Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ Ή ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ, ΩΣ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;


ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
Ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψεις έναν παγκόσμιο πανικό για μια επερχόμενη πλανητική καταστροφή, είναι να στρέψεις την προσοχή των λαών ΑΛΛΟΥ!!!
Είτε λοιπόν απλά αδειάζοντας τις τσέπες των λαών, δημιουργούν οικονομικές κρίσεις —περισυλλέγοντας επ’ ευκαιρία  και το χρυσό— είτε καταργώντας τη δημοκρατία, προκαλούν λαϊκές εξεγέρσεις και δομούν μια προβληματική και δύσκολη καθημερινότητα. Μ’ αυτούς τους τρόπους ή και με παρόμοιους, η προσοχή των μαζών, εύκολα στρέφεται στα διαρκώς διογκούμενα καθημερινά προβλήματα που οι “ελεγκτές” μεθοδεύουν και έτσι αποτρέπεται ο κίνδυνος να παρατηρήσουν μια «προ των  πυλών»ακαριαία αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, που θα διαλύσει την ατμόσφαιρα του πλανήτη.
Αυτή η διαπίστωση από μεγάλες μερίδες ανθρώπων, θα ενείχε τον κίνδυνο να προκαλέσει μια μη ελεγχόμενη κατάσταση. Όλα όμως αυτά προγραμματίζονται βάσει ενός ευρύτερου σχεδίου αποτροπής πανικού. 

Παράλληλα η ελίτ του πλανήτη προετοιμάζεται για τα χειρότερα που βρίσκονται μπροστά μας, κατασκευάζοντας υπόγεια καταφύγια,
YPOGIES EGATASTASIS 2YPOGIES EGATASTASIS 1


Ταυτόχρονα “φιμώνουν” την έγκριτη επιστημονική κοινότητα, αφού άλλωστε ομού συμφωνούν πως το καλύτερο είναι, οι μάζες να μην γνωρίζουν!  Έτσι στην καλύτερη περίπτωση, όσες θεωρούνται σημαντικές από αυτού του είδους τις ειδήσεις ή όσες είναι αδύνατον να παραβλεφθούν, θα ακουστούν στο τέλος του δελτίου ειδήσεων “περνώντας τες στα ψιλά”,  και  τα πραγματικά σοβαρά γεγονότα υποβαθμίζονται…   
Και η διατάραξη της φύσης εντείνεται, χωρίς η επίσημη επιστημονική κοινότητα να κοινοποιεί επίσημα τις πραγματικές αιτίες των ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά δίνοντας την πρόχειρη εξήγηση της υποτιθέμενης οικολογικής ρύπανσης!
Έτσι, όπως στο νηπιαγωγείο κρατούν απασχολημένα τα παιδάκια με χειροτεχνίες, με τον ίδιο τρόπο εφησυχάζουν τους ευαίσθητους, βάζοντάς τους να μαζεύουν πλαστικά μπουκάλια και καπάκια από τις ακτές, φυτεύοντας δένδρα και ανακυκλώνοντας  υλικά, ώστε να νοιώθουν την ικανοποίηση ότι συμβάλλουν στην μείωση της υποτιθέμενης οικολογικής ρύπανσης…
Όμως, τα επί αιώνες αδρανή ηφαίστεια ενεργοποιούνται, οι σεισμοί πληθαίνουν, η γη σε πολλές περιοχές καθιζάνει απρόσμενα και καταπίνει κτήρια, μέχρι και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα,
trypa-soyhdia
οι πάγοι λιώνουν με καλπάζουσα ταχύτητα, το ύψος της ετήσιας βροχόπτωσης διαρκώς αυξάνεται, τα ποτάμια ξεχειλίζουν και πνίγουν τις πόλεις,
island-vanished-bay-bengal
οι τυφώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλο με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα, και όλα αυτά, κάποιοι ανυποψίαστοι τα θεωρούν “φυσικά” και συνεχίζουν αμέριμνοι τη ζωή τους ποντάροντας πότε στο ένα και πότε στο άλλο πολιτικό κόμμα, που θα τους βγάλει από την κατασκευασμένη οικονομική κρίση!!!
Από την άλλη, κάποιοι καιροσκόποι συνομωσιολόγοι, ισχυρίζονται πως η elite του πλανήτη, βάλθηκε να μας ξεκάνει… Όμως αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι, πως οι ενέργειες που μυστικά διεξάγονται για την «εξισορρόπηση» των κλιματικών διαταραχών —με σκοπό την παράταση του χρόνου ζωής του πλανήτη— έχουν σανπαράπλευρη απώλεια, την διατάραξη της υγείας των λαών. (Βλέπε: chemtrails) Έτσι με τις μανιο-καταδιωκτικές  συνομωσιολογικές  θεωρίες τους, συμβάλλουν στην μεγαλύτερη αποσιώπηση των  πραγματικών αιτιών, στρέφοντας την προσοχή των εύπιστων σε λανθασμένες θέσεις.
Ωστόσο όσο ο καιρός θα περνάει, οι κλιματικές αυτές διαταραχές θα εντείνονται…
Όμως ποια είναι η βασική αιτία όλης αυτής της κλιματικής αναταραχής;

1. Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ

metatopisipolon2
Η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων, συμβαίνει στον πλανήτη κατά μεγάλα τακτά χρονικά διαστήματα με μέσο όρο τα 250.000 χρόνια περίπου. Η τελευταία όμως αντιστροφή έγινε πριν 780.000 χρόνια —ξεπερνώντας κατά πολύ τον προκαθορισμένο χρόνο της— και η μοίρα έταξε στη γενιά μας να γνωρίσει μια νέα…
Η μετατόπιση των μαγνητικών πόλων, θα έχει σαν αποτέλεσμα την διατάραξη και αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της Γης το οποίο προστατεύει τον πλανήτη από την θανάσιμη ακτινοβολία που έρχεται από το εξωτερικό διάστημα.
Οι ισχυρές εκρήξεις της διαστημικής ακτινοβολίας, που κανονικά δεν αγγίζουν ποτέ την ατμόσφαιρα, προκαλούν παράξενα φαινόμενα στον ουρανό, αλλά και γενικότερα στην ατμόσφαιρα.
2
Αυτές οι εκρήξεις της διαστημικής ακτινοβολίας, θα θερμάνουν τα ανώτερα στρώματα της Γης προκαλώντας απότομη κλιματολογική μεταβολή. Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος θα προέλθει από τις έντονες εκρήξεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Κανονικά αυτές αντιμετωπίζονται από το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας. Εάν όμως αυτό εξαφανιστεί, θύελλες σωματιδίων θα αρχίσουν να βομβαρδίζουν την ατμόσφαιρα.
Ο Δρ Paul Murdin, του Ιδρύματος της Αστρονομίας στο  Cambridge λέει:

"Αυτά τα ηλιακά σωματίδια μπορεί να έχουν βαθιές επιδράσεις.  Όταν στον Άρη το μαγνητικό πεδίο του, απέτυχε να γίνει μόνιμο —πριν δισεκατομμύρια χρόνια— οδήγησε στην διάλυση της ατμόσφαιράς του. Στη Γη, η έλλειψή του θα θερμάνει την ανώτερη ατμόσφαιρα με τεράστια και απρόβλεπτα αποτελέσματα πάνω στο κλίμα."
Ο Elchin Khalilov,  πρόεδρος:
(α) Του World Organization for Scientific Cooperation,
(β) Της Διεθνούς Επιτροπής για την Παγκόσμια Γεωλογική και Περιβαλλοντική Αλλαγή —GGEC GEOCHANGE και
(γ) Του Παγκόσμιου Δικτύου για την Πρόβλεψη των Σεισμών, ισχυρίζεται πως εκείνοι οιυπόκωφοι θόρυβοι που ανησύχησαν τους κατοίκους πολλών περιοχών της Γης την περίοδο 2011-2012, οφείλονταν σε εκρήξεις της ατμόσφαιρας και απαντάει στην ερώτηση σχετικά με την φύση αυτών των περίεργων θορύβων:

«Αναλύσαμε ηχογραφήσεις τέτοιων ήχων και βρήκαμε ότι το φάσμα των περισσότερων εξ αυτών κυμαίνεται μέσα στο εύρος των υπόηχων, που δεν μπορεί να ακουστεί από τους ανθρώπους. Αυτό που ακούν οι άνθρωποι είναι ένα μικρό κλάσμα της πραγματικής δύναμης των ήχων αυτών. Είναι χαμηλής συχνότητας ακουστικές εκπομπές στο εύρος περίπου 20 με 100 Hz διαμορφωμένες με πολύ χαμηλής συχνότητας κύματα. Δημιουργούνται στην ανώτερη ατμόσφαιρα, στα σύνορα ατμόσφαιρας-ιονόσφαιρας συγκεκριμένα.
…Κατά τη γνώμη μας, η πηγή τόσο δυνατών και τεράστιων εκδηλώσεων κυμάτων ακουστικής βαρύτητας πρέπει να οφείλεται σε μεγάλου εύρους ενεργειακές διεργασίες.
Οι διεργασίες αυτές συμπεριλαμβάνουν πολύ δυνατές ηλιακές εκρήξεις και η τεράστια ενέργεια που ρέει από αυτές ορμώντας προς την επιφάνεια της Γης, αποσταθεροποιεί την μαγνητόσφαιρα, την ιονόσφαιρα και τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας.  
Έτσι, τα αποτελέσματα των ισχυρών ηλιακών εκρήξεων, η πρόσκρουση των κρουστικών κυμάτων του ηλιακού ανέμου, οι χείμαρροι σωματιδίων και οι εκρήξεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, είναι οι κύριες αιτίες της δημιουργίας κυμάτων ακουστικής βαρύτητας που ακολουθούν την αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας.»
Βέβαια τέτοιου είδους ακουστικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα στον κόσμο μας, αλλά μάλλον πρωτόγνωρα, εξαιτίας των παράδοξων συμπαντικών συνθηκών που άρχισαν να εκδηλώνονται.
Ο Elchin Nusrat Khalilov στο Twitter δίνει μια ανατριχιαστική εικόνα για το μέλλον της Γης και εν περιλήψει δηλώνει ότι, οι αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη έχουν έναν απειλητικό πλανητικό χαρακτήρα και το πιο επικίνδυνο είναι, η συμπεριφορά των μαγνητικών πεδίων του Ήλιου και της Γης. Η πιθανότητα αντιστροφής του γεωμαγνητικού πεδίου είναι πιθανότερη από ποτέ, αφού παρατηρείται συνεχής επιτάχυνση της μετακίνησης των μαγνητικών πόλων και μείωση της έντασης του μαγνητικού πεδίου. Αυτές οι ασυνήθιστες ενεργειακές αλλαγές, συμβαίνουν ταυτόχρονα και σε άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.
magneitic-north-pole-shift-50-year-periods-last-150-years
Τον Ιούλιο του 1967 ερευνητές του Πανεπιστήμιου του Κέμπριτζ διατύπωσαν την άποψη ότι πιθανόν η εξαφάνιση των δεινόσαυρων και άλλων προϊστορικών ερπετών πριν 65 εκατομ. χρόνια, να οφείλεται στην αναστροφή του μαγνητικού πεδίου της γης, εξαιτίας της εξασθένισης του προστατευτικού της μαγνητικού περιβλήματος λόγω έντονων ηλιακών επιδράσεων. Έτσι, η γη δέχτηκε την επίδραση επικίνδυνων κυμάτων κοσμικής ακτινοβολίας, η οποία επέφερε βαθύτατες αλλαγές στις κλιματολογικές συνθήκες και γενικά στο περιβάλλον ζωής.
Με την μετατόπιση των μαγνητικών πόλων, πολλά είδη ζώων και πουλιών και ψαριών που μεταναστεύουν και που στηρίζονται στις δυνατότητές τους να ακολουθούν το γήινο μαγνητικό πεδίο, θα αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρό πρόβλημα προσανατολισμού.
thousands-dead-fishes-brasil
 nekra-delfinia-kolpos-mexikou
 
poulia 310x
Το παρακάτω βίντεο δείχνει πως το μαγνητικό πεδίο της Γης επηρεάζει την συμπεριφορά των ζωντανών οργανισμών

2. ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ

Παράλληλα όμως με την αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της Γης εξαιτίας της μετατόπισης των μαγνητικών πόλων, παρατηρείται και μια εξασθένιση των ηλιακών ανέμων, δηλαδή του σταθερού ρεύματος των φορτισμένων υποατομικών σωματιδίων που εκπέμπονται από τον ήλιο.
Ο ηλιακός άνεμος που «μεταφέρει» το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου, δημιουργεί μια μεγάλη προστατευτική σφαίρα γύρω από το ηλιακό μας σύστημα, η οποία αποτελεί το «σύνορο» με το διαστρικό χώρο, την ηλιόσφαιρα.
Όμως ο ηλιακός άνεμος εμφανίζει την μικρότερη ισχύ των τελευταίων πέντε δεκαετιών, μειώνοντας έτσι τη φυσική «ασπίδα» που περιβάλλει το ηλιακό μας σύστημα. Η ηλιόσφαιρα μικραίνει επίσης σε μέγεθος και ισχύ, επιτρέποντας μεγαλύτερο τμήμα της κοσμικής ακτινοβολίας να φθάσει στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος και κατ’ επέκταση στη Γη.

Το «μέγιστο» της ηλιακής δραστηριότητας, διαρκώς μειώνεται.

Παρατηρήσεις που διεξήχθησαν με το ηλιακό τηλεσκόπιο SOHOκατέγραψαν εξαιρετικά ασθενές το μαγνητικό πεδίο των πόλων του Ήλιου, το οποίο επηρεάζει το μηχανισμό σχηματισμού των ηλιακών κηλίδων. Στα μέσα του 2013 ο μέσος όρος του αριθμού των ηλιακών κηλίδων —κηλίδων μικρότερων διαστάσεων από τις συνηθισμένες— κυμαίνεται γύρω στις 105, κατά πολύ λιγότερος από τον αντίστοιχο μέσο όρο του 2000 (περίπου 120 κηλίδες), προβλέποντας έτσι ένα ηλιακό «μέγιστο» αφενός καθυστερημένο —αφού η νέα ηλιακή δραστηριότητα αναμενόταν το 2012 και κατέληξε να ξεκινήσει στα μέσα του 2013— αφετέρου δε πολύ πιο ήσυχο.

Όλες οι έως τώρα παρατηρήσεις δείχνουν ότι αυτό το ηλιακό «μέγιστο» θα είναι από τα πιο ήρεμα που έχουν καταγραφεί έως τώρα, και δε θα θυμίζει σε τίποτα τα ηλιακά μέγιστα των προηγούμενων ετών. Αρκετοί αστρονόμοι είναι πεπεισμένοι ότι το ηλιακό μέγιστο, τελείωσε… 
Η αποδυνάμωση έως και εξαφάνιση όμως των μαγνητικών πεδίων, αφενός του Ήλιου και αφετέρου  της Γης εξαιτίας της μετατόπισης των μαγνητικών της πόλων, θα έχει ολέθριες συνέπειες στην επιφάνεια του πλανήτη αφήνοντας απροστάτευτη τη Γη, όχι μόνο στον βομβαρδισμό της Ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και της κοσμικής. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την δραστηριοποίηση ηφαιστείων, την πρόκληση ισχυρών σεισμών και τσουνάμι, την εμφάνιση ισχυρών τυφώνων και έντονων καιρικών φαινομένων με ακραίες (πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές) θερμοκρασίες.
Όλοι λοιπόν αυτοί οι λόγοι είναι στην πραγματικότητα αυτοί που επηρεάζουν το κλίμα της Γης και όχι σε τόσο καθοριστικό βαθμό η ρύπανση του περιβάλλοντος. Γι’ αυτό κάποιες χώρες (επειδή ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) δεν υπογράφουν την συνθήκη του ΚΙΟΤΟ
ο Βλαντίμιρ Μπάσκιν (Vladimir Bashkin) που περιμένει μια νέα εποχή παγετών για τη Γη, θεωρεί ότι η αλλαγή του κλίματος δεν προκαλείται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από την ηλιακή αλλαγή και αναφέρει:

«Οι επιστημονικές έρευνες του κλίματος προηγούμενων γεωλογικών περιόδων, υποχρεώνουν να αμφιβάλλουμε για την αναγκαιότητα των απαιτήσεων τουΠρωτόκολλου του Κιότο. Το Πρωτόκολλο περιορίζει τις εκπομπές των θερμοκηπιακών αερίων και επιτρέπει την εμπορία των δικαιωμάτων αυτών των εκπομπών. Η εκπομπή του διοξειδίου του άνθρακα είναι μια κανονική φυσική διαδικασία, και όχι αποκλειστικά το αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας.»
Η φυλή των Ινδιάνων Χόπι έχει μια προφητεία για το τέλος του κόσμου:
«Κάποτε η Γη θα είναι τυλιγμένη με αόρατα νήματα και μέσα από αυτά τα νήματα, οι άνθρωποι θα επικοινωνούν μεταξύ τους. (ίντερνετ και ασύρματη επικοινωνία…) Όταν αυτό θα συμβεί τότε ο κόσμος θα τελειώσει.»...
Τι μας μένει λοιπόν να κάνουμε, αφού δεν μπορούμε να σώσουμε το σώμα μας και θα είναι αμφίβολο αν θα υπάρχει ο πλανήτης μας για να μετενσαρκωθούμε; Ας σώσουμε λοιπόν την Ψυχή μας… 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα