Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου    
«Η θυσία αυτή όχι μόνο δεν μπορεί να επιφέρει το επιζητούμενο αποτέλεσμα αλλά είναι άσκοπος.» Γ. Πεσμαζόγλου
Φτάσαμε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου 2013, τα οποία έχουν ξεχωριστή ισχύ, αφού λαμβάνουν χώρα σε ιδιαίτερες μοίρες με βάση το σύστημα της βαθμονόμησης των πλανητών. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 18η μοίρα των Διδύμων δηλαδή στη μοίρα που καλείται «μοίρα του κακού και των επίβουλων πράξεων»ενώ η Πανσέληνος στη 2η μοίρα του Αιγόκερω που είναι η «μοίρα της υπέρτατης ισχύος».


Η απόπειρα δολοφονίας του μικρού Νικήτα από τη Ρωσία όσο και η απώλεια του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπας (αν και αυτό το είχαμε επιπλέον περιγράψει και στην προεπισκόπηση της εβδομάδος, μια εβδομάδα προτού συμβεί) επιβεβαίωσαν αυτά που γράφαμε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου. Εν συνεχεία τα ενδοκυβερνητικά ζητήματα , οι δυσκολίες επικοινωνίας όσο και τα προβλήματα με τα ΜΜΕ έδωσαν την εικόνα και το χρώμα των Σεληνιακών Φαινομένων του μηνός Μαΐου.
Τα σεληνιακά Φαινόμενα όμως του Ιουνίου είναι πολύ πιο δύσκολα και πολλές πράξεις θα γίνουν με το πιστόλι στον κρόταφο, αν και ο λαός με το δικό του τρόπο σιγοψιθυρίζει ένα τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που λέει «στον πάτο, στο κενό δεν θα έρθω να σε βρω». Μεγάλο μέρος του κόσμου έχει ξυπνήσει και δεν πιστεύει τα επικοινωνιακά παιχνίδια των δημοσκοπήσεων. Μη ψαρώνετε λοιπόν. Θυμάμαι όταν υποστηρίζαμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στα φαβορί στις πρώτες εκλογές οι δημοσκοπήσεις οι τόσο «έγκυρες» του έδιναν ποσοστό από 7-9%.
Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στις 8 Ιουνίου στην 18η μοίρα των Διδύμων γενικά ανά την υφήλιο προμηνύει προβλήματα και επίβουλες πράξεις από και προς νέους, σοβαρά ζητήματα με hacking υπολογιστών, χώρους αθλοπαιδιών, θέατρα, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και αλλοδαπούς. Επί του κύκλου των 90 μοιρών η Νέα Σελήνη πέφτει στην 78η μοίρα και μιλά για μετακινήσεις, αλλαγή εδρών και μια αίσθηση αβεβαιότητας για το μέλλον. Ο Ωροσκόπος (με βάση τις συντεταγμένες της Αθήνας) δείχνει ότι είναι ακατάλληλη περίοδος για διαπραγματεύσεις, συνεργασίες, συνέδρια και συμπόσια. Το Μεσουράνημα προοιωνίζει ρήξεις και αδιαφορία κάποιων τόσο για την εικόνα τους όσο και για το πολιτικό κόστος. Η Νέα Σελήνη πέφτει εντός του 12ο οίκου και μιλά για την έναρξη μιας Σεληνιακής περιόδου γεμάτης ψέματα και διαβουλεύσεις κάτω από το τραπέζι υπό απόλυτη μυστικότητα. Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης πέφτει στον 3ο οίκο και δείχνει προβλήματα τόσο στην επικοινωνία, τα ΜΜΕ και τα μέσα μεταφοράς και δυσάρεστες πράξεις κατά τη διάρκεια μετακινήσεων και ταξιδιών.
Σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος διαφαίνονται απρόσμενες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο που θα φέρουν ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό. Η εμπλοκή του άξονα Άρη/Κρόνου Υποθετικού ίσως φέρει μια σύλληψη που θα συζητηθεί ενώ θα φέρει και πολλές ενδείξεις υπερβάλλοντος ζήλου εκ μέρους των δυνάμεων καταστολής. Είναι μια περίοδος που οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν αίσιο τέλος και δεν ευνοούνται τα οικονομικά deals. Αν αναλογιστούμε πως το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης πέφτει στον 8η μοίρα της Παρθένου με τον Ποσειδώνα απέναντι εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει πως οι υποσχέσεις θα μείνουν στα χαρτιά. Συνεπώς οι δράσεις μας ως χώρα ίσως δηλητηριάζονται από άτομα εντός των τειχών. Όπως λέει και ο μεγάλος Κ. Βάρναλης «Ως πότε στον κόρφο σου θα κάθονται ηγέτες προδότες;».
Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου στην 2η μοίρα του Αιγόκερω. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πράξεις που σχετίζονται με επίδειξη ισχύος και για άλλη μια φορά θα πρέπει να παρθούν μέτρα και αποφάσεις είτε εν θερμώ είτε αναγκαστικές. Δυστυχώς αυτές τις στιγμές απουσιάζει μια ψυχή αντίστοιχη με αυτή του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου που λίγο πριν πέσει η Κωνσταντινούπολη είχε πει στον απεσταλμένο του Μωάμεθ B' «Την δε πόλιν σοι δούναι ουκ εμόν εστιν ούτε άλλου των κατοικούντων. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν εν ταύτη και ου φεισόμεθα της ζωής ημών.». Η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον άξονα 3ου -9ου που δείχνει πως ζητήματα με νόμους και παρασκευή αυτών, θέματα δικαιοσύνης, έγγραφα και ανώτερη εκπαίδευση θα απασχολήσουν. Ο Ωροσκόπος είναι στην «κεκαυμένη οδό» και δείχνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς πολιτικής μιζέριας και μιας ανάπτυξης που το μόνο καλό που θα φέρει είναι χρήματα στην τσέπη λίγων. Μιλάμε για δύσκολες ώρες και λυπηρές αποφάσεις, αφού η Πανσέληνος ισούται με τον Hades. Το Μεσουράνημα της Πανσελήνου δείχνει επαφές με ομοϊδεάτες, στοχαστές της νόησης αλλά και βρώμικες, χυδαίες πράξεις από τρίτους. Νόμοι και μέτρα θα γίνουν κατά τρόπο τινά υπό τη μορφή «αποφασίζομεν και διατάζομεν».
Τώρα η Πανσέληνος σε σχέση με το χάρτη της Ελλάδος προοιωνίζει αποκαλύψεις που θα σοκάρουν. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα 6ου – 12ου και προμηνύει αναζωπύρωση κρυφών εχθρών, δοκιμασιών και απόκρυψη ή αλλοίωση της αλήθειας αλλά και ασέβεια ή βεβήλωση ιερών μνημείων, ιστορικών γεγονότων και όχι μόνο.
Σε σχέση με το προοδευμένο χάρτη της Ελλάδος η Πανσέληνος δείχνει παράνομο πλούτο και ένα νέο σκάνδαλο σχετικά με κατάχρηση ή υπεξαίρεση χρημάτων.
Όσον αφορά στην αλληλουχία της Νέας Σελήνης ως προς το χάρτη της Πανσελήνου προεικονίζονται προβλήματα και ρήξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά και θέματα χάραξης στρατηγικής πολιτικής τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Την ώρα που οι κυβερνητικοί εταίροι τσακώνονται μεταξύ τους για το αντιρατσιστικό νόμο κανείς τους δεν κάνει τίποτα για το κορίτσι που πέταξε κάποιος στον γκρεμό στην Κέρκυρα ή για τον άτυχο γιατρό και τη γυναίκα του στην Εύβοια αφήνοντας το λαό έρμαιο του «Δουβλίνου 2» (που επεγράφη υπό κυβέρνηση Κ. Σημίτη) και της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θωρακίζει τα σύνορά της από τους λαθρομετανάστες φορτώνοντας τους και με τη βούλα στην Ελλάδα. Ο Ουρανός στον Κριό μιλά για κόντρες μεταξύ αλλοδαπών και γηγενείς, μη επικροτώντας προσμίξεις και μεσοβέζικές λύσεις κι αυτό γιατί αυτοί που θα έπρεπε να ασχολούνται με την επίλυση του μεταναστευτικού αρνούνται να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, πηγαίνοντας κόντρα στα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Τέλος, θα πρέπει να είναι είμαστε σε εγρήγορση τόσο εμείς όσο και οι ένοπλες δυνάμεις διότι στην περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής μαζεύονται μαύρα σύννεφα. Στην γειτονική Τουρκία που είναι Σκορπιός στο ζώδιο ο Κρόνος ετοιμάζεται να κάνει με την επικουρία Ουρανού και Πλούτωνα ότι έκανε στην Αθήνα το Δεκέμβριο 2008. Η κυβέρνηση Κ.Καραμανλή στη συνέχεια έπεσε (κατέθεσε τα όπλα, όπως θέλετε πείτε το) για να βρεθούμε από την φαινομενική οικονομική άνθιση (όπως τώρα συμβαίνει στην Τουρκία) στον εφιάλτη του σήμερα. Όπως λέει όμως και ένα ρεμπέτικο τραγούδι «Κόλπο ήταν στημένο από το κατεστημένο». Αυτά όμως θα τα συζητήσουμε αναλυτικότερα προσεχώς.

ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα