Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ 25/5/2013



                                                               COBRA 14/5/2013


  Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση και πάλι! 
Είναι ώρα να πάρουμε τη μοίρα του κόσμου μας στα χέρια μας!
Ως εκ τούτου θα συναντηθούμε σε ομάδες μικρές και μεγάλες ως άτομα και ζευγάρια, κατά τη στιγμή της πανσελήνου, αυτό τον Μάϊο. Πολλοί από εμάς θα συγκεντρωθούμε για να οραματιστούμε την απελευθέρωση του πλανήτη μας από την τυραννία του αρνητικού ενεργειακού δικτύου, έτσι ώστε για πρώτη φορά στην ιστορία μας, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουνμε τη δική μας μοίρα ως ελεύθεροι πολίτες της Γης και συνεπώς εξουσιοδοτούμε πλήρως την παράδοση των εαυτών μας για τη διαδικασία της Ανάληψης μας.  


  Ο οραματισμός μας θα υποστηρίξει το σχέδιο για την πλανητική απελευθέρωση, έτσι ώστε να εκδηλωθεί το συντομότερο δυνατόν, χωρίς βία και όσο το δυνατόν ομαλότερα. Μπορούμε να το κάνουμε! Πρέπει να διαδωθεί παντού! Χρειάζεται να φθάσουμε σε πολλούς ανθρώπους, έτσι ώστε η κρίσιμη μάζα των ανθρώπων που πραγματικά το κάνει να επιτευχθεί. Παρακαλούμε να το δημοσιεύσετε στίς ιστοσελίδες και τα blogs σας. Εάν γνωρίζετε μια εναλλακτική διέξοδο στα μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να το στείλετε και σε αυτή. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο Facebook για την τοπική ομάδα σας ανθρώπων που θα το κάνουν στο δικό σας μέρος του κόσμου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο σχετικά με αυτό και να το δημοσιεύσετε στο Youtube.

   Λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της πύλης, μια ημισκότεινη σεληνιακή έκλειψη θα βοηθήσει στη συγκέντρωση των ενεργειών για να μας προετοιμάσει για το συγκεκριμένο συμβάν. Αυτή είναι η εποχή της Βεσάκ (Wesak) η οποία είναι μια περίοδος πνευματικής ευλογίας για την ανθρωπότητα και ένα ξέσπασμα του Φωτός για ολόκληρο τον πλανήτη. Η κύρια δίνη επικεντρώνεται στα βουνά των Ιμαλαΐων, όπου πολλοί Μύστες και Διδάσκαλοι θα συγκεντρωθούν για να αγκυροβολήσουν το φως για τη Γη αυτή τη στιγμή της πανσελήνου του Μαΐου. Αν και σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις το φεστιβάλ της Βεσάκ (Wesak) έχει ήδη συμβεί στην πανσέληνο του Απριλίου, ένα πολύ ισχυρό ξέσπασμα του Φωτός συμβαίνει πάντα κατά την πανσέληνο του Μαΐου. Ένα πολύ ισχυρό χρονοδιάγραμμα περνά μέσα από την ημερομηνία 25η Μαΐου. Από την 25η Μαΐου του 1975, συνολικά 50 έτη της πλανητικής απελευθέρωσης έχουν αρχίσει. Στις 25 Μαΐου 2010 μια ειδική πύλη που ονομάζεται Αποστολή Γαλάζια Ασπίδα (Mission Blue Shield) ενεργοποιήθηκε και σηματοδότησε την αρχή της πτώσης των "Αρχόντων". Και τώρα στις 25 Μαΐου 2013, θα ανοίξουμε την Πύλη. Ο σκοπός της Πύλης είναι να ελευθερώσει την ανθρωπότητα από τη λαβή του αρνητικού ενεργειακού δικτύου που εχει υποδούλωσει την ανθρωπότητα κατά το τέλος της Aτλαντίδας.  

Όλοι θα πρέπει να κάνουμε αυτή την οπτικοποίηση ταυτόχρονα, κατά τη στιγμή του ανοίγματος της πύλης, η οποία έρχεται στις 25 Μαΐου στις 12:00 και 12 λεπτά PDT.  

Μπορείτε να δείτε την ακριβή ώρα της ενεργοποίησης για πολλά μέρη εδώ:

 http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο χρόνος ανοίγματος της Πύλης σε αυτό το σύνδεσμο είναι 12:10 PDT, ο οποίος είναι 2 λεπτά πριν από το πραγματικό άνοιγμα και έτσι είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε με το διαλογισμό σας. 

Οδηγίες:  

1. Χαλαρώστε το μυαλό και το σώμα σας παρακολουθώντας την αναπνοή σας για λίγα λεπτά  

2. Προσκαλέστε την υψηλή παρουσία της ψυχής σας (Ανώτερο Εαυτό) και την παρουσία των πνευματικών οδηγών σας, τους αγγέλους σας και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους . 

3. Στο όνομα του Ανώτερου Εαυτού σας, να πείτε φωναχτά ένα διάταγμα που να ακυρώνει και θα καταργεί όλες τις προηγούμενες συμφωνίες, προσκολλήσεις και συμβάσεις με τις σκοτεινές δυνάμεις, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους . 

4. Στο όνομα του ανώτερου εαυτού σας, πείτε φωναχτά ένα διάταγμα όπου θα είναι πλέον ελεύθερη και κυρίαρχη η ύπαρξη του Φωτός  

5. Οραματιστείτε ένα πυλώνα με χρυσό φως, να κατεβαίνει από το Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο και να περνάει από το σώμα σας.  

6. Οραματιστείτε ότι το χρυσό Φως επεκτείνεται μέσα από την καρδιά σας και τα χέρια σας προς όλες τις κατευθύνσεις, μετουσιώνοντας όλο το σκοτάδι των μη φυσικών επιπέδων σε Φως, καθαρίζοντας όλα τα ημισφαιρικά εμφυτεύματά σας τα οποία είναι ένα ημισφαιρικό πεδίο με διάμετρο 100 πόδια (30 μέτρα) γύρω σας. Συνεχίστε να απορρέετε αυτό το χρυσό Φως μέχρι το ημισφαιρικό εμφυτευμά σας να είναι εντελώς γεμάτο με το Φως.  

7. Τώρα οραματιστείτε ολόκληρο το ημισφαιρικά εμφυτεύμα σας να γεμίζει με το μοτίβο του Λουλουδιού της ζωής που θα σταθεροποιήσει και θα αυξήσει τη συχνότητα δόνησης στο ενεργειακό πεδίο γύρω σας:

8. Οραματιστείτε το ίδιο χρυσό Φως να μετουσιώνει όλα τα ημισφαιρικά εμφυτεύματα σε όλο τον κόσμο.  

Mπορεί οι άνθρωποι να περιμένουν θεαματικά αποτελέσματα όταν κάθε μία από τις πλανητικές πύλες ή διαύλους ανοίγουν. Πρέπει να καταλάβετε ότι η πλανητική απελευθέρωση είναι μια σταδιακή διαδικασία προγραμματισμού που κορυφώνεται με το τελικό Γεγονός, το οποίο θα είναι πράγματι εντυπωσιακό.  


Τι δεν θα συμβεί:

Το άνοιγμα της Πύλης δεν θα προκαλέσει το παγκόσμιο παράκτιο γεγονός που ο Cliff Highπροβλέπει ούτε την παγκόσμια οικονομική επαναφορά (μηδενισμό). Δεν θα συμβούν μαζικά καταστροφικά γεγονότα στο εγγύς μέλλον και η οικονομική επαναφορά θα συμβεί μόνο στο Γεγονός. Η χρονική στιγμή του Γεγονότος δεν είναι ακόμη για να αποκαλυφθεί τώρα, αλλά η τελική Νίκη του Φωτός είναι κοντά.  

Ενημερώσεις σχετικά με το άνοιγμα της πύλης:

http://2012portal.blogspot.com/



ΠΗΓΗ: http://2012portal.blogspot.gr/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00-08:00&max-results=50
ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα