Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Η ΖΩΗ ΜΟΥ....ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.....!!!

 
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ….είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ…..με ήθος και έθος…..συμμετέχοντες εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ….διαφυλάσσοντας τις θεμελιώδεις αρχές της Πατρίδας μας….είμαστε αμφισβητίες και υπέρμαχοι της ΕΡΕΥΝΑΣ….της άμεσης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….και όχι αυτό το σημερινό χάλι….ανήσυχοι μέσα στο χρόνο….παρεμβαίνοντας στα πολιτισμικά δρώμενα...αφοσιωμένοι στο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ….που οφείλουμε να ξανά επαναφέρουμε τις διαχρονικές μας αξίες….με οδηγό τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ…για μια πιο ορθή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ….προσηλωμένοι στον ορθό ΛΟΓΟ…των προπατόρων μας….όπου αποτελούμε ακόμη και σήμερα τους συνεχιστές της Ελληνικής ….Γραμματείας, όπου οι πρόγονοί μας με γνώσεις και με έργα υπηρέτησαν τη μάνα Γη….προβάλλοντας τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…την ΕΥΝΟΜΙΑ…την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…την ΙΣΟΝΟΜΙΑ…την ΙΣΟΤΗΤΑ των δύο ΦΥΛΩΝ…την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οι αρχές οργάνωσης των προγόνων....μας έφερε το…ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ….και κάθε τους κίνηση και ενέργεια…είχε να κάμει…με τη φυσική ροή…της μαθηματικής δομής και έκτασης.
Οι πρόγονοί μας ΑΔΕΛΦΙΑ….κατάφεραν και  «συλλάβανε» την έννοια του κεντρικού πυρήνα της Εστίας Πυρός/ Ήλιου Απόλλωνα….βρίσκοντας μέσα από τον κύκλο…τις συντεταγμένες των 4ων σημείων  εις τους μεγάλους Άξονες του Ισημερινού(ανατολή-δύση) και του Μεσημβρινού (βορρά-νότου)…άξονες οι οποίοι σχηματίζουν μέσα στον κύκλο...ισοσκελή σταυρό.

FOTO ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ..ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Έτσι συνειδητοποίησαν ότι ο μεν άξονας του Ισημερινού δια της ανατολής και της δύσεως….ήταν ο άξονας που εξέφραζε την σύνδεση με το χώρο και την μοίρα…ενώ ο άξονας της Μεσημβρίας όριζε το βορρά-νότο και είχε να κάμει με τη σύνδεση του χρόνου….και την περιστροφή της γης…η οποία οδηγεί εις την αθανασία της Ψυχής.
Ο οριζόντιος άξονας….έχει να κάμει με τον μόρο…δηλαδή τον θάνατο….ενώ ο κάθετος άξονας έχει να κάμει….με την νόηση…που μέσω της φρόνησης δηλαδή της φοράς του Νου…να μας οδηγήσει εις τα ανώτερα συνειδησιακά πεδία.
Άρα εις τον κάθε ενσαρκούμενο Άνθρωπο...ήταν και είναι ένα το ζητούμενο...ο ίδιος ο ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ....!
Για να πραγματοποιηθεί τούτο….ΑΔΕΛΦΙΑ…μιας και είναι ένας πολύπλοκος άθλος ,,,,,,,χρειάζεται να ορισθεί ο ΣΚΟΠΟΣ….όπου μέσα του διακρίνουμε τη λέξη ΚΟΠΟΣ+Σ…δηλαδή αρκετή προσπάθεια εκ μέρους μας…όπου ο ΣΚΟΠΟΣ τούτος θα έχει σύνδεση με τους θνητούς του μικροκοσμικού έλλογου Όντος….σε συνάρτηση με τον μακροκοσμικό…Αεί Υπάρχειν…όπου βασική προϋπόθεση είναι η ανεύρεση του Κέντρου του Λαβύρινθου του Νου…δηλαδή του Ναού μας….αρκεί βέβαια να φονεύσουμε το τέρας Μινώταυρο της εγωπάθειας, της αλαζονείας και της κάθε ιδιοτέλειας που μας διακρίνει συνολικά…ώσπου να βρούμε μέσα στο κέντρο…το ΕΝ….δηλαδή την ένωση του Εαυτού μας…με το ΚΕΝΤΡΟΝ του Νου/Λαβύρινθού….όπου ξεπροβάλλουν οι πέντε ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ μας…μέσα στο ΚΕΝΤΡΟ του ΣΤΑΥΡΟΥ…του ΚΥΚΛΟΥ.
Η ιερή ΠΕΜΠΑΣ…των Πυθαγορείων…ξεπροβάλλει μέσω των 4ων στοιχείων του ΠΥΡΟΣ….δηλαδή ΟΡΜΗΣ….του ΑΕΡΟΣ…δηλαδή ΣΚΕΨΕΩΣ…..του ΥΔΑΤΟΣ…δηλαδή ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…της ΓΗΣ…δηλαδή ΕΝΣΤΙΚΤΑ….αφού πρώτα ο κάθε θνητός συνειδητοποιήσει ότι ευρίσκεται εντός της περιφέρειας του Κύκλου….αφού αποδεχτεί την ύπαρξη του σταυρού (+) …όπου πλανητικά καθημερινά ….συμβαδίζει με τον οριζόντιο και κάθετο άξονα…εντός του Ζωδιακού Κύκλου…κατά μία μοίρα…πλησιάζοντας τον μόρο(θάνατο) και μοιράζοντας την ΕΜΠΕΙΡΙΑ…του με μεγαλοψυχία…και με τους άλλους συνανθρώπους του…εφόσον και οι άλλοι μετέχουν και συμμετέχουν….εις την εξομάλυνση των σχέσεων…ώστε από κοινού οι αφυπνισθέντες.....να οδηγηθούν εις την απρόσκοπτη κυκλική ροή…δηλαδή ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ…που ενώνει τη φύση με το χώρο.

Βασικός στόχος ΑΔΕΛΦΙΑ....είναι η ΕΝΩΣΙΣ….μέσω της ΑΡΕΤΗΣ ….και η ανύψωση της Ψυχής…ώστε να πραγματοποιηθεί η ομοίωσις με τα Ουράνια Όντα…αποσπώμενος ο κάθε θνητός από τον δακτύλιο του Κρόνου-Χρόνου…όπου θα κατευθυνθεί προς τη Νότια Πύλη….για να απαλλαχτεί…από την επαναληπτική ταλαιπωρία των επανασαρκώσεων…εις τον Ζωδιακό Κύκλο.
Η ένωσις με το ΘΕΙΟΝ ΟΝ…είναι μία ώσις…δηλαδή ώθησις της Ψυχής…προς το ΕΝ…όπου η ΕΝ+ΩΣΙΣ….μας οδηγεί εις την αθανασία.
Το ΕΝ ΔΕ ΑΠΟΛΛΩΝ….είναι η ώσις εκείνη…προς τον πόλον/Απόλλωνα…του άξονα του Μεσημβρινού.
Η ένωσις αυτή πραγματοποιείται ΑΔΕΛΦΙΑ….με την συνεχή διασταύρωση ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ-ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ….αρχίζοντας από το ΚΕΝΤΡΟ….εντός και εκτός…άνω και κάτω….αφού επαναληφθεί ΕΝΝΕΑ φορές ο ΣΤΑΥΡΟΣ…ήτοι:
4+4+4+4+4+4+4+4+4=36….αριθμός Τετρακτύος…όπου το 36 ενοποιεί τα 4 στοιχεία.
Ο κάθε κύκλος έχει 12 ΖΩΔΙΑ…των 30ο μοιρών…στο κάθε ΕΝ….δηλαδή 12Χ30=360ο μοίρες …αριθμός των μοιρών του ΚΥΚΛΟΥ. Γι’ αυτό το 6….ως σημείον αναφοράς…είναι και ο πρώτος τέλειος αριθμός….έχει να κάμει με την Ψυχή του Ανθρώπου….και το τετράγωνον μας δίνει: 6Χ6=36….ο οποίος ενδυναμωμένος από την εμποιητική φύση της Ψυχής…μας οδηγεί εις τον Ζωδιακό Αγρό του Διονυσίου Ζαγρέα…όπου η κάθε Ψυχή…έρχεται για να αποκτήσει τις ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ εκείνες με πλήρη συνείδηση και εντελέχεια…δηλαδή να φθάσει εις την τελειοποίηση της.
Με ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ λοιπόν οφείλουμε να φτάσουμε….εις τον τρισδιάστατο χώρο…των τριών αδελφών…Διά Ζευ, Ποσειδώνα και Πλούτωνα… πρεσβευτές υπάρξεως των τριών πεδίων....εις την Κοσμογονία…..απελευθερώνοντας τα δεσμά της βαρύτητας που μας έλκει προς τα κάτω…βγάζοντας «φτερά»...για το ταξΕΙδι εις τα ανώτερα πεδία.
Έτσι ο Δίας είχε τον κεραυνό, ο Ποσειδώνας είχε μία τρίαινα και ο Πλούτωνας είχε ένα κράνος που έκανε αόρατο όποιον το φορούσε. Με αποτέλεσμα ο Δίας ανέλαβε τον Ουρανό και ήταν κυρίαρχος των πάντων, ο Ποσειδώνας ανέλαβε τις θάλασσες και κάθε υγρό στοιχείο, ενώ ο Πλούτωνας τον κάτω κόσμο...δηλαδή το αόρατο βασίλειο εις το  οποίον πηγαίνουν οι νεκροί.....όταν αφήνουν τον επίγειο κόσμο.
Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ.... μέσω της ΑΡΕΤΗΣ....όλα τα έμφρονα όντα....είναι δυνατόν να φτάσουν εις τις υψηλές κορυφές....του Όρους.....μέσω της αφυπνίσεως της ΔΙΑΝΟΙΑΣ.
Ο προσανατολισμός....ΑΔΕΛΦΙΑ....γίνεται ορατός μέσω του Γνώθι σαυτόν ....από το Κέντρον του Κύκλου....όπου ξεπροβάλλει η ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ....η ΑΝΔΡΕΙΑ....η ΦΡΟΝΗΣΙΣ....και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ώστε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά της γήινης βαρύτητας....για προορισμό αναχωρήσεως στην υπερχωροχρονική διάσταση του διαστήματος....εις τα ανώτερα νοητικά Πεδία.


Έτσι με την εμφάνιση του ΚΥΚΛΟΥ....οι πρόγονοί μας....αποτύπωσαν το ουράνιο στερέωμα...ως πρότυπο μιμήσεως...για τους επόμενους λαούς....όπου οι έννοιες κατευθύνονται εις τον Ζωδιακό Κύκλο....κι γι’ αυτό έφτιαξαν τις πόλεις τους με συγκεκριμένη μαθηματική-γεωμετρική δομή.
Μέσου του ΚΥΚΛΟΥ....εις τον κέντρο...εστιάζονται οι τρεις θεότητες: του Διός, της Αθηνάς και της Εστίας....ως μία θρησκειολογική προσέγγιση.....και γι’ αυτό λοιπόν....το κέντρο το είχαν αφιερωμένο ως Ακρόπολη του κάθε οικισμού....ως εφαλτήριο...του εγγύτερου Ουράνιου στερεώματος. Έτσι προστάτευαν την κάθε πόλη....με την Θεά Εστία....το Αείζωον Πυρ....με το κεραύνιο Δια-Ζευ....και τη Σοφία...θεά Αθηνά.


Γύρω από την Ακρόπολη τοποθετούσαν τα δώδεκα ζώδια....σε 12 αναλογικά μέρη ίσα μεταξύ τους...όπου γινόταν και η κατανομή των φυλών. Για να μπορέσει να λειτουργήσει ορθώς τούτη η διανομή....ως ευνονούμενη πολιτεία...έπρεπε να ελέγχεται.....από τους θείους ελεγκτές...οι οποίοι όμως θα υπερείχαν...ως προς την ΑΡΕΤΗ.
Για την πραγμάτωση τούτη…ο κάθε θνητός με φιλοσοφική διάθεση…όφειλε και να αποτυπώσει….στο μυαλό του τον Ήλιο μέσα του….γι’ αυτό και οι πρόγονοί μας…σχεδίαζαν ευλαβώς τις πόλεις τους βάσει σχεδίου…αποτυπώνοντας το ουράνιο στερέωμα πάνω στη γη….με καθαρά μαθηματικό τρόπο…όπως κληροδότησαν….μετά την πρώτη εποίκηση των Ουράνιων Ελλήνων εις τον Ταύγετο. Η διαδικασία και ο τρόπος αναγόρευσης των πολιτών-ελεγκτών γινόταν κατά θερινό ηλιοστάσιο….και πήγαιναν όλοι οι πολίτες...σε κοινό σημείο….σε ιερό του Απόλλωνος-Ηλίου…ώστε να γίνει η ανακήρυξη τριών Άριστων προσώπων. Μετά την εκλογή τους οι τρεις αυτοί άνδρες…επέλεγαν 12 Εύθυνους...ώστε να διαιρεθούν τα 12 μέρη.Έτσι υπήρχε το σώμα των Εύθυνων….που αποτελούσαν την ελεγκτική αρχή της πόλης. Αυτοί αποτελούσαν το πολιτικό σκέλος….και οι Νομοφύλακες εξέλεγαν τους Στρατιωτικούς …εκλέγοντας τρεις Στρατηγούς …οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την προστασία της τάξης της κάθε  πόλης….αλλά και σε κάθε πιθανή εισβολή.
Οι τρεις στρατηγοί….βρισκόταν στο κέντρο του κύκλου….ενώ γύρω-γύρω υπήρχαν αντίστοιχα 12 Ταξίαρχοι….και οι 2 Ίππαρχοι που εναλλάξ επαγρυπνούσαν ημέρα και νύκτα αντίστοιχα…για την ασφάλεια της πόλης.


Οι πρόγονοί μας επικαλούνταν τον Τριαδικό Νόμο….ώστε η εξελικτική τους διάρθρωση ως προς τις αρμοδιότητες που αφορούσαν την κάθε πόλη…να εμφανίζει μία αριθμοσοφική εικόνα, όπου η τριαδικότητα εμφανιζόταν τρεις φορές:
Ο θείος τριαδικός νόμος εκπροσωπούνταν από την Εστία-τον Δία και την Αθηνά.
Ο πολιτικός Νόμος των θνητών εκπροσωπούνταν από τους 3 άριστους…αφιερωμένοι εις τον Απόλλωνα-Ήλιο.
Ο στρατιωτικός νόμος αντίστοιχα εκπροσωπούνταν από τους 3 στρατηγούς.
Στη συνέχεια….η τριαδικότητα αναπτυσσόταν σε δωδεκατημόρια ως εξής:
Ως προς το χώρο των 12 διαμερισμάτων και ως προς τα έμψυχα όντα σε 12 φυλές.
Ως 12 εύθυνοι….και
Ως 12 ταξίαρχοι.
Έτσι οι αριθμοί έπαιρναν…σάρκα και οστά…3+3+3=9..κυοφορώντας την Ιδέα στο Νοητικό Πεδίο….και οι αριθμοί….12+12+12=36….υλοποιούσαν την Ιδέα…στο φυσικό επίπεδο.
Επίσης είχαν ιδρύσει έναν σύλλογο….τον οποίο τον ονόμασαν Νυκτερινό…..ο οποίος συνεδρίαζε την νύκτα….και επειδή εύλογα αναρωτιόσαστε γιατί τη νύχτα; μα...ακριβώς για τον απλό λόγο το ότι δεν ήθελαν να παρασύρονται…..στην επιδίωξη των διαφόρων στόχων…..αλλά και να αποβλέπουν μόνον σ’ έναν ΣΚΟΠΟ….όπου θα συγκεντρώνονται τα βέλη κάθε φορά…απερίσπαστα. Ο Νυκτερινός σύλλογος υπερέβαινε την έννοια του Πλανητικού Συστήματος….όπου είχε εδραιωθεί η κάθε πόλη.
Είχαν έτσι....τη θεία Τετρακτυϊή δομή του αριθμού ΔΕΚΑ(10)…διότι ήταν και ο ακριβής αριθμός των εκλεγμένων Μελών του…από τους 12 που έπαιρναν τα ΑΡΙΣΤΕΙΑ…ως ΙΕΡΕΙΣ….δηλαδή Εύθυνους από αυτούς που ασκούσαν το αξίωμα του επιμελητή της Παιδείας. Ο Νυκτερινός σύλλογος ήταν ο ύψιστος Νους της κάθε Πολιτείας….που ασχολούνταν συνήθως με την βελτίωση των Νόμων. Γι’ αυτό το σκοπό κι αυτοί μελετούσαν τους Νόμους….βάσει των Νόμων του Ουράνιου Στερεώματος…διότι επελέγησαν με βάση την ΑΡΕΤΗ….προσόντα ΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΣΩΦΡΟΣΥΝΗΣ-ΦΡΟΝΗΣΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ….δηλαδή…1+2+3+4=10….Α! ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ.

ΙΕΡΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Χρησιμοποιώντας το Ζωδιακό Κύκλο….είχαν 36 Νομοφύλακες+1….δηλαδή….οι 36 Δεκανοί φύλακες….είχαν διαχωριστεί βάσει εκάστου ζωδίου των 30ο μοιρών…σε τρία μέρη ανά δέκα μοίρες. Ο κάθε Δεκανός φύλακας είχε αρμοδιότητα…ώστε να ασχολείται διεξοδικά με περισσότερες λεπτομέρειες …ως προς τις αρμοδιότητες του κάθε Νομοφύλακα….οπότε οι 36 δεκανοί Χ 10 μοίρες = 360 μοίρες του ζωδιακού. Ο 37ος Νομοφύλακας…..ήταν απαραίτητος….όταν είχαμε ισοψηφία....ώστε να υπάρχει πάντα η δυνατότητα λήψης αποφάσεων.
Για να γίνει λοιπόν μια πιο ορθολογική διακυβέρνηση….ως προς τον εξώτερο χώρο….διένεμαν 5.040 κλήρους…..ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ώστε όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ να έχουν από ένα κλήρο….αλλά και κανένας να μην υπερβαίνει τους 4 κλήρους…οπότε και είχαμε μία καταγραφή 4ων οικονομικών βαθμίδων των Πολιτών…..και εάν κάποιος ξεπερνούσε το οικονομικό όριο….καταγράφονταν σε ειδικό δημόσιο αρχείο….που είχαν καταγράψει οι Νομοφύλακες. Έτσι ο κύκλος χωριζόταν σε 4 τεταρτημόρια….και κάθε τεταρτημόριο αντιπροσώπευε και τις 4 οικονομικές τάξεις.
Έτσι φτάσαμε στο βουλευτικό σώμα των 360 Βουλευτών…το οποίον χωρίζονταν σε 4 τμήματα των 90 βουλευτών…που εκπροσωπούσαν ανά μία οικονομική τάξη αντίστοιχα….ώστε όλες οι τάξεις να έχουνε δίκαια εκπροσώπηση στη Βουλή.Οι Βουλευτές θα εκλέγονταν σε τριάντα δωδεκάδες....δηλαδή 360...κατά τρόπο μεικτό....μέσω εκλογής και κληρώσεως και αντιπροσωπεύοντας και τις τέσσερις τάξεις των πολιτών. Έτσι οι τέσσερις τάξεις των πολιτών ...δηλαδή τα τεταρτημόρια του κύκλου...εκλέγουν με μεικτό σύστημα τους 360 βουλευτές...ανά 90....σε κάθε τάξη ακριβώς....σύμφωνα με το Ουράνιο Σχέδιο...και αντίστοιχα ο κάθε βουλευτής αντιπροσώπευε την μία μοίρα του Ζωδιακού. Όμως είχαν προβλέψει....να υπάρχει εναλλασσόμενη κατάσταση ανά μήνα....ώστε το δωδέκατο μέρος να άρχει.....και να είναι οι Πρυτάνεις.Είχαν σχεδιάσει...ώστε στην ύπαιθρο....να διοικείται από 60 Φρουράρχους.....οι ονομαζόμενοι Αγρονόμοι....δηλαδή 5 φρούραρχοι ανά ζώδιο...εις έκαστον....εκ των οποίων 12 νέοι...δηλαδή 60 νέοι στο σύνολο ανά ζώδιο...ή ανά φυλή και διαμέρισμα υπαίθρου. Έτσι με αυτόν τον τρόπο....ο ευρύτερος τομέας της υπαίθρου...καλύπτονταν και πάλι αναλογικά...με έναν μεγαλύτερο αριθμό προσώπων...πάντοτε σε σχέση προς το εσωτερικό του Κύκλου.Αν δούμε τώρα συνολικά τον σύνολο των αριθμών...που βασιζόταν στον Επταδικό Νόμο...το Νόμο ζωής...όπως έχω ξαναγράψει....όπου διέπει και τον ίδιο μας τον οργανισμό.....από την κοιλιά της μάνας που μας γέννησε....όταν είμαστε έμβρυα....εξ αυτού και τα εφταμηνίτικα.....γιατί όλη η ανάπτυξη γίνεται βάσει του Σεπτού Ιερού αριθμού 7....αλλά επίσης και στη γήινη ζωή μας και πάλι ανά 7 έτη....έχουμε τις σωματικές και πνευματικές αλλαγές για τον κάθε θνητό...ανά 7 έτη...οπότε ανακεφαλαιώνοντας.....ας δούμε με σειρά αυτή τη σύσταση....από την αρχή:

1.                  Έχουμε 3....θέσεις για την τριαδική αρχή (Ζευς-Εστία-Αθηνά)
2.                  Έχουμε 3...Άριστους άνδρες....αφιερωμένοι εις τον Ήλιο-Απόλλωνα.
Έχουμε 12....Εύθυνους.....υπό των αρίστων εκλεγμένοι.
3.                  Έχουμε 3....Στρατηγούς, 12.....Ταξίαρχους και 2 Ίππαρχους....που φύλαγαν τις πόλεις.
4.                  Έχουμε 10...Μέλη...που απάρτιζαν τον Νυκτερινό σύλλογο.
Όλοι τούτοι απάρτιζαν...τις ανώτατες αρχές της κάθε πόλης.

5.                  Έχουμε 12 φυλές....που κατανέμονταν σε 12 διαμερίσματα.
Έχουμε 36+1...Νομοφύλακες.
Έχουμε 360...Βουλευτές...εκπροσώπους ανά 90 άτομα στις τέσσερις τάξεις.
Όλοι τούτοι απάρτιζαν την ίδια...την πόλη.

6.                  Έχουμε 5Χ12=60....Αγρονόμους/Φρούραρχους
Έχουμε 60Χ12=720...Νέους διατρέχοντες την ύπαιθρο
Όλοι τούτοι απάρτιζαν την ύπαιθρο.
(Και τέλος έχουμε και τα 12...άτομα ως την βασική διακυβέρνηση της πόλης...όπου γινόταν η επαναλαμβανόμενη εναλλάξ διακυβέρνηση των 12 διαμερισμάτων της υπαίθρου).

Αν τώρα ΑΔΕΛΦΙΑ....κάνουμε την πρόσθεση....αυτών όλων των αριθμών...το άθροισμα που προκύπτει είναι:
3+3+12+3+12+2+10+12+37+360+60+720=1234.
Αν προσθέσουμε έναν έναν τους αριθμούς αυτούς έχουμε: 1+2+3+4=10...άρα ξεπροβάλλει και η πρώτη Ιερά Τετρακτύς.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ...Ω ΙΡΕΑ ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ...ΣΥ ΠΟΥ....ΚΛΠ


Αλλά επίσης σας θυμίζω...σε παλιότερη λεξαριθμική ανάλυση που σας έγραψα...μήπως θυμάστε ακριβώς ποια λέξη αντιπροσώπευε το 1234;
Σας το θυμίζω λοιπόν....ότι είναι η : ΓΛΩΣΣΑ=1234.
Επίσης σας ξαναθυμίζω ότι το άθροισμα της λέξης: ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ=124 /....δηλαδή λείπει ο αριθμός 3...δηλαδή η Τριαδικότητα......οπότε με την αναστροφή του αριθμού επέρχεται το 421=ΙΑΣΙΣ.....που οφείλουν....οι γήινοι να θεραπεύσουν.
Επίσης αν δούμε με περισσότερη προσοχή....γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο....ο Επταδικός Νόμος ΑΔΕΛΦΙΑ....διεχώριζε όλα τα κέντρα και τις αρμοδιότητες πολιτών και σε μια ιδανική πόλη...δια τούτο και ο αριθμός 5.040...που αφορούσε το συνολικό κλήρο της πόλης...κι ασφαλώς δεν ήταν τυχαίος...διότι έχει τους 12 πρώτους αριθμούς διαιρέτες...αφήνοντας υπόλοιπο μηδέν....!!!!....πλην του αριθμού 11. Ειδικότερα διότι πολλαπλασιαζόμενος κάθε αριθμός με τον επόμενο της μονοψηφίου σειράς....από το 1....μέχρι το 7...μας δίδει το παρακάτω γινόμενο:
1Χ2Χ3Χ4Χ5Χ6Χ7=5.040....δηλαδή ο αριθμός των κλήρων της πόλης.


Προσέξτε όμως....αν υπέρβαιναν τον Επταδικό Νόμο...τότε θα είχαμε μία εξάπλωση σε μεγάλο αριθμό και εύρος...πολιτών...όπου θα χανόταν το ΜΕΤΡΟΝ....και θα χάνονταν και οι δεσμοί...καθώς θα είχαμε μία διάλυση εις το άπειρον....δηλαδή....αν πάρουμε....και πάλι. τον αντίστοιχο πολλαπλασιασμό...και συνεχίσουμε θα έχουμε:
1Χ2Χ3Χ4Χ5Χ6Χ7=5.040 Χ 8= 40.320
.....οπότε ένας τέτοιος μεγάλος αριθμός κλήρων...θα καθιστούσε ανέφικτη την σωστή διακυβέρνηση της κάθε πόλης....όπως είπαμε....και ακριβώς δεν υπέρβαιναν το όριο.....διότι ΑΔΕΛΦΙΑ....σήμερον βλέπετε τα τερατουργήματα-φαντάσματα πόλεις....όπου χάνει η μάνα το παιδί...και το παιδί τη μάνα....με τα ανάλογα...στραβά...που εκφράζουν αντίστοιχα.
Ίσως πρέπει να διευκρινίσω...ότι για να υπάρχει συγκράτηση και συγκρότηση των 7 εξουσιών....που ανέπτυξαν οι Πρόγονοί μας...μέσω του Ζωδιακού προτύπου...καθοριστικό ρόλο έπαιζε ο Νυκτερινός Σύλλογος....όπου κατείχε ιεραρχικά την 4η θέση...όπου έφερε σε επαφή μέσω των Αρίστων τις ανώτερες ιεραρχίες (θεία Τριαδικότητα/Άριστοι/Στρατιωτικοί)...με τις πιο κατώτερες βαθμίδες (12 Εύθυνους/την Βουλή/τους Αγρονόμους...ήτοι :
 
1 2 3 ß 4 à 5 6 7
ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΟΡΟΦΗΣ

Οι πρόγονοί μας….μας έδωσαν σημάδια….μέσω των αναπαραστάσεων…μέσω των κειμένων…αλλά και από τα ίδια τα αρχαιοελληνικά μας μνημεία….τα οποία χρήζουν έρευνας και μελέτης.
Για να μπορέσουν να αναπαριστάνουν τη δομή του Πλανητικού Συστήματος….καταμέτρησαν εις το δάπεδο της ΘΟΛΟΥ της ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ….έναν ΚΥΚΛΟ….όπου εκεί κατέγραψαν τους Πλανήτες…σε σχέση με το χωροχρόνο…του Σύμπαντος Κόσμου.


ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΟΛΟΥ

Αν ενθυμείστε εις το προηγούμενο άρθρο…είχα γράψει για το 360+1…..που αντιπροσωπεύει ….το σύνολο των στοιχείων με τα κενά διαστήματα που είναι ανάμεσα και μας δίδουν ακριβώς το άθροισμα 360+1….καθόλου τυχαίο…διότι είναι καθ’ ομοίωσιν όπως και το σχέδιο της κάθε πόλεως…που θα εφάρμοζαν οι μεταγενέστεροι Έλληνες.
Ο αριθμός 1….ευρίσκεται εις το κέντρο του Κύκλου….συντονίζοντας όλο το σύνολο του δαπέδου/κύκλου….με λευκό χρώμα….και είναι άσπρο συμβολικά για να εκφράζει το Ηλιακό Έτος….εις το φυσικό Σύμπαν της θείας Ουράνιας Οντότητας του Ήλιου/Απόλλωνα…εις τα ύπατα Ολύμπια Αιθερικά Δώματα.
Έτσι αποτύπωσαν τέσσερις κύκλους …του χρόνου για τον πλανήτη Γαία. Οι κύκλοι αυτοί αντιπροσώπευαν αντίστοιχα:
Α) Τον Ημερονύκτιο Κύκλο….που εναλλασσόταν η νύκτα…με γκρι ρόμβους….και η ημέρα με λευκούς ρόμβους.
Β) Τον Μηνιαίο Κύκλο…είχε να κάμει με τον σκοτεινόχρωμο δακτύλιο….που περιελάμβανε αντίστοιχα τους 14 Κορινθιακούς κίονες και τα 14 διαστήματα μεταξύ των κιόνων….τουτέστιν 28 ημέρες του Σεληνιακού Κύκλου.
Γ) Τον Ετήσιο Κύκλο….για το Ηλιακό Έτος των 360+1 ημερών.
Δ) Τον Τέλεο Ενιαυτό….ή αλλιώς Μετάπτωση των Ισημεριών των 26 χιλιάδων περίπου ετών…που εκπροσωπούνταν με τους 26 Δωρικούς Κίονες και τα 26 Διαστήματα εκτός του τοίχου....του σηκού.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΗΣ ΘΟΛΟΥ

Ο βασικός στόχος των Προγόνων μας ήταν….να μας αφυπνίσουν ώστε να αντιληφθούμε την Ηλιοκεντρική μας Φύση…μέσω του Γεωκεντρισμού….ώστε η Ψυχή μας να ενεργοποιηθεί…και να ετοιμαστεί χωροχρονικά για την ίδια μας την ύπαρξη….όπου ο αριθμός 361 που εμφανίζεται σχεδιαστικά πάνω στο δάπεδο….να μας προσδιορίζει τις 360 ημέρες ολοκληρώνοντας έναν ετήσιο Κύκλο και μέσω του αριθμού 1….την έναρξη του νέου Κύκλου….δηλαδή η σύνδεση αυτή του χωροχρόνου….(χώρου και χρόνου)….όπου 360+1….συμβολίζει τον χρόνο….και το +1…συμβολίζει το χώρο….ώστε να γίνει μία ένωσις….μία γέφυρα επικοινωνίας…..με την Αιώνια, Αθάνατη Ζωή….μέσω της Ουράνιας Πρόνοιας.
Οι 360 σταυροί…που απεικονίζονται εις το Θόλο της Επιδαύρου….ορίζουν και τις 360ο μοίρες του χώρου…δηλαδή τις μοίρες του Ζωδιακού Κύκλου του Διονυσίου Ζαγρέως…όπου ο ΣΤΑΥΡΟΣ….συμβολίζει αντίστοιχα τις πράξεις Υπάρξεως μας…όπου κάθε ΥΠΑΡΞΙΣ….με αναγραμματισμό γίνεται ΠΡΑΞΙΣ+Υ….της ΔΙΑΝΟΙΑΣ….ώστε η Ανθρώπινη Διάνοια….να κατανοήσει τας επί μέρους εντός του Όλου και τα πάντα εντός του Όλου….δια του Λόγου/Αναλογίας....της ΑΙΩΝΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ…που διέπεται από το Νόμο.
Στόχος των προγόνων μας ήταν να βρεθούμε σε ενεργή δράση, με πρακτική εφαρμογή….μέσω της ΑΡΕΤΗΣ….και της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ….όπως σχεδιάστηκε στο δάπεδο και την οροφή του Θόλου…δείχνοντας μας….ότι δεν υπάρχει τυχαίον….και ότι ο κάθε Ναός….έχει να μας δείξει και να μας «πει» ρητά και άρρητα… «πράγματα» ..... που μας υποδεικνύουν την οδό...που οφείλουμε να ακολουθήσουμε εις την ζωή μας.


ΤΑ ΦΑΤΝΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ

Έτσι συνοψίζοντας…ο Θόλος….μας ομιλεί και μας δείχνει…τον Μακρόκοσμο με την περιστροφική κίνηση της Γαίας…όπου δημιουργεί το ημερονύκτιο….και η περιφορά της …των 280 ημερονυκτίων επί του Ζωδιακού….που συνδυάζεται…μετά των Κύκλων της Σελήνης….είναι ακριβώς η σύνδεση με τον Μικρόκοσμο.
Το ίδιο το Ηλιοκεντρικό Σύστημα….συντονίζει το Μέγιστο…μετά του Ελαχίστου…όμως αίτιον του συντονισμού είναι η Γαία…που πραγματοποιεί την περιστροφή περί του άξονά της και την περιφορά επί της Ελκτικής…..που συνοδεύεται από την Σελήνη.
Όπως ήδη σας έχω γράψει….ο αριθμός 6….είναι ο αριθμός της ΨΥΧΗΣ …..γιατί ακριβώς είναι η ΕΙΚΟΝΑ της Ψυχής μας….μοναδικός και ΤΕΛΕΙΟΣ….έτσι και ο αριθμός 28….μας αποκρύπτει την αριθμοσοφική....έννοια του αριθμού 280. Πράγματι έχουμε:
28: 28=1
28:2=14
28:4=7
28:7=4
28:14=2
Άρα ο αριθμός 28 είναι τέλειος ....αφού το άθροισμα των διαιρετών του ισούται με τον εαυτό του: 1+2+4+7+14=28.
Συμβολικά ο αριθμός 28…μας συνδέει με τον Κύκλο των ημερονυκτίων περιφορών της Σελήνης…γύρω από τη Γαία….ώστε αν πραγματοποιηθούν οι ....10 Σεληνιακοί Κύκλοι….ώσπου να φθάσουμε στον επίμαχο αριθμό 280….!
Αυτός ο αριθμός εις τον μικρόκοσμο μας….σηματοδοτεί τις ημερονύκτιες περιστροφές της Γαίας….όπου χρειάζεται το έμβρυο….για να ολοκληρώσει εντός της μήτρας το σωματικό του φορέα….ώσπου να εμφανισθεί ως νήπιο επί της Γαίας….εις το Φως του Ήλιου….που κυοφορείται από την προστασία των 10 Σεληνιακών Κύκλων. Δηλαδή ο αριθμός 28 ….μας ομιλεί περί της κυοφορίας του Σώματος και της Έλευσης της ΨΥΧΗΣ μας….όπως μας παραδόθηκε εις το εσωτερικό της Θόλου…της Επιδαύρου.
Ας δούμε όμως τον Επταδικό Νόμο….πως παρουσιάζεται εντός του σχεδίου…του δαπέδου….όπου ο αριθμός όλων των τροχιών…..παρατηρούμε ότι αποτελείται από τα πολλαπλάσια του αριθμού επτά (7)…με υπερίσχυση του αριθμού 28…όπου ο μαύρος δακτύλιος….μεταξύ του Ήλιου και των Πλανητών Ερμή και Αφροδίτης…φέρει ακριβώς 7 διαχωρισμούς….διότι η δυναμοενέργεια του σεπτού αριθμού 7….δίνει το πρόσταγμα για τον ΕΠΤΑΔΙΚΟ ΝΟΜΟ…ώστε να δράσει ΑΔΕΡΦΙΑ…μικροκοσμικά μέσω των 7 Πλανητών….επί των 7 μικροκοσμικών ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ…του ανθρώπινου σώματος.
Ο αριθμός 280…ενδύεται και αναδύεται μέσω του σωματικού μας φορέα…για την ενσάρκωση της Ψυχής μας….αφού πολλαπλασιασθεί με τον αριθμό 10….της Ιεράς Τετρακτύος….και αυτό συμβολικά εκφράζεται ως ένσαρκος και άσαρκος εντός του δαπέδου…μέσα στο χωροχρόνο….και επάνω εις την οροφή εκτός του Μνημείου….προ των ενσαρκώσεων….και αφ’ ετέρου….μετά και την οριστική μας αναχώρηση.....ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
Έτσι ο θείος αριθμός….7….επί του αριθμού…4…..συνδέει το αριθμό ….28….μετά της έλευσης της Ψυχής μας…εις τον Ζωδιακό Κύκλο…γι’ αυτό και ο αριθμός 7….ΑΔΕΛΦΙΑ…έπεται της ΕΜΨΥΧΩΣΕΩΣ….του αριθμού…6. Έτσι μετά την ολοκλήρωση του σωματικού φορέα...28Χ10=280....και τη γέννηση του τέκνου....εξυφαίνεται...εις το φυσικό πεδίο...ο ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ φορέας της ΨΥΧΗΣ μας...ώστε να επουλώσει τα τραύματα των Αιθερικών φορέων των δύο Ψυχών Νηπίου και Μητρός...όπου και ο αριθμός 40...είναι οι χωρισμένοι 40 ορθοί και 40 πλάγιοι....οπότε και 80....εις το σύνολο ΣΤΑΥΡΟΙ....ώστε ο ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ φορέας της Μητρός από τη γέννηση του τέκνου....να απαιτούνται ακριβώς 40...ημερονύκτια....οπότε η παράδοσις μας ακόμη και σήμερα....μας δείχνει ότι κανονικά....εξ ου και το σαρανταήμερο για τα μωρά....διότι τα 40 ημερονύκτια....εκπροσωπούν την διάλυση του Αιθερικού φορέα της Ψυχής...επειδή ακριβώς βρίσκεται εντός του χώρου του σηκού...υπό τη δικαιοδοσία της Σελήνης. Δηλαδή ο αριθμός 40...το μισό του αριθμού 80.....αναφέρεται επακριβώς εις την ΕΛΕΥΣΗ της ΨΥΧΗΣ μας ...εις τον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ.
Επομένως ο αριθμός 80...εντός της οροφής μοιάζει με Π+ΥΛΗ ...όπου διερχόμενη η ΨΥΧΗ.....εξυφαίνει και διαλύει τον Αιθερικό της φορέα...διότι 80=40+40.....όσα και τα ημερονύκτια περιστροφής της Γαίας....που απαιτούνται ΑΔΕΛΦΙΑ.....για τη σύνθεση και αποσύνθεση του ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ φορέα....σε σχέση με τον Ήλιο.....οπότε ο αριθμός 280....ορίζει επακριβώς τον αριθμό των 10 Σεληνιακών μηνών.ΤΡΙΜΟΡΦΗ  ΕΚΑΤΗ

Η Μυθολογία μας λέγει....ότι θεά Εκάτη.....λέγεται Σεληναία....διότι πράγματι η Σελήνη είναι η οικία της....οπότε ο χώρος του Αιθερικού Πεδίου της Γης.....που ευρίσκεται γύρω από τη Γαία....και είναι υπεύθυνος ο Δίας Ζευς....είναι ο χώρος εις τον οποίον δύναται να ταξιδεύσει ο ΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΕΛΙΞς=111)...δια του Αιθερικού του σώματος...δηλαδή οι Ψυχές των Νεκρών....κατά τις πρώτες 40 ημέρες...γι’ αυτό και η παράδοσις μιλάει και πάλι για σαρανταήμερα....αλλά δυστυχώς η Χριστιανική Εκκλησία τα εφαρμόζει.....αλλά δεν ξέρει στην ουσία....γιατί τα εφαρμόζει...μιας και τόσα χρόνια...είναι «αντιγραφείς» των Ελλήνων....και οι 40 ημέρες από του θανάτου διατηρούν την εγρήγορση...οπότε αποβιώνει κι αυτό μιας και εκτείνεται μεταξύ Γαίας και Σελήνης...ο ενδιάμεσος χώρος Ψυχών των πεθαμένων.....ως υποσελήνιο Πεδίο.
Ο αριθμός 28...μας δείχνει την εξάρτηση της Ψυχής μας από τον αριθμό της γονιμότητας του Κύκλου της Σελήνης...ως ποταμός των ενσαρκώσεων......ενώ ο αριθμός 52....με 26 κίονες και ισάριθμα διαστήματα εκτός του Θόλου.....μας δείχνει την ΑΙΩΝΙΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ....η οποία απεγκλωβίστηκε από το υπόγειο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ....των επανασαρκώσεων .....έχουσα έλθει από την Ουράνια Πατρίδα....αυτόβουλα.....δηλαδή βρισκόμαστε εδώ με λίγα λόγια.....ώστε να αποκτήσουμε ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ καιΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
Όπως διαπιστώνουμε......ευλαβώς οι Πρόγονοί μας...γνωρίζαν τα «μυστικά» του Ουρανού......και παρόλο που τούτα είναι ορατά στα μάτια μας....παραμένουν ακόμη ΑΟΡΑΤΑ..... εις την Ψυχή μας......διότι δεν έχουμε εδώ και 1700...χρόνια περίπου εντρυφήσει....εις την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ.....ώστε να δούμε με άλλα μάτια.....τη διαχρονικότητα της ΑΠΕΙΡΑΡΙΘΜΗΣ.... ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ....!!!
Δηλαδή σήμερον....είμαστε στην περίοδο του Τέλεου Ενιαυτού...που αντιπροσωπεύεται από τον ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΙΘΜΟ....και η ΑΤΟΜΙΚΗ μας ΖΩΗ...μέσω της ΟΜΟΙΩΣΕΩΣ....έχει τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...ΑΔΕΛΦΙΑ....να προσεγγίσει την ΚΟΣΜΙΚΗ ΨΥΧΗ...που περιελίσσεται στην ΚΥΚΛΙΚΗ ΦΟΡΑ...ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΟΣ....του ΤΕΛΕΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ.
Οπότε όσοι γεννηθήκατε αυτήν την περίοδο....και επανεσαρκωθήκατε συνειδητά αυτήν την χρονική στιγμή....να είσαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.....διότι θα ζήσετε το ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΝ......ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ......ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ  ΑΔΕΛΦΙΑ.....ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα