Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Οκτώβρης 2013: Ανησυχητική μετάβαση σε νέες (αν)ισορροπίες..

Αυτές οι 31 ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές για όλους μας, κυρίως σε επίπεδο προσωπικής ενόρασης και αυτοανάλυσης. Μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στον εαυτό μας, στις σκέψεις μας και στα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε επαφή με τον βαθύτερο, ουσιαστικό και αληθινό μας πυρήνα-κύτταρο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο μήνας της μετάβασης από ένα επίπεδο συνειδητότητας σε ένα άλλο, αν και βέβαια κάτι τέτοιο δε γίνεται μέσα σε έναν μήνα, αλλά είναι διαδικασία που προετοιμάζεται καιρό και γίνεται σταδιακά. Πολλά τα ερεθίσματα για αλλαγή και μετανάστευση, όχι απαραίτητα από την Ελλάδα, αλλά σε ένα επίπεδο εσωτερικό και με έναν τρόπο άκρως εναλλακτικό. Μήνας μεταφυσικών οραμάτων και ενεργειών..μήνας μαγικός!
                 Image

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Οκτώβρη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ”πέτρα” της ημερομηνίας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ο μήνας έχει ένα καθοριστικό και αποφασιστικής σημασίας γεγονός για εσάς. Απομάκρυνση από πρόσωπο που μέχρι τώρα ήταν σημαντικό στη ζωή σας. Αυτόν τον μήνα κάνετε πράξη τις σκέψεις και τα σχέδια που κάνατε τον προηγούμενο. Φροντίστε όμως η τσέπη σας να συμφωνεί με τις κινήσεις σας και μην απλώνεστε εκεί που δε σας παίρνει.
Θεμέλιος Λίθος 2
Μήνας που θα σας ζητηθεί ακόμη περισσότερο η βοήθεια σας από πολλές πλευρές τόσο σε ανθρώπινα θέματα όσο και σε επαγγελματικά. Υπερβολικά κουραστικός ο προηγούμενος μήνας, το σκηνικό της δράσης και των εξαντλητικών προγραμμάτων θα συνεχιστεί και αυτόν τον μήνα με τη διαφορά όμως ότι τώρα πλέον το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο από εσάς. Μήνας που θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντι σε πολλά θέματα. Speak your mind and the rest will follow.
Θεμέλιος Λίθος 3
Εσείς δεν έχετε το πρόβλημα που έχει ο θεμέλιος λίθος 9 αυτόν τον μήνα! Ούτε εμπόδια στο μυαλό σας, ούτε αμφιβολίες. Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε. Ιδανικός μήνας για να αρχίσετε να χτίζετε κάτι σταθερό στη ζωή σας, καινούργια ξεκινήματα, μήνας που α αισθανθείτε δικαίωση και ολοκληρωμένοι. Enjoy responsibly.
Θεμέλιος Λίθος 4
Δύσκολος μήνας για εσάς, όχι αρνητικός απαραίτητα, αλλά θα έχετε πολλά τρεξίματα, άγχος και συχνές ψυχολογικές μεταβολές τις οποίες καλό είναι να τις επεξεργαστείτε και να μην τις απωθήσετε στα βάθη του υποσυνειδήτου σας όπως κάνετε συνήθως. Καλός μήνας για συνεργασίες, για μια καλή γνωριμία (ή και δύο..) και για αλλαγές στο σπίτι σας. Go with the flow but be the star you are.
Θεμέλιος Λίθος 5
Προσοχή σε παρορμητικές αποφάσεις και κινήσεις που είναι αποτέλεσμα συναισθηματισμού και όχι λογικής και ψυχραιμίας. Μήνας καλός για επαγγελματική επέκταση και προώθηση της δουλειάς σας. Η εγωιστική αυτοπροβολή δε θα είναι σύμμαχος, το αντίθετο μπορεί. Μην επηρεάζεστε πολύ από άτομα του στενού σας κύκλου. Put things in perspective.
Θεμέλιος Λίθος 6
Φροντίστε να είστε επιμελείς και να προσέξετε κάθε μικρή λεπτομέρεια σε κάθε θέμα που σας αφορά ή για το οποίο είστε υπεύθυνοι. Καινούργια δεδομένα που θα πρέπει να τα ενσωματώσετε και να τα φέρετε σε ισορροπία. Περιορισμοί που δε θα μπορέσετε να τους παρακάμψετε με τη διπλωματικότητα σας μόνο. Σπίτι και εργασία σας απασχολούν ζητώντας πολύ από τον χρόνο σας αυτόν τον μήνα.
Θεμέλιος Λίθος 7
Ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμά σας και στα σχέδια που κάνετε. Θα φροντίσετε να λάβετε υπ’ όψιν τον αστάθμητο παράγοντα σε κάθε κίνησή σας αυτόν τον μήνα, αν και εκτός των επαγγελματικών, οι ανατροπές στα άλλα σχέδιά σας μπορεί και να αποδειχτούν ενδιαφέρουσες για τη σκέψη σας σε σχέση με νέους δρόμους που ανοίγουν για την απόλαυσή σας και μόνο. Ένας άνδρας λειτουργεί ως μέντορας για εσάς αυτόν τον μήνα. His master’s voice λοιπόν ή listen to your heart’s mind..
Θεμέλιος Λίθος 8
Προσοχή αυτόν τον μήνα σε καταστάσεις που θα κεντρίσουν το απόλυτο και εγωιστικό σας κομμάτι να εκδηλωθεί. Πίσω μου σε έχω Σατανά, είναι η φράση-μάντρα γι’ αυτόν τον μήνα και προσπαθήστε να εστιαστείτε στις υποχρεώσεις σας και στην προσφορά σας στους άλλους. Ερωτικός μήνας σίγουρα, οι άντρες καταλαβαίνετε τις γυναίκες περισσότερο και οι γυναίκες περισσότερο τον εαυτό σας.
Θεμέλιος Λίθος 9
Μήνας που θα είστε περισσότερο κουρασμένοι από ό,τι συνήθως, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μπορείτε να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας έχοντας πολύ σταθερά αποτελέσματα, αρκεί βέβαια να ξεπεράσετε τους περιορισμούς που οι ίδιοι βάζετε στο μυαλό σας και δε σας αφήνουν να υλοποιήσετε τα θέλω σας. Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση για πρακτικούς λόγους όμως θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε έστω και για λίγο από τις υποχρεώσεις σας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα