Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το Γήπεδο Των Cowboys Χρησιμοποιεί Περισσότερο Ηλεκτρισμό Σε Έναν Αγώνα Από Ότι Η Λιβερία Σε Ένα Χρόνο!!!


A flag of the greatest country in the world is unfurled at Cowboys Stadium


Σύμφωνα με μια νέα ανάλυση  δεδομένων που δημοσιεύθηκε από το Department of Superpatriotism, το Cowboys Stadium, έδρα της ομάδας της Αμερικής, χρησιμοποιεί περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια κάθε αγωνιστική από όση η χώρα της Δυτικής Αφρικής  Λιβερία χρησιμοποιεί σε έναν ολόκληρο χρόνο.
Η ιστορία ξεκίνησε με την πρόεδρο της Λιβερίας Έλεν Τζόνσον να υποστηρίζει ότι η χρεωκοπημένη χώρα της των 3,7 εκατομμύριων ανθρώπων χρησιμοποιεί λιγότερη ετήσια ηλεκτρική ενέργεια από ό, τι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Τέξας. 

Ο ισχυρισμός ήρθε στην επιφάνεια από την υπερβολική εικόνα των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ανοικοδόμηση της χώρα της , ως απόδειξη της ανωτερότητας του έθνους της Αμερικής, όταν η Wall Street Journal ζήτησε από τον Bob Brackett, έναν ενεργειακό αναλυτή της Bernstein Research, να  δώσει στην δημοσιότητα τους αριθμούς.
"Κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής την ημέρα του παιχνιδιού, το 80.000 θέσεων γήπεδο μπορεί να καταναλώσει έως και 10 μεγαβάτ ηλεκτρικής ενέργειας, είπε ο Bernstein. Η Λιβερία έχει την ικανότητα να αντλεί λιγότερο από το ένα τρίτο της ενέργειας στο εθνικό δίκτυο της. "
Δυστυχώς για την Αμερική, η ικανότητά μας για σπατάλη, που ισοδυναμεί με την ετήσια προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας μίας κατεστραμμένης από τον πόλεμο χώρας, σε εντελώς επιπόλαιες επιδιώξεις, περιορίζεται σε μόλις οκτώ παιχνίδια στην έδρα των Cowboys κάθε σεζόν, που μετονομάστηκε πρόσφατα σε AT & T Stadium, έτσι η ετήσια χρήση εξακολουθεί να είναι κάτω της Λιβερίας. Επίσης, ο Johnson ξέχασε να λάβει υπόψη το ευρέως γνωστό γεγονός ότι τα πάντα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας.
Αυθόρμητα άσματα "ΗΠΑ! ΗΠΑ! ΗΠΑ! "φημολογείται ότι ξέσπασαν  από τα σπίτια σε όλη την επικράτεια, όταν η είδηση ​​ανακοινώθηκε.
Από examiner
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα