Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Φτιάξτε φωτιστικό από γυάλινα βαζάκια!!!



Ας ξεχάσουμε όλα τα ακριβά προϊόντα του εμπορίου και ας δημιουργήσουμε.
Αντί να προτιμήσουμε τα φωτιστικά και τις λάμπες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και να μπούμε στη διαδικασία να ψάχνουμε αυτό που
ταιριάζει στο χώρο μας χάνοντας χρόνο και χρήμα, μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας πανέμορφες λάμπες και φωτιστικά με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι και φυσικά παρέα με μπόλικη διάθεση και φαντασία...!!



Η ιδέα που προτείνουμε είναι η επαναχρησιμοποίηση των παλιών γυάλινων βάζων που κρατάμε φυλαγμένα στα ντουλάπια της κουζίνας μας,που μπορούν να δώσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα κρεμασμένα στο σπίτι ή το μπαλκόνι μας...Ας δούμε τον τρόπο κατασκευής και στη συνέχεια μπορούμε να βάλουμε δικές μας δημιουργικές πινελιές με μπογιές και χρώμα...



Υλικά που θα χρειαστούμε:

Ένα γυάλινο βάζο με πλαστικό καπάκι 
Καλώδιο στο μήκος που επιθυμείτε 
Βάση λαμπτήρα (ντουί) 
Λάμπα πυρακτώσεως 
Σφυρί και ένα καρφί 
Κολλητική ταινία 
Χρώμα σε σπρέι


Διαδικασία:

Βήμα 1ο. Αφαιρέστε το καπάκι από το βάζο και σχεδιάστε με ένα μολύβι ένα κύκλο με διάμετρο ίση με τη διάμετρο του ντουί που έχετε επιλέξει. Στη συνέχεια, τρυπήστε τον κύκλο περιμετρικά με το καρφί και το σφυρί. Αφαιρέστε το εσωτερικό του κύκλου προσέχοντας τις αιχμηρές γωνίες.



Βήμα 2ο. Τοποθετήστε το ντουί βιδώνοντάς το στην τρύπα του καπακιού. Το μυστικό είναι να μην τοποθετηθεί πολύ σφικτά, διαφορετικά η λάμπα θα γέρνει.



Βήμα 3ο. Με μια ταινία καλύψτε το καλώδιο από την βάση μέχρι περίπου τη μέση και βάψτε ομοιόμορφα με το σπρέι το καπάκι και το ντουί. Αφήστε τα στην άκρη να στεγνώσουν. Όταν είναι έτοιμα, συνδέστε το ντουί με τη λάμπα και βιδώστε το γυάλινο βαζάκι.



Mπορούμε να φτιάξουμε όσες λάμπες θέλουμε και σε διαφορετικά μεγέθη για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Καλές δημιουργίες!!!!!!



ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα