Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

10 αστικοί «μύθοι» που είναι μεγάλες αλήθειες (α’ μέρος)

n
Με λύπη μου διαπιστώνω πως ο σκεπτικισμός είναι διάχυτος ανάμεσα στους συμπατριώτες μου. Το 66% των Ελλήνων δεν πιστεύει πως μας ψεκάζουν και σίγουρα υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που δεν πιστεύει στις προφητείες του γέροντα του Παΐσιου, του γέροντα του Σωφρόνιου, του γέροντα του Βαρουφάκη και της Ελένης της Λουκά. Γενικά διανύουμε μια περίοδο στην οποία η πίστη υποχωρεί και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να αμφισβητηθεί μέχρι και η εντιμότητα του Άκη του Τσοχατσόπουλου. Κατά συνέπεια, θεωρώ ιερό μου χρεός να υποστηρίξω κάποιες αλήθειες τις οποίες πολλοί συμπολίτες μου θεωρούν μύθους και να αποδείξω την ισχύ τους προκειμένου να ενδυναμώσω την πίστη σε αξίες, ιδανικά και άλλες ωραίες λέξεις πασπαρτού.
O Αντώνης ο Σαμαράς έχει σώας τα φρένας – Θα σας φανεί απίστευτο αλλά υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αμφισβητούν την πνευματική και ψυχική ισορροπία του πρωθυπουργού. Ελπίζω να καταλαβαίνουν αυτοί οι ανόητοι πως στην πραγματικότητα υβρίζουν τον ίδιο τον Ύψιστο και διαπράττουν μια βλασφημία του αισχίστου είδους. Όλοι εμείς οι πιστοί χριστιανοί καταλαβαίνουμε πως ο Θεός ποτέ δεν θα διάλεγε για συνομιλητή του κάποιον που δεν είναι καλά στα μυαλά του.

image
Ο Θεός είναι παντού! Εδώ, ο Αντώνης ο Σαμαράς τον βρίσκει σε ένα μπαούλο και σκύβει να του πει
δυο κουβέντες
Ο Αλέξης ο Τσίπρας είναι σύγχρονος πολιτικός – Αν εξαιρέσω το ότι δεν ξέρει ξένες γλώσσες και δεν έχει ιδέα τι είναι το Μάτριξ, αν ξεχάσω πως κάθε του ομιλία είναι ένα νοσταλγικό ταξίδι στο σπίτι του παππού μου, με την ασπρόμαυρη τηλεόραση να παίζει δυνατά τις ομιλίες του Ανδρέα του Παπαντρέου στη Βουλή και αν εξαιρέσουμε πως οι πολιτικές που λέει πως θέλει να ακολουθήσει, πρωτοτέθηκαν σε εφαρμογή πριν ακόμα γεννηθεί η Ζωή η Λάσκαρη, είναι ολοφάνερο πως έχουμε να κάνουμε με έναν εντελώς σύγχρονο πολιτικό ο οποίος –όπως και όλοι οι πολλοί άλλοι πραγματικά σύγχρονοι πολιτικοί– έχει ως ευαγγέλιο τη θεωρία ενός ανθρώπου ο οποίος πέθανε με τη βεβαιότητα πως η πρωτη προλεταριακή επανάσταση θα λάβει χώρα στην Αγγλία.
Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος είναι ευφυής – Κάποιοι εχθροί του σοσιαλισμού ισχυρίζονται πως στην περίπτωση του Ευάγγελου του Βενιζέλου γίνεται σύγχυση ανάμεσα στην ευφυΐα και την ευφράδια. Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως η πολιτική σταδιοδρομία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πάει από αποτυχία σε γκάφα και το αντίστροφο. Προφανείς ανοησίες. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι στη Βουλή. Μια επιτυχία η οποία δεν μπορεί παρά να πιστωθεί στις ξεχωριστές πνευματικές ικανότητες του ηγέτη του.
n
Όπως παρατηρείτε στη φωτογραφία, ο Ευάγγελος ο Βενιζέλος μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα 2 χέρια για πράγματα που άλλοι άνθρωποι κάνουν μόνο με το ένα. Είναι αμφιδέξιος, ένα χαρακτηριστικό πολύ συνηθισμένο στους εξαιρετικά ευφυείς ανθρώπους
Ο Μίκης ο Θεοδωράκης είναι αριστερός – Για αρχή το δηλώνει ο ίδιος και είναι πολύ μεγάλος για να λέει ψέματα. Κατά δεύτερον ήταν υπουργός άνευ αντικειμένου στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου του Μητσοτάκη. Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να πειστείτε για τις προοδευτικές του πεποιθήσεις, να σας θυμίσω πως δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στους Εβραίους – οι οποίοι, όπως όλοι ξέρουμε, φταίνε για την κρίση, τους σεισμούς, τις ανίατες ασθένειες και τις αποτυχίες στις τελευταίες τις Γιούρο τις Βίζιον. Μια αλήθεια για την οποία λίγοι τολμούν να μιλήσουν και να δώσουν λύση (αν εξαιρέσουμε την προ 70ετίας προσπάθεια). Αν και αυτό δεν σας είναι αρκετό, να θυμίσω επίσης πως πρόσφατα πρότεινε να εξορισθεί η Μαρία η Ρεπούση επειδή οι απόψεις της στερούνται την εθνικοφροσύνη που οι απόψεις και οι σκέψεις κάθε πραγματικού Έλληνα πρέπει να έχουν. Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να πείσει, ακόμα και τον πιο δύσπιστο, πως είναι αριστερός;
Το πανελλήνιο συγκλονίζεται και σοκάρεται συνεχώς – Αυτό δεν χρειάζεται να το αποδείξω. Το λένε οι ειδήσεις. Φασίστες που δολοφονούν, αστυνομικοί που πουλούν προστασία, τσιγγάνοι που παρανομούν, πολιτικοί που χρηματίζονται και άλλα καινοφανή, κάνουν το πανελλήνιο να κάνει τη διαδρομή σύννεφα-έδαφος τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Οι ανόητοι που ενδεχομένως να αμφιβάλλουν για την αλήθεια της συγκεκριμένης φράσης μάλλον δεν έχουν συναντήσει ποτέ αρχισυντάκτη δελτίου ειδήσεων. Αν το είχαν κάνει θα μάθαιναν πως το πανελλήνιο αποτελείται κυρίως από ηλικιωμένους συμπολίτες μας οι οποίοι δεν μπορούν να πανε ούτε μεχρι το dvd club της γειτονιάς τους και να νοικιάσουν μια ταινία προκειμένου να δουν κάτι ενδιαφέρον από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ.
n
Η συγκλονιστική εικόνα ενός μικρού κοριτσιού που χορεύει σόκαρε πολλές ελληνικές οικογένειες που 
στέλνουν τα παιδιά τους στο πιάνο και το μπαλέτο

(συνεχίζεται σε μία εβδομάδα)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα