Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δεν έχει μέτρο η αγάπη

fleg

Πολλές φορές νομίζουμε ότι είμαστε βαθιά ερωτευμένοι, αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι αλήθεια. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί από εμάς δεν αντέχουν την μοναξιά. Έτσι κάποιο άτομο μπορεί να μην του αρέσει να είναι μόνο του και έτσι »κολλάει» με το πρώτο πρόσωπο που έχει την ευκαιρία θεωρώντας πως είναι το σωστό άτομο.
Υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν κάποιον και έτσι η σκέψη τους επηρεάζεται από αυτήν τους την ανάγκη και καταλήγει η σκέψη του πια να γίνεται ένα προϊόν της φαντασίας του και είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Άλλοι δεν μπορούν να βρουν τον ιδανικό σύντροφο και προσπαθούν, συνήθως ανεπιτυχώς, να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που έχουν σχέση για να χωρέσει στις παραμέτρους της τελειότητας που επιθυμούν. Λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να γνωρίσουν καλά τους ανθρώπους πριν δημιουργήσουν μαζί τους δεσμευτικά συναισθήματα.

Οι άνθρωποι βρίσκονται σε μια διαρκή αναζήτηση της τελειότητας και της μεγάλης αγάπης. Αλλά ποιο είναι τελικά αυτό το μέτρο που ορίζει ποια είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μας; Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικό μέτρο ή ραντάρ ανίχνευσης της μεγάλης αγάπης παρά μονάχα η καθαρή σκέψη και το ένστικτό σας. Αν και σχεδόν όλοι ψάχνουν τη μεγάλη και την αληθινή αγάπη αρνούνται να αποχωριστούν την μάσκα προστασίας τους και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Επίσης πολλοί μπορεί να είναι ζευγάρι με κάποιον αλλά δεν νιώθουν ευτυχισμένοι. Εγκαταλείψτε την ιδέα της τελειότητας και προσαρτήστε στο μυαλό σας την αξία της ανιδιοτελούς αγάπης. Το αίσθημα της αγάπης είναι ένα δυνατό και σημαντικό κίνητρο για τον άνθρωπο.
Ανοίξτε την καρδιά σας και σίγουρα θα βρείτε έναν άνθρωπό για να πολεμήσετε το φάντασμα της μοναξιάς και τα αισθήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης που δημιουργούνται σε όλους μας. Έχοντας έναν σύντροφο, έναν αληθινό σύντροφο στην ζωή μας, μας ανοίγεται ο δρόμος για να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες και τα όνειρα μας. Είναι 100% σίγουρο πως αν ένας άνθρωπος ξέρει τι θέλει και ξέρει ποιος είναι, ποτέ σε αυτή τη ζωή δεν θα είναι μόνος.
Όπου υπάρχει αληθινή αγάπη, υπάρχουν πάντα θαύματα.

Η ευτυχία πηγάζει μόνο μέσα από εσάς και είναι αποτέλεσμα της αγάπης σας.
Όταν συνειδητοποιήσετε ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους και
ότι η ευτυχία είναι αποτέλεσμα της αγάπης σας, τότε θα πραγματώσετε
τη σπουδαιότερη γνώση σας, την επίτευξη της Αγάπης
Don Miqyel Ruiz
Βιβλιογραφία: Αγάπη η υπέρτατη επίτευξη, Don Miqyel Ruiz, Έσοπτρον

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα