Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!

Επίφυση

Όταν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε αυτό που επιθυμούμε τώρα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σήμερα για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πάντα θέλαμε. Έχουμε εσωτερική και εξωτερική πρόθεση. Εάν η πρόθεση εξαρτάται από εμάς είναι μια εσωτερική επιθυμία. Αλλά αν το πεδίο των ατελείωτων δυνατοτήτων ανοίγει τις πύλες χωρίς τη συμμετοχή σας και εκπληρώνει τις επιθυμίες σας πριν εσείς τις επιθυμήσετε, τότε  ονομάζεται εξωτερική πρόθεση. 


Εδώ είναι μερικά γεγονότα σχετικά με τον εγκέφαλο, αλλά εργαζόμαστε με το τρίτο μάτι (επίφυση) και το έβδομο ενεργειακό κέντρο-τσάκρα (υπόφυση). 

Το 80% του εγκεφάλου είναι νερό, αυτό σημαίνει ότι είναι σωστά ενυδατωμένο για το καλό του μυαλού μας. Ο εγκέφαλός μας είναι πιο δραστήριος τη νύχτα, από ό, τι κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

Right and Left Brain Functions

Όλες οι πληροφορίες δεν ταξιδεύουν κατά μήκος των νευρώνων με την ίδια ταχύτητα. Εξαιτίας αυτού, μερικές φορές μπορούμε να θυμηθούμε τις πληροφορίες αμέσως, και μερικές φορές παίρνει λίγο περισσότερο. Ο εγκέφαλός μας χρειάζεται 20% του οξυγόνου που εισέρχεται στο αίμα μας, ακόμα κι αν αποτελεί μόνο το 2% του σωματικού μας βάρους. 

Υπάρχουν περίπου 100 000 μίλια αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος μπορεί να ζήσει μόνο για 4-6 λεπτά χωρίς οξυγόνο. Εάν δεν υπάρχει οξυγόνο για 10 λεπτά θα υπάρξει μόνιμη βλάβη. 

Στο τέλος, φαίνεται ότι γελώντας για ένα αστείο είναι μία απλή υπόθεση. Αλλά αυτό απαιτεί δράση σε πέντε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου. 

Έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε τη μνήμη εργασίας, μπορούμε να σκεφτούμε πιο γρήγορα και να επικεντρωθούμε καλύτερα και περισσότερο.


RIGHT BRAIN


 Το κλειδί της δημιουργίας είναι η δημιουργία θετικών περιοχών στον εγκέφαλο που σχετίζονται άμεσα με την αντοχή μας στις αρνητικές σκέψεις. 

Προσπαθούμε να σταματήσουμε τις αρνητικές σκέψεις από το να αναβλύζουν στη συνείδησή μας, αλλά φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από εμάς εξαρτάται, από τις συνειδητές επιλογές μας, αν θέλουμε να θέσουμε αυτές τις θετικές σκέψεις στο μυαλό μας.

Από lifecoachview
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα