Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Μεταμόρφωση (μεταλλαγή) του Σεξ



Η σεξουαλική ενέργεια είναι ή Ισχυρότερη δύναμη πού έχουμε στη διάθεσή μας, ένα δυναμικό ενέργειας που ανανεώνεται συνεχώς. Σέ πολλές αρχαίες παραδόσεις η μεταμόρφωση αυτής της σχεδόν ανεξάντλητης Ενέργειας παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά ιδιαίτερα στην «Ράγια - Γιόγκα», τη Γιόγκα των βασιλέων. Εδώ περιγράφονται δύο διαφορετικοί τρόποι. Στον ένα τρόπο επιτυγχάνεται η αύξηση της σεξουαλικής ενέργειας με την εγκράτεια και στον άλλον τρόπο ή αύξηση πετυχαίνεται με όλο και συχνότερη φυσική χρησιμοποίηση της σεξουαλικής δυνάμεως.

Μια Μάντρα θα γίνει το δυναμικό ενέργειάς σας
Και στις δύο περιπτώσεις η μεταμόρφωση γίνεται με μια ειδική Μάντρα, μια ειδική λέξη που έχει δοθεί από έναν Γκουρού. Ο Γκουρού (πνευματικός οδηγός) από τον οποίο πήρα σχετικές πληροφορίες, χρησιμοποιούσε τη Μάντρα «Ομπιντόρεφ» ή «Κλίμ». Για να ενεργήσει όπως πρέπει μια Μάντρα, να γίνει βίωμα για έναν Γκουρού, σέ μια ‘πνευματική' διαδικασία, θα γίνει ένα σώμα με δική του ενέργεια. Μόνο τότε μπορεί να αποκαλύψει τίς λανθάνουσες δυνάμεις της.
Αυτή ή τόσο πολύτιμη πνευματική ενέργεια μπορεί στη συνέχεια να μεταμορφωθεί σε:
Ζωτική ενέργεια - Νοητική ενέργεια - Πνευματική ενέργεια.
Και οι τρεις μορφές ενέργειας χρησιμεύουν στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας. Η ζωτική ενέργεια καθορίζει τη θέληση και τις πράξεις μας, η νοητική ενέργεια τις σκέψεις και τα σχέδιά μας και η πνευματική ενέργεια μας δίνει τις γνώσεις του ενός σε όλα, δηλαδή την άρση των αντικειμένων. Για να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε αυτές τις ισχυρές ενέργειες για την εκπλήρωση των επιθυμιών μας χρειάζεται γνώση και μάλιστα γνώση του εαυτού μας. Ποτέ δεν πρέπει να αναγκάσουμε το ανώτερο να υποταχτεί στο κατώτερο γιατί αυτό οδηγεί σε δυσαρμονία και αποτυχία. Το ανώτερο μπορεί να επιδράσει μέσα μας μόνο αν υποθέσουμε τη γνώση του εαυτού μας και εναρμονιστούμε με την προσωπικότητά μας. Μεγάλη ενέργεια σ’ ένα κατώτερο πνευματικό στάδιο εξελίξεως μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Γι’ αυτό ό Γκουρού θα δώσει και θα ορίσει μια μάντρα μόνο όταν είναι σίγουρος πώς ο δέκτης έχει την απόλυτα απαραίτητη πνευματική ωριμότητα.
Πνευματική ενέργεια μέσω της ψυχοκοβερνητικής.
Η ψυχοκυβερνητική προσφέρει έναν άλλο δρόμο για την μεταμόρφωση της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική ενέργεια που μπορεί να τον εκμεταλλευτεί ο καθένας ανεξάρτητα από την πνευματική του ωριμότητα και είναι τελείως ακίνδυνος. Για να μπορέσετε να κάνετε τη μεταμόρφωση πρέπει να δώσετε πρώτα στη σεξουαλική ενέργεια μια ορισμένη μορφή με την φαντασία. Δεν παίζει κανένα ρόλο πώς φανταζόσαστε αυτή τη σεξουαλική ενέργεια. Σημασία έχει μόνο να ξέρει το υποσυνείδητό σας με βεβαιότητα τί εννοείτε. Μ’ αυτή τη φαντασία, μεταφράζετε την έννοια της σεξουαλικής ενέργειας από την ακατανόητη για το υποσυνείδητο γλώσσα του αφηρημένου λόγου, στη γλώσσα του υποσυνείδητου, την εικονική παράσταση. Τότε μπορείτε να αρχίσετε τη μεταμόρφωση της σεξουαλικής ενέργειας και αυτό γίνεται με την τεχνική των σταδίων.
1ο Στάδιο: Ηλιακό Πλέγμα
Σκεφτείτε με την ανάλογη παράσταση πώς η σεξουαλική ενέργεια από την πηγή της στο κάτω μέρος τής κοιλιάς κάνει ένα βήμα προς τα πάνω προς το ηλιακό πλέγμα (το συμπαθητικό νευρικό σύστημα στο επάνω μέρος τής κοιλιάς από τα δύο μέρη της αορτής). Εγώ προσωπικά, έχω δώσει στη σεξουαλική ενέργεια τη μορφή ενός διάφανου υγρού. Φαντάζομαι πώς αυτό το υγρό ρέει μέσω ενός μικρού αγωγού στα νεύρα του επόμενου σταδίου πού βρίσκεται στο ύψος του ηλιακού πλέγματος. Παραδίνομαι τελείως στην παράσταση του τρόπου ροής του.
2ο Στάδιο: Θώρακας
Αφού μεταφέρετε όλη τη διαθέσιμη σεξουαλική ενέργεια στο ηλιακό πλέγμα, σκεφτείτε ένα βήμα ψηλότερα στο θώρακα και διατηρήστε αυτή την πνευματική παράσταση ώσπου να έχετε σαφώς το συναίσθημα πώς όλη η ενέργεια έχει συγκεντρωθεί στο χώρο τού θώρακα.
3ο Στάδιο: Λαιμός
Τώρα σκεφτείτε την ενέργεια άλλο ένα βήμα ψηλότερα στο λαιμό. (Πάντα έχω το συναίσθημα πώς έχω έναν πολύ μεγάλο κόμπο. Αυτό το συναίσθημα είναι τόσο έντονο, ώστε μερικές φορές κοιτάζω τον εαυτό μου σ’ αυτό το στάδιο στον καθρέφτη για να εξακριβώσω αν ό λαιμός μου έχει πρηστεί πραγματικά. Φυσικά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.)
4ο Στάδιο: Κεφάλι
Αν όλη η ενέργεια συγκεντρωθεί στο λαιμό σκεφτείτε την πάλι ένα σκαλοπάτι -ψηλότερα, στο κεφάλι. (Εδώ η ενέργεια προκαλεί πάντα σε μένα ένα σαφές δροσερό συναίσθημα σαν να μαζεύεται πραγματικά στο κεφάλι μου ένα κρύο υγρό.) Μετά από ένα διάστημα ο λαιμός ελευθερώνεται πάλι τελείως. Ολόκληρη η διαθέσιμη σεξουαλική ενέργεια βρίσκεται τώρα στο κεφάλι. Η μετάβαση από τα μεμονωμένα σκαλοπάτια επιφέρει αυτόματα τη μεταμόρφωση ώστε η ενέργεια αυτή να είναι τώρα στη διάθεσή σας ως πνευματική ενέργεια.
Η δύναμη της φαντασίας σας καθορίζει τώρα το βαθμό μεταμορφώσεως και η πνευματική ενέργεια που έχετε στη διάθεσή σας συμφωνεί πάντα ακριβώς με την πνευματική σας ωριμότητα, οπότε πάντα διαφυλάσσεται η αρμονία της προσωπικότητάς σας. Αποκλείεται τελείως να μετατρέψετε περισσότερη δύναμη από όση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Έτσι δεν μπορείτε να βλαφτείτε σε καμιά περίπτωση. Αλλά θα εξακριβώσετε ότι με όλο και περισσότερη άσκηση μπορείτε να μετατρέπετε όλο και περισσότερη σεξουαλική ενέργεια, γιατί και η πνευματική σας ωριμότητα επιταχύνεται και μπορεί να χρησιμοποιήσει όλο και περισσότερη πνευματική ενέργεια λογικά για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.
Αύξηση ικανότητας και υπερνίκηση τής ψυχρότητας
Η διαδικασία της μετατροπής της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική ενέργεια είναι φυσικά Αντιστρέψιμη. Εδώ με αντιστροφή των σταδίων με τη βοήθεια της φαντασίας, η πνευματική ενέργεια μετατρέπεται σε σεξουαλική ενέργεια. Έχει αποδειχτεί ότι είναι τελείως αρκετό για τον επιθυμητό σκοπό να μετατρέψουμε ένα πολύ μικρό μέρος πνευματικής Ενέργειας, γιατί αυτή αναλαμβάνει μια καταλυτική λειτουργία και αφήνει την σεξουαλική ενέργεια να επιδράσει και πάλι ελεύθερα. Αυτή η τεχνική ενεργεί συχνά τόσο αυθόρμητα και τόσο έντονα ώστε σε λίγο δεν έχετε πιά τρόπο χρησιμοποιήσεως της άφθονης σεξουαλικής ενέργειας και θα χρειαστεί άμεση μετατροπή σε πνευματική ενέργεια.
Έτσι διατηρώ την υγεία μου.
Κάθε άνθρωπος έχει την επιθυμία να είναι και να μένει υγιής αλλά μόνο μερικοί συναισθάνονται πώς είμαστε από τη φύση μας πάντα υγιείς. Και αν δεν κάνουμε λάθη μένουμε υγιείς. Σκεφθήκατε ποτέ τί ακριβώς είναι η υγεία; Ασφαλώς θα πείτε τώρα πώς ο καθένας ξέρει τί σημαίνει υγεία. Πάντα όταν νιώθουμε καλά, όταν δεν έχουμε ανωμαλίες ή πόνους, τότε είμαστε υγιείς κατά τη γνώμη πολλών. Αλλά τί είναι πραγματικά η υγεία;
Η υγεία είναι αρμονία
Στην πρώτη γραμμή η υγεία είναι αρμονία με τον εαυτό μας αλλά και με τούς συνανθρώπους μας, με ολόκληρο το περιβάλλον μας. Μόλις διαταραχτεί αυτή η αρμονία αρρωσταίνει το πνευματικό μας σώμα — η ψυχή μας.
Αν η αρμονία αποκατασταθεί, ξανακερδίζουμε την σιγουριά μας και μένουμε υγιείς.
Η αρρώστια είναι διαταραχή της αρμονίας
Αλλά αν η αρμονία μείνει ταραγμένη για μεγάλο διάστημα, τότε αυτή η διαταραχή της αρμονίας εκδηλώνεται σέ μια σωματική αρρώστια, στην οποία κάθε οργανισμός μπορεί να αρρωστήσει σε άλλο σημείο από την ίδια αιτία. Γιατί ο οργανισμός μας αποτελείται από μια αλυσίδα συνεχόμενων λειτουργιών. Και κάθε αλυσίδα είναι τόσο δυνατή όσο το πιο αδύνατο μέλος της.
Έτσι μια στενοχώρια προκαλεί στον έναν πονοκέφαλο, στον άλλον στομαχικές ενοχλήσεις, σ’ έναν τρίτο δυσκοιλιότητα ή σε έναν άλλον η στενοχώρια χτυπάει στα νεφρά. Είναι παράλογο να νικήσουμε τον πονοκέφαλο με ένα χάπι, όταν δεν αφαιρέσουμε την ψυχική αιτία, την διαταραχή της αρμονίας. Εξίσου άσκοπο είναι να πάρουμε μόνον έναν καθαρτικό για την δυσκοιλιότητα.
Κουρτ Τεππερβάιν «Γίνετε υγιείς και Ευτυχισμένοι με την Υπνοθεραπεία»

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα