Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ρινικό σπρέϊ απογειώνει τη γυναικεία σεξουαλικότητα


Οι γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης σύντομα θα βρουν λύση στο πρόβλημά τους με ρινικό σπρέι.
Περίπου το 30% των γυναικών πάσχει από ανοργασμία, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εγκεκριμένη θεραπεία που να κυκλοφορεί στην αγορά.

Οι ερευνητές που μελετούν το θέμα έχουν αναπτύξει μια θεραπεία που ονομάζουν «το γυναικείο βιάγκρα», 12 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του φαρμάκου για την στυτική δυσλειτουργία των αντρών.

Η θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια σπρέι από τα ρουθούνια της μύτης. Εφαρμόζεται δύο ώρες πριν το σεξ και εκτιμάται ότι «λειτουργεί» για έξι ώρες!
Βασίζεται στην τεστοστερόνη και πιστεύεται ότι διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών, ενεργοποιώντας τα κατάλληλα τμήματα του εγκεφάλου, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.
Σύμφωνα με τους αμερικανούς και καναδούς ερευνητές δεν υπάρχουν παρενέργειες όπως ακμή, τριχοφυία ή αλλαγή της φωνής, ενώ δεν υπάρχουν παρενέργειες αν η γυναίκα τελικά δεν κάνει σεξ.
Ομάδα αυστραλών ερευνητών σε αυτή τη φάση συγκεντρώνει εθελοντές γυναίκες που έχουν περάσει στην εμμηνόπαυση για να συμμετέχουν στις έρευνες, ενώ ανάλογες έρευνες γίνονται και στις ΗΠΑ και τον Καναδά.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα