Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μετεωρίτης εκρήγνυται πάνω το Οχάιο, Δυο νεκροί


Οι ουρανοί πάνω από το Οχάιο πήραν φωτιά αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένας μετεωρίτης εξερράγη πάνω από το Columbus.


Αρκετοί μάρτυρες ανέφεραν ότι το γεγονός ήταν τόσο έντονο που φώτισε τον νυχτερινό ουρανό και δημιούργησε  σκιές στο έδαφος, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα Society Meteor.

Επίσης, δυνατοί ήχοι ακούστηκαν με την έκρηξη και ένα ορατό contrail παρατηρήθηκε να στροβιλίζεται στον ουρανό αμέσως μετά την ανατίναξη του μετεωρίτη.

Το γεγονός παρατηρήθηκε στο βορειοανατολικό Οχάιο από μία κάμερα ουρανού της NASA στο Hiram, Οχάιο, στις 23:33 

Το Spaceweather.com ανέφερε ότι ο μετεωρίτης χτύπησε την ατμόσφαιρα με 114.000 μίλια/ώρα και ήταν ορατός σε 14 πολιτείες.

Θραύσματα από την πύρινη σφαίρα χτύπησαν σύμφωνα με πληροφορίες ένα σπίτι στο βόρειο Adams County, Ohio, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη  Peebles προκαλώντας πυρκαγιά σε ένα σπίτι. 
Οι αναφορές αυτές είναι ανεπιβεβαίωτες. Οι πυροσβέστες μάχονταν με τη φωτιά έως τα ξημερώματα. Είναι άγνωστο αυτή τη στιγμή αν οι κάτοικοι είναι ασφαλείς
Ένας γείτονας είπε ότι ο μετεωρίτης διέσχισε όλη την πόλη και προσέκρουσε κοντά στο Locust Grove Cemetery μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από το Great Serpent Effigy Mound
Update: Από το πρωί της 28ης Σεπτεμβρίου 2013, ένα σπίτι έξω από το Peebles, Οχάιο, στην περιοχή Grove Locust της Adams County κάηκε ολοσχερώς χθες το βράδυ, οι δύο κάτοικοι του σπιτιού, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, οι  Jane και Lyle Lambert , έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της εισπνοής καπνού. 

Η πυρκαγιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε από τον μετεωρίτη, ή κομμάτια του μετεωρίτη, που χτύπησαν το σπίτι. Ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής  ερευνά τη φωτιά.



Από adguk

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα