Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Νέο, ιστορικό ρεκόρ, στην μη έκδοση αποδείξεων σε ταβέρνα στην Σπάρτη!

Μια ανεπανάληπτη επιτυχία σημειώθηκε σε ταβέρνα στην περιφέρεια της Σπάρτης, όπου ο ιδιοκτήτης κατόρθωσε να πληρωθεί από 45 τραπέζια χωρίς να κόψει απόδειξη, σπάζοντας το ρεκόρ  συνάδελφου του από το Γύθειο από το 2001, με 39 πληρωμένους λογαριασμούς χωρίς απόδειξη!.
«Ο κ. Νίκος είχε έρθει φορτσάτος από νωρίς εκείνο το βράδυ», θυμάται η κα Νίτσα, λαντζέρισσα του καταστήματος. «Έπαιρνε τις παραγγελίες και, όπως κάθε βράδυ ξεκίνησε την αγαπημένη του συνήθεια να μην κόβει αποδείξεις. Μέχρι να τελειώσει το πρώτο κύμα των θαμώνων είχαν πληρώσει μόνο πέντε τραπέζια χωρίς απόδειξη. Φαινόταν κάπως προβληματισμένος, όμως δεν το έβαλε κάτω». Πράγματι η επιμονή του κ. Νίκου ανταμείφθηκε, αφού στη συνέχεια ξεκίνησε να πετυχαίνει το στόχο του όλο και συχνότερα. Μέχρι τις 11.30 μμ είχε καταφέρει να ξεπεράσει τους 30 λογαριασμούς χωρίς αποδείξεις και συνέχιζε. «Δεν άφησα να καταλάβει κάτι, αλλά τον παρακολουθούσα από νωρίς. Έκανα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.  Σε εκείνο το σημείο ήξερα όμως ότι ο κ .Νίκος ήταν κοντά στο όνειρο του», παραδέχεται η κ. Νίτσα.
Image
Σε άριστη κατάσταση η ταμειακή του κ. Νίκου, σχεδόν αχρησιμοποίητη.
Καμία δεκαριά παραγγελίες αργότερα, ο σαραντατετράχρονος κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ του Γυθειάτη, με τους άλλους υπαλλήλους της ταβέρνας να βρίσκονται στο πλευρό του. Όπως ήταν αναμενόμενο η κατάρριψη του ρεκόρ προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά σε όλους και έδωσε δύναμη στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας να  συνεχίσει.
Τελικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα το κοντέρ σταμάτησε στον αριθμό 45, με τον κ. Νικο φανερά συγκινημένο και περήφανο για την επιτυχία του. Με ποσοστό επιτυχίας κοντά στο 90%, ξεπέρασε κατά πολύ το προηγούμενο, βάζοντας ψηλά τον πήχη για τις επόμενες γενιές.
Image
Ελληνική ταβέρνα
Σε σύντομη τηλεφωνική συνομιλία με το «spartipress», ο κ. Νίκος παρουσιάστηκε συγκρατημένος λέγοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιτυχία μου. Τόσα χρόνια στο επάγγελμα, ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου ότι θα μπορούσα να φτάσω τόσο ψηλά. Ας αποτελέσει το ρεκόρ αυτό παράδειγμα για τους νεότερους συναδέλφους, στις δύσκολες περιόδους κρίσης και αύξησης του ΦΠΑ στην εστίαση».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα