως Merlin, προσπάθησε να απελευθερώσει την κοινωνία των ανθρώπων από την τυραννική εξουσία και να εξελίξει την ανθρώπινη σκέψη και λογική, με την προώθηση της επιστημονικής σκέψης.
Όλα αυτά, για να θέσει σε εφαρμογή την απελευθέρωση της ψυχής της ανθρωπότητας,που βιώνουμε σήμερα και που θα δούμε σε πλήρη άνθηση στη Νέα Εποχή.
Μετά από αιώνες εμπειρίας στη γη, μέσα από διάφορες ενσαρκώσεις, ο Αναληφθείς πλέον Δάσκαλος Άγιος Γερμανός ή Saint Germaine, έχει πλέον αναλάβει την ευθύνη, ως ιεράρχης της Νέας Εποχής.
Εδώ είναι ό, τι ο Sir Arthur Conan Doyle είπε για αυτόν τον Διδάσκαλο:

«Οι Διδάσκαλοι της Σοφίας, όπως ξέρετε, δεν παίζουν τους αγαπημένους. Αν υπάρχει κάτι από τα αγαπημένα τους, είναι απλά ότι θέλουν να πραγματοποιείται το θέλημα του Θεού. Και ο Άγιος Γερμανός προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση γι' αυτό. Και έτσι γι’ αυτόν ο πλανήτης, θα ήταν σχεδόν σαν μια σφαίρα που έχει στην παλάμη του χεριού του. Δεν είναι μόνο παρών στην Αμερική ή στην Ευρώπη ή σε οποιοδήποτε από τους τόπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν του. Ναι, ναι, φυσικά, όλα αυτά έχουν γίνει οι δικοί του τόποι. Αλλά στην ουσία ολόκληρο το πλανητικό σώμα υπόκειται στη θέλησή του. Εκείνος, παίρνει πλέον τη θέση του ως Τσοχάν 7ης ακτίνος και ιεράρχης της Νέας Υδροχοϊκής Εποχής.»
Σήμερα η παρουσία του είναι αισθητή σε όλο τον κόσμο. Εν αγνοία των περισσοτέρων, ο Άγιος Γερμανός (Saint Germaine) υπήρξε ο εμπνευστής και ο υποστηρικτής πίσω από την τρομακτική έκρηξη των καινοτομιών που αφορούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το Διαδίκτυο. (…Για να "σώσει" την ψυχή μας ???)
Κάθε φορά που κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας και συνδέεστε στο Internet, σκεφτείτε τον Μεγάλο και Άγιο Διδάσκαλο Saint Germaine. Μέσω των e-mails και την άμεση πρόσβαση και σύνδεση με την ενημέρωση σε όλο τον κόσμο, που βιώνει με μια σύντομη διαδρομή, τον πρόδρομο του ενσωματωμένου "γνωρίζειν" της Νέας Εποχής.
Το email δεν είναι αυτή τη στιγμή τίποτ’ άλλο παρά ο πρόδρομος για την ψυχική τηλεπάθεια, (!!!!!!) η οποία θα αποτελέσει τη βάση της επικοινωνίας στα προχωρημένα στάδια της Νέας Εποχής.
Θα είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η γη να βιώσει μορφές του Διαδικτύου, που είναι μέχρι σήμερα αδιανόητο, και ο Saint Germaine χρησιμοποιεί αυτήν την καινοτομία σε όλο και μεγαλύτερη συχνότητα και δύναμη, για την απελευθέρωση της ψυχής για την ανθρωπότητα.1
1 Υπάρχει πιθανότητα, η τεχνολογία να απελευθερώσει και να λυτρώσει την Ψυχή μας??
Όμως, πριν από αυτές τις μεγάλες υποσχέσεις της απελευθέρωσης της ψυχής και της ειρήνης (μέσω της τεχνολογίας???) που μπορεί να πραγματοποιηθεί στη γη, πρέπει να περάσει μέσα από μια ακόμη περίοδο επίγειας αναταραχής. (Ιδού η φάκα…)
Κατά το έτος 2000, οι μεγάλες Κοσμικές Οντότητες υπεύθυνες για τη γη (π.χ. Saint Germaine), αποφάσισαν να επιταχύνουν το ρυθμό της εξέλιξης της, ώστε να αναπληρωθούν τα διάφορα εμπόδια που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων.2 Ο χρόνος θα πετάξει —να το πω έτσι— αλλά το προσωρινό αποτέλεσμα θα είναι ένας κόσμος τυλίγμένος στην παραφροσύνη.
2 Ενδεχομένως υπονοεί την «ζημιά» που τους προέκυψε από την Έλευση του Χριστού!!!
Πως  θα φανεί στα μάτια των υλικών ανθρώπων, η κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών, οικονομικών και πολιτικών δομών στον κόσμο και η άνοδος της τρομοκρατίας, των πολέμων και γενικότερα όλης της τρελής συμπεριφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο?
Θα πρέπει να ερμηνευτεί ως μια διαδικασία ταξινόμησης· το ξερίζωμα των κακών επιρροών στη γη, και ο διαχωρισμός της ήρας από το σιτάρι.
Στο τιμόνι αυτής της εκστρατείας του καθαρισμού των σκοτεινών δυνάμεων, βρίσκεται ο μεγάλος Διδάσκαλος Άγιος Γερμανός (Saint Germaine) όπου σ’ αυτό το κρίσιμο σημείο της Νέας Εποχής, εμφανίζεται —όπως έκανε και στο παρελθόν— για να μας καθοδηγήσει και να μας προστατεύσει…(Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας!!!)
 ♥•♥•♥•♥•♥
Η ιστορία για το πώς θα λάβει χώρα αυτή η αλλαγή, μας πάει πίσω στην Αγγλία του Tudor.
Υπήρχε τότε ένας αινιγματικός χαρακτήρας με το όνομα Saint Germaine. Έμαθε τα μυστικά της αλχημείας μελετώντας την αρχαία εσωτερική γνώση μέσα στον αποκρυφισμό και ήταν κυριολεκτικά ικανός να μετατρέψει χαλκό σε χρυσάφι, πέτρες σε διαμάντια, και αργότερα στάθηκε ικανός να μετασχηματίσει το θνητό του σώμα σε αθάνατο άγγελο, νικώντας τον ίδιο το θάνατο. Με το «ελιξίριο της ζωής» του και τη θετική σκέψη δεν γέρασε καθόλου ποτέ.
Σύμφωνα με τον St. Germaine: "Είναι η δραστηριότητα των νεύρων μας, η φλόγα της επιθυμίας μας, το οξύ των φόβων μας, αυτά που καταναλώνουν τον οργανισμό μας καθημερινά. Αυτός που καταφέρνει να ανυψώσει τον εαυτό του πάνω από τα συναισθήματά του, καταπιέζοντας μέσα του τον θυμό και τον φόβο της ασθένειας, είναι ικανός να ξεπεράσει τη φθορά των ετών και να φθάσει σε ηλικία τουλάχιστον διπλάσια από αυτήν που οι άνθρωποι σήμερα πεθαίνουν από γηρατειά."
Ο Κόμης του Saint Germain
Βολταίρος: «Ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα και που ποτέ δεν πεθαίνει.»
saint-germain3
Ο κόμης του Saint Germaine ήταν γνωστός ως ο φίλος των μοναρχών. Πολλοί από αυτούς σχολίασαν τα περίτεχνα παπούτσια του που είχαν καρφωμένα επάνω τους διαμάντια και μαργαριτάρια 40.000 δολαρίων.3
Κανείς δεν ήξερε την πηγή των εισοδημάτων του.
Τότε, γύρω στο 1727, μοιράστηκε τις μυστικές τεχνικές του για να βγάζει χρήματα με κάποιους Γερμανούς τραπεζίτες, ελπίζοντας ότι θα χρησιμοποιούσαν τα χρήματα για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα. Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του, αυτοί μαζί με τους μονάρχες προτίμησαν να σπαταλήσουν τα χρήματα για τους εαυτούς τους.4
Ακόμα μέχρι και σήμερα, αυτοί οι τραπεζίτες συνεχίζουν να κρατούν αυτή τη γνώση κρυφή.5
3Καμία σχέση με την ταπεινότητα του Χριστού, που όταν βρέθηκε στην έρημο και ο άρχων του κόσμου τούτου του προσέφερε όλα τα πλούτη του κόσμου, Εκείνος, ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!!!!
Κατά Ματθαίον Κεφ. 4: «§8. Πάλιν παραλαμβάνει αυτόν ο διάβολος εις όρος πολύ υψηλόν, και δεικνύει εις αυτόν πάντα τα βασίλεια του κόσμου και την δόξαν αυτών, §9. και λέγει προς αυτόν• Ταύτα πάντα θέλω σοι δώσει, εάν πεσών προσκυνήσης με.»
4 Ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ αυτός ο τόσο «πνευματικά» φτασμένος να μην γνώριζε την ανθρώπινη φύση!!!! 
5π.χ. Rockefeller, Rothschild κλπ
Κάποια στιγμή ο Saint Germain συνειδητοποίησε ότι τα χρήματα δεν επρόκειτο ποτέ να χρησιμοποιηθούν για αγαθοεργούς σκοπούς, (λες και δεν το ήξερε απ’ την αρχή!!!)και έτσι απέσυρε τα χρήματά του και τα τοποθέτησεστο δικό του «Παγκόσμιο Καταπίστευμα». Κατά την ίδρυση αυτού του καταπιστεύματος υπήρχε η πρόβλεψη/πρόθεση ότι αυτά τα χρήματα θα απελευθερώνονταν το έτος 2000.
Προγράμματα Τραπεζικής Ανακύκλωσης
Περίπου στην αλλαγή του αιώνα, τα παιδιά των βαρόνων της ληστείας και των «ληστο-τραπεζιτών» άρχισαν να βλέπουν το λάθος στην κακία των γονιών τους και τη χρήση που έκαναν στον πλούτο. Αυτά τα 100 παιδιά είναι γνωστά ως οι «πλούσιοι οραματιστές». Όλα μαζί επένδυσαν κάποια από τα χρήματα των οικογενειών τους σε μυστικά προγράμματα τραπεζικής ανακύκλωσης προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς.
Τα προγράμματα τραπεζικής ανακύκλωσης, επιτρέπουν σε πλούσιους επενδυτές να αποκομίζουν τρελά κέρδη ληστεύοντας πόρους και περιουσιακά στοιχεία από χώρες του τρίτου κόσμου.
Τα κέρδη από αυτά τα προγράμματα είναι απίστευτα αστρονομικά, αφού οι μηνιαίες απολαβές μπορεί να είναι 1:100.000 και 1:500.000.
Το όνομα «προγράμματα ανακύκλωσης» προέρχεται από μία μέθοδο περιστροφής (ρολαρίσματος) των χρημάτων ξανά και ξανά σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Στο τέλος κάθε κύκλου οι επενδυτές ξανά-επενδύουν ή ρολάρουν το κεφάλαιο και τους τόκους που κερδήθηκαν ξανά στον επόμενο κύκλο. Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 τα προγράμματα τραπεζικής ανακύκλωσης επιτέλους σταμάτησαν.
Τα χρήματα που κερδήθηκαν από αυτά τα προγράμματα τραπεζικής ανακύκλωσης, έγιναν γνωστά ως «Προγράμματα Πλούτου». Αργότερα τα προγράμματα ανοίχθηκαν κρυφά σε μικρούς επενδυτές, έτσι ώστε κάποιος μπορούσε να επενδύσει ακόμη και 100 δολάρια τη φορά. Αυτά τα μικρά ποσά τα χειρίζονταν σύμβουλοι που συνέλεγαν τα χρήματα, κρατούσαν αρχεία και συγκέντρωναν τις μικρές επενδύσεις σε μεγάλα ποσά (ας πούμε ένα εκατομμύριο δολάρια) που ήταν απαραίτητα για την εισαγωγή στο «ρολάρισμα»
Τα νέα για αυτά τα προγράμματα απλώθηκαν από στόμα σε στόμα και ιδιαίτερα μέσω χρηματιστών που κινούνταν σε πολλά επίπεδα. Χιλιάδες άνθρωποι επένδυσαν και τεράστιος πλούτος παράχθηκε, αλλά λίγα, έως τίποτα, δεν δόθηκε στους επενδυτές.
Σύμβουλοι όπως ο Clyde Hood και ο Mike Kadoski μπήκαν φυλακή με ψεύτικες κατηγορίες. Μετά, η διαφθορά, η απληστία, και η απάτη εξαπλώθηκαν ανάμεσα στους τραπεζίτες, την κυβέρνηση και ακόμα και σε κάποιους συμβούλους που ήθελαν να κλέψουν τα χρήματα για τον εαυτό τους.
Ακόμα και η οικογένεια Μπους έβαλε το δάκτυλο στο μέλι, και χρησιμοποιώντας το λογισμικό Promis μπορούσαν να μετακινήσουν κλεμμένα χρηματικά ποσά χωρίς να μπορούν να ανιχνευτούν. Πολλοί έχουν πεθάνει εξαιτίας αυτού του πλούτου, αλλά ο Θεός έχει άλλα σχέδια για την ανθρωπότητα.
Έχει έρθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να απελευθερωθούν αυτά τα «Κεφάλαια Πλούτου» και τα κεφάλαια από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα, του Saint Germain
Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να εξαγοραστούν όλες οι εταιρείες πετρελαίου, όλες οι τράπεζες, οι φαρμακευτικές εταιρείες και να μηδενιστούν όλα τα χρέη.
250 χρόνια μεικτών τόκων και κεφαλαίου έχουν πολλαπλασιάσει το Παγκόσμιο Καταπίστευμα σε μία καθαρή αξία πάνω από ένα τετράκις δισεκατομμύριο, ή $1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.
Αυτό είναι μια μονάδα (1) με 40 μηδενικά να το ακολουθούν. Αυτό το ποσόν είναι αρκετό για να αγοραστεί ένας κύβος χρυσού με το μέγεθος της τροχιάς του Κρόνου. Τόσο αστρονομικό ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το πιστεύουν!
Τα χρήματα από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα θα διανεμηθούν με τον ακόλουθο τρόπο:
Επίπεδο 1– Το Παγκόσμιο (χρηματικό) Καταπίστευμα (WORLD TRUST)
Αυτό βρίσκεται κάτω από την επιμελητεία του Διδασκάλου Αγίου Γερμανού, κάτω από την καθοδήγησή του. Το Παγκόσμιο Καταπίστευμα μπορεί να ενεργοποιηθεί για πληρωμή σε δύο μόνο χρονικές στιγμές οποιοδήποτε έτος, το Πάσχα και τα Χριστούγεννα. Με τις διαταγές του St. Germaine, το Παγκόσμιο Δικαστήριο ενεργοποιεί την διαδικασία χρηματοδότησης.
Αυτή η διαδικασία επεκτείνεται προς τα κάτω, στα τέσσερα χαμηλότερα επίπεδα καταπιστευμάτων προς τους λαούς, και υπό ορισμένες συνθήκες το παράθυρο χρηματοδότησης παραμένει ανοικτό μέχρι να ανοίξει το επόμενο χρηματοδοτικό παράθυρο των εορτών. Για παράδειγμα, αν ενεργοποιηθεί το Πασχαλινό παράθυρο, αυτό μπορεί να μείνει ανοικτό μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, την παραμονή των Χριστουγέννων, οπότε και κλείνει. Το παράθυρο παραμένει ανοικτό μόνον αν σημαντικά ποσά μετακινηθούν σε προκαθορισμένα καταπιστεύματα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν όχι, το χρηματοδοτικό παράθυρο κλείνει αν δεν τηρηθούν αυτού του είδους οι προθεσμίες.
Επίπεδο 2–
Αυτά είναι 180 Βασιλικά Καταπιστεύματα κάτω από τον έλεγχο επιμελητών σε διάφορα ανεξάρτητα κράτη. Παραδείγματα είναι το Γαλλικό Καταπίστευμα, το Ρωσικό Καταπίστευμα, και το Καταπίστευμα του Βατικανού.
Επίπεδο 3–
Αυτά είναι οικογενειακά Καταπιστεύματα υπό τον έλεγχο επιμελητών των πλουσιοτέρων οικογενειών του κόσμου. Παραδείγματα είναι οι οικογένειες Bronfman, Warburg, Morgan, Rothschild, and Rockefeller.
Επίπεδο 4–
Αυτά είναι 250 Εταιρικά Καταπιστεύματα υπό τον έλεγχο επιμελητών από ισχυρές εταιρείες και ανώνυμες εταιρείες. Παραδείγματα είναι η General Electric, Lockheed, General Motors, Boeing, Carnegie, Ford, Marriott and AT&T.
Υπάρχουν 4-5 επιμελητές ανά καταπίστευμα που σημαίνει ότι περίπου 1200 (επιμελητές) πρέπει να υπογράψουν έγγραφα για να μετακινηθούν χρήματα μέσω αυτών των καταπιστευμάτων.
Επίπεδο 5–
Αυτά είναι Καταπιστεύματα προγραμμάτων Ανάπτυξης/Πλούτου, που αντιπροσωπεύουν τα διάφορα 70-75 προγράμματα τραπεζικής ανακύκλωσης (bank roll programs) που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των διορισμένων επιμελητών αυτών των προγραμμάτων. Ξανά, υπάρχουν 4-5 επιμελητές ανά καταπίστευμα, ή περίπου 350 άτομα που πρέπει να υπογράψουν έγγραφα για να ενεργοποιηθούν αυτά τα καταπιστεύματα. Παραδείγματα είναι τα Bergevene, SBC, ITI, Savage, Morgan, Omega, and Freedom. Το μεγαλύτερο είναι το Freedom (Ελευθερία) και πρέπει να χρηματοδοτηθεί πρώτο. Αυτά είναι τα καταπιστεύματα που κατέχουν τον πλούτο από τα φωτισμένα παιδιά των τραπεζο-ληστο-βαρώνων.
Μετά, στο τέλος τα ποσά θα απελευθερωθούν στον απλό άνθρωπο.
Καθώς τα κεφάλαια θα περνούν μέσα από κάθε καταπίστευμα, ο επιμελητής θα πρέπει να χρησιμοποιεί μόνον ορισμένες προεπιλεγμένες «ασφαλείς» τράπεζες και να υπογράφει τα κατάλληλα έγγραφα μόνον με προκαθορισμένο τραπεζικό προσωπικό σ’ αυτές τις τράπεζες.
Εάν αυτή η διαδικασία ενεργοποιηθεί και μετά σταματήσει από απατεώνες τραπεζίτες, απατεώνες επιμελητές κ.ο.κ. και δεν τηρηθούν οι προθεσμίες για τη χρηματοδότηση κάθε καταπιστεύματος, το χρηματοδοτικό παράθυρο θα κλείνει. Αυτό είναι το πρόβλημα, μέλη της οικογένειας Bush  μπλοκάρουν την απελευθέρωση αυτών των κεφαλαίων.
NESARA 
Η αλλαγή βρίσκεται στον ορίζοντα και ξεκινά με την NESARA
Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση στο Ιντερνέτ αναφορικά με αυτό το νόμο. Πηγές σαν το quatloos.com που είναι προμετωπίδα της CIA, το nesara.org που ανήκει στην οικογένεια Μπους, η 33η στοά Zion, η ΝΑΣΑ, η Sherry Shriner, και διάφορα κανάλια Ιντερνέτ που προέρχονται κατευθείαν από τη CIA διαχέουν για χρόνια, πολλή παραπληροφόρηση και σύγχυση στο θέμα.
Ακόμη και οι πληροφορίες στην Wikipedia περιγράφουν τα γεγονότα λάθος.
H Wikipedia δίνει την ιστορία του Νόμου NESARA του Harvey Barnard. Αν κοιτάξετε προσεκτικά την λέξη προέρχεται από: National Economic Stabilization And Recovery Act που σημαίνουν Εθνική Πράξη Οικονομικής σταθερότητας και ανόρθωσης, η οποία θα αναμόρφωνε την οικονομία και θα αντικαθιστούσε το εισόδημα με έναν εθνικό φόρο επί των πωλήσεων.
Αυτός ο νόμος απορρίφθηκε από το Κογκρέσο την δεκαετία του ’90. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει και άλλος ένας νόμος NESARA στα βιβλία:
Το ακρώνυμο παράγεται από τα National Economic Security And Reformation Act που σημαίνουν Εθνική Πράξη Οικονομίας Ασφάλειας και Αναμόρφωσης. Είναι η πιο ανατρεπτική αναμόρφωση που θα σαρώσει όχι μόνο αυτή τη χώρα (ΗΠΑ) αλλά τον πλανήτη μας και ολόκληρη την ιστορία του. Η Πράξη αυτή ξεφορτώνεται την Federal Reserve Bank (Τράπεζα Εθνικών Αποθεμάτων των ΗΠΑ), την IRS (Αμερικανική Εφορία) την μυστική κυβέρνηση και πολλά ακόμα.
Η Ιστορία της NESARA
Για να καταλάβουμε την προέλευση του NESARA πρέπει να πάμε πίσω στα πρώτα χρόνια της Αμερικανικής Δημοκρατίας. Από τότε που η Αγγλία έχασε το πιο πολύτιμο μαργαριτάρι της, τις «Αμερικανικές Αποικίες», το βασιλικό στέμμα έψαχνε τρόπους να πάρει πίσω αυτό που κάποτε ήταν δικό της. Οι πρωτοπόροι της νέας (Αμερικανικής) δημοκρατίας, γνώριζαν την απειλή που αντιμετώπιζε το νέο έθνος. Για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή του, πέρασαν μία τροπολογία για τους ευγενείς, που απαγόρευε σε οποιονδήποτε είχε αφοσίωση στο (Βρετανικό) στέμμα να κατέχει δημόσια θέση. Η 13 τροπολογία εγκρίθηκε από το Κογκρέσο και την Βουλή των Αντιπροσώπων το 1810. Επικυρώθηκε σε νόμο από όλες τις απαραίτητες πολιτείες στις 12 Μαρτίου του 1819. Λέει τα ακόλουθα:
13η Τροπολογία:
Αν οποιοσδήποτε πολίτης των ΗΠΑ δεχθεί, ζητήσει ή διατηρήσει οιονδήποτε τίτλο ευγενείας ή τιμής, ή (χωρίς την έγκριση του Κογκρέσου) δεχθεί ή διατηρήσει οποιοδήποτε δώρο, σύνταξη, αξίωμα ή απολαβές οιουδήποτε είδους, από οποιονδήποτε αυτοκράτορα, βασιλιά, πρίγκιπα ή ξένη δύναμη, αυτός ο πολίτης θα πάψει να είναι πολίτης των ΗΠΑ και θα είναι ακατάλληλος να διατηρήσει οποιαδήποτε δημόσια θέση εμπιστοσύνης ή κέρδους που θα προέκυπτε από αυτές.
Αυτή η τροπολογία ήταν απαράδεκτη για το Βρετανικό στέμμα γιατί θα απέκλειε κάθε ανάμειξή του στις υποθέσεις της κυβέρνησης της νεοσύστατης δημοκρατίας. Θα σήμαινε επίσης ότι όποιος ήταν μέλος του δικηγορικού συλλόγου δεν θα μπορούσε να κατέχει δημόσια θέση. Θυμηθείτε ότι ο Αμερικανικός δικηγορικός Σύλλογος λέγεται BAR = British Accredited Registry (Βρετανική Πιστοποιημένη Γραμματεία). Αυτή η τροπολογία είναι στην ουσία ακόμη ενεργός μέχρι σήμερα και επομένως όλοι οι νόμοι που φτιάχτηκαν από δικηγόρους, είναι αντισυνταγματικοί αφού αυτοί (οι δικηγόροι) δεν επιτρέπεται να είναι Αμερικανοί πολίτες.
Αυτός είναι ο λόγος που η Αγγλία πολέμησε με εμάς (την Αμερική) το 1812. Η Ουάσιγκτον κάηκε συθέμελα και τα πρωτότυπα έγγραφα που απεδείκνυαν ότι αυτός ήταν πράγματι νόμος καταστράφηκαν.
Η Βρετανική Μοναρχία γνώριζε ότι ο Αμερικανικός λαός δεν θα ανεχόταν ποτέ ξανά Βρετανική διοίκηση, και έτσι έδωσαν πίσω την δημοκρατία στο λαό με μία εξαίρεση, να αφαιρεθεί η Τροπολογία 13 από το Σύνταγμα. Σχεδόν 200 χρόνια έχουν περάσει από τότε, έχουμε κατακτηθεί και όμως δεν το ξέρουμε.
Μετά είχαμε τον εμφύλιο πόλεμο, που στην πραγματικότητα έγινε από την οικογένεια Rothschild που προσπαθούσε να κερδίσει τον έλεγχο της βιομηχανίας βάμβακος του Νότου. Μετά είχαμε την Ομοσπονδιακή Πράξη Αποθεμάτων του 1913 που υπέβαλε την Αμερική σε δουλεία. Τέλος στις αρχές του 1990 αρχίσαμε να βλέπουμε κάποια αλλαγή.
NESARA
737225536Το ξεκίνημα της NESARA μας πηγαίνει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν οι τράπεζες έκαναν κατασχέσεις στις φάρμες των αγροτών σε όλες της ΗΠΑ. Οι αγρότες σύντομα συνειδητοποίησαν ότι οι τράπεζες όχι μόνο χρέωναν υπέρογκα και παράνομα ποσά τόκων, αλλά και ότι παράνομα έκαναν κατασχέσεις των σπιτιών τους.
Όταν οι αγρότες άρχισαν να αναζητούν νομική δράση εναντίον των τραπεζών, συνειδητοποίησαν ότι η κυβέρνηση και οι τράπεζες εργάζονταν συνεταιρικά εναντίον τους. Έτσι στις αρχές του ’90 ζήτησαν βοήθεια από την Αγροτική Ένωση των ΗΠΑ ερευνώντας σε βάθος όλες τις παράνομες δραστηριότητες των τραπεζών. Μια σειρά μηνύσεων ξεκίνησε εναντίον των τραπεζών και της κυβέρνησης. Πάνω από 336.000 Αγροτικές Απαιτήσεις καταχωρήθηκαν για απάτη εναντίον της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ με μέσο όρο 20 εκατομμύρια δολάρια ανά Απαίτηση. Αυτό ισοδυναμεί με 6,6 τρισεκατομμύρια δολάρια στο σύνολο.
Σε αντίποινα οι τράπεζες και η κυβέρνηση έστειλαν την εφορία (IRS) εναντίον των αγροτών. Όταν οι αγρότες συνειδητοποίησαν ότι στοχοποιούνταν άδικα από την IRS άρχισαν να ψάχνουν τρόπους να αντεπιτεθούν. Ζήτησαν βοήθεια από στρατιωτικούς όπως ο Στρατηγός Ray Swasinger, να παρακαθήσουν  στις δίκες για να σιγουρευτούν ότι οι δωροδοκηθέντες δικαστές θα ψήφιζαν σύμφωνα με τους νόμους του συντάγματος.
Αυτές οι δικαστικές υποθέσεις διεξήχθησαν σε διάφορα πολιτειακά και ομοσπονδιακά δικαστήρια από το ΄70 μέχρι το ’90.  Έπειτα, το 1992-1993 οι αγρότες έκαναν έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Σχεδόν ομόφωνα οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αποφάσισαν ότι οι απαιτήσεις της Ένωσης των Αγροτών ήταν ΕΓΚΥΡΕΣ και ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι τράπεζες είχαν εξαπατήσει σοβαρά τους αγρότες και όλους τους πολίτες των ΗΠΑ κλέβοντάς τους τεράστια ποσά χρημάτων και ιδιοκτησίας. Επιπλέον το Δικαστήριο αποφάσισε την συγκλονιστική αλήθεια ότι η Αμερικανική Εφορία (IRS) και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού ήταν παράνομες, ότι η Τροποποίηση του νόμου για τον φόρο εισοδήματος δεν είχε επικυρωθεί από τις ΗΠΑ και ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε παράνομα κατασχέσει τα σπίτι των αγροτών με την βοήθεια ομοσπονδιακών Υπηρεσιών. Αδιάψευστες αποδείξεις για αυτό παρουσιάστηκαν από συνταξιούχο πράκτορα της CIA. Έφερε αποδείξεις και έγγραφα για την παράνομη δράση των τραπεζών ως επιπλέον πειστήρια για την αξιοπιστία των Απαιτήσεων των αγροτών.
Οι δικαστές αναγνώρισαν ότι για να επανορθωθεί αυτή η κατάσταση χρειάζονταν μαζικές μεταρρυθμίσεις.
Όταν τέτοιου είδους αποφάσεις εκδίδονται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ένας ή περισσότεροι Δικαστές αναλαμβάνουν να παρακολουθούν την πρόοδο της εφαρμογής αυτών των αποφάσεων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, πέντε Δικαστές διορίστηκαν σε μία επιτροπή που θα ανέπτυσσε τα βήματα για τις τραπεζικές και τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις. Καθώς οι δικαστές προχώρησαν στην δημιουργία των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων, στρατολόγησαν ειδικούς στα οικονομικά, τα νομισματικά συστήματα, τα τραπεζικά θέματα και πολλές άλλες σχετικές περιοχές. Οι Δικαστές δημιούργησαν συμμαχίες με χιλιάδες ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Αυτές οι χιλιάδες άνθρωποι, εργαζόμενοι για να μας φέρουν την NESARA έχουν ονομαστεί «Λευκοί Ιππότες».
Ο όρος «Λευκοί Ιππότες» δανείστηκε από τον κόσμο των εξαγορών μεγάλων επιχειρήσεων. Αναφέρεται στις περιπτώσεις όπου μία ευάλωτη επιχείρηση «διασώζεται από μια εχθρική εξαγορά από έναν Λευκό Ιππότη» εταιρεία ή πλούσιο άτομο. Αυτός ο όρος είναι ένας πολύ ακριβής όρος για αυτούς τους «Λευκούς Ιππότες» που εργάζονται στα παρασκήνια για να σταματήσουν την τρέλα.
Μετά την Δίκη, το όνομα των Απαιτήσεων για τις ζημίες άλλαξε σε Απαιτήσεις προς τις Τράπεζες (Bank Claims). Από το 1993 μέχρι το 1996,  Αμερικανοί πολίτες κατέθεσαν Τραπεζικές Απαιτήσεις εναντίον των Τραπεζών και της ομοσπονδιακής Κυβέρνησης μέσω του Υπουργείου Θησαυροφυλακίου για να πληρωθούν οι ζημιές τους όπως ορίστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. (Αυτή η διαδικασία ΕΚΛΕΙΣΕ το 1996.)
Η διαδικασία των μεταρρυθμίσεων αποφασίστηκε να παραμείνει μυστική (?) μέχρι τη ολοκλήρωσή της.
Στην πορεία όμως οι στρατηγοί κατάλαβαν ότι η κυβέρνηση δεν είχε σκοπό να αφήσει τις μεταρρυθμίσεις να ολοκληρωθούν. Έτσι οι 5 Δικαστές που τις είχαν αναλάβει έβαλαν τις μεταρρυθμίσεις αυτές (που ονομάστηκαν Accords =συμφωνίες) σε ένα έγγραφο 75 σελίδων που ονομάστηκε NESARA (=National Economic Security And Reformation Act = Εθνική Πράξη Οικονομίας Ασφαλείας και Μεταρρύθμισης). H NESARA εφαρμόζει τις ακόλουθες αλλαγές:
1.    Μηδενίζει όλα τα χρέη Πιστωτικών καρτών, Υποθηκών, δανείων και τραπεζικά χρέη κηρύσσοντάς  τα παράνομα.
2.    Καταργεί τον φόρο εισοδήματος
3.    Καταργεί την Εφορία και δημιουργεί ένα φόρο 14% επί των πωλήσεων νέων ειδών για έσοδα της κυβέρνησης
4.    Αυξάνει τις παροχές για τους ηλικιωμένους
5.    Επαναφέρει την συνταγματικότητα στα δικαστήρια και όλες τις νομικές διαδικασίες
[…]
[…]
11.    Επαναφέρει την οικονομική ιδιωτικότητα
12.    Επανεκπαιδεύει τους δικαστές στο Σύνταγμα
13.    Σταματά όλες τις επιθετικές στρατιωτικές δράσεις των ΗΠΑ παγκοσμίως
14.    Εγκαθιδρύει την Ειρήνη σε όλο τον κόσμο
15.    Ξεκινάει την πρώτη φάση της παγκόσμιας ευημερίας με την διανομή άπειρου πλούτου που συγκεντρώνεται για πολλές δεκαετίες. Κάθε Αμερικανός άνω των 21 ετών θα λαμβάνει 100.000 δολάρια το μήνα για 11 χρόνια. Ο νόμος απαιτεί να πληρωθούν οι αγρότες προτού πάρουν χρήματα οι πολίτες. Θυμηθείτε ότι αυτά τα ποσά θα έρθουν από το 5ο Επίπεδο των Προγραμμάτων Τραπεζικής Ανακύκλωσης.
16.    Αποδεσμεύει τεράστια ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς
17.    Απελευθερώνει την δημοσιοποίηση των νέων τεχνολογιών όπως της Ελεύθερης Ενέργειας, του καθαρισμού της Μόλυνσης και των Μηχανημάτων Ηχητικής Θεραπείας.
[…]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα