Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ...ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ..



Οι ΗΠΑ διαθέτουν τρεις:


- Το ρήγμα του Αγ. Ανδρέα, που είναι το μεγαλύτερο ενεργό ρήγμα στον πλανήτη και έχει την αφετηρία του στην Αλάσκα, διέρχεται από τις πολιτείες Ουάσιγκτων, Όρεγκον και Καλιφόρνια και καταλήγει μέσω Μεξικού, στην Κόστα Ρίκα. 

Το ρήγμα αυτό έχει χαρτογραφηθεί και διέρχεται μέσα από τις πόλεις του Σαν Φρανσίσκο, του Λος Άντζελες και του Σαν Ντιέγκο, κατευθυνόμενο στο Μεξικό. Παρά το ότι είναι γνωστό από που διέρχεται και τι συνέπειες θα έχει ένας καταστροφικός σεισμός, εν τούτοις οι άνθρωποι μαζεύονται γύρω του σαν μύγες.




- Το γιγαντιαίο υπερηφαίστειο το οποίο βρίσκεται κάτω από το εθνικό πάρκο του Yellowstone, το οποίο αναπτύσσει συνεχή δραστηριότητα και ενεργοποιείται εν πλήρη δυνάμει και
- Ένα μικρό γεωγραφικό σημείο το οποίο βρίσκεται στο υπογάστριο των Μεγάλων Λιμνών, οι οποίες ευρίσκονται σε ψηλότερο επίπεδο από τις κεντρικές Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο αν διαρρηχθεί είτε με φυσικό τρόπο (πχ ένεκα σεισμού) ή με άλλον τρόπο, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές, πλημμυρίζοντας ολόκληρες πολιτείες. Το σημείο αυτό, αποτελεί στόχο των ρωσσικών στρατηγικών πυραύλων.

ΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ..

Ο Ζευς έδωσε εντολή στην Γαία να τιμωρήσει τους πιο χυδαίους βιαστές του περιβάλλοντος. Αυτούς που σπαταλούν το 1/3 της ενέργειας που καταναλώνει ολόκληρος ο πλανήτης, γιατί δεν μπορεί να αλλάξει ο αμερικανικός τρόπος ζωής.. 


Αυτούς που ψεκάζουν καθημερινά με χημικά την ατμόσφαιρα, με πρόσχημα το κλείσιμο των οπών του όζοντος, ενώ στόχος τους είναι η εξόντωση των 2/3 της ανθρωπότητας με χημικά, ιούς και βακτήρια. 

Αυτούς που καλλιεργούν με μεταλλαγμένα τον πλανήτη, έχοντας στόχο την αποδιοργάνωση του γενετικού κώδικα του ανθρώπου. 

Αυτούς που με ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες κάνουν ολόκληρους λαούς να παραπατούν σαν μεθυσμένοι, μη προβάλλοντας καμμιά αντίσταση στους ηρωικούς "Ράμπο" τους (είδατε πως χρησιμοποίησαν το H.A.A.R.P. στην δεύτερη εισβολή στο Ιράκ)
Τώρα τους παρέλαβε ο Αίολος. Σειρά έχει ο Εγκέλαδος και ακολούθως θα τους παραλάβει προσωπικά ο Ήφαιστος..


Nicos Kastanias


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα