Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Βρετανός γιατρός... «ανασταίνει» τους νεκρούς! [βίντεο]

brddbctlf 22-5-2013

Ο Δρ. Σαμ Πάρνια είναι ένας Βρετανός γιατρός που ζει κι εργάζεται στην Αμερική και έχει μία πραγματικά πολύ σπάνια...
ειδικότητα, καθώς δεν διδάσκεται πουθενά, ούτε και αναγνωρίζεται επίσημα, η οποία δεν είναι άλλη από την... ανάσταση των νεκρών.
Συγκεκριμένα, ο Δρ. Πάρνια διευθύνει μία μονάδα εντατικής περίθαλψης στη Νέα Υόρκη, η ιδιαιτερότητα της οποίας είναι ότι στους χώρους της έχουν επανέλθει στη ζωή δεκάδες ασθενείς, οι οποίοι ήταν νεκροί επί ώρες!

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί ο Δρ. Πάρνια βασίζεται στην αντίληψη ότι τα περισσότερα νοσοκομεία εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ξεπερασμένες τεχνικές παλαιότερων δεκαετιών, ενώ σηκώνουν ψηλά τα χέρια «με μεγάλη ευκολία». Αντίθετα, στη μονάδα του Δρ. Πάρνια, οι γιατροί χρησιμοποιούν κάθε πιθανή ιατρική μέθοδο και τεχνολογία που υπάρχει, με αποτέλεσμα άνθρωποι, οι καρδιές των οποίων έχουν πάψει να λειτουργούν και θεωρούνται "νεκροί" , να επανέρχονται στη ζωή. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, αν όλοι ακολουθούσαν τη μέθοδό του, μόνο στις ΗΠΑ «θα μπορούσαν να σωθούν έως και 40.000 ζωές ετησίως».
Απ' ό,τι φαίνεται, ωστόσο, ο Δρ. Πάρνια δεν "αερολογεί", καθώς και τα επίσημα στατιστικά στοιχεία φαίνεται να αποδεικνύουν ότι οι ασθενείς με καρδιακή ανακοπή που μεταφέρονται στη μονάδα του, έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να ζήσουν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αμερικανικά νοσοκομεία όπου το ποσοστό ανάκαμψης φτάνει μόλις το 16%.
Αξίζει ν σημειωθεί ότι ο Δρ. Πάρνια εξηγεί αναλυτικά τις μεθόδους του στο βιβλίο «The Lazarus Effect», στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, τη χαρακτηριστική περίπτωση μιας νεαρής Ιαπωνίδας, η οποία ήταν νεκρή για περισσότερες από 3 ώρες, πριν η ιατρική του ομάδα καταφέρει να την επαναφέρει στη ζωή με μία διαδικασία που διήρκεσε 6 ολόκληρες ώρες. Έκτοτε, η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, ενώ έφερε στον κόσμο και ένα υγιέστατο παιδάκι.
Δείτε το βίντεο:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα