Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Η σημασία του σεξ για τον άνδρα και την γυναίκα




Ένας άνδρας ταξιδεύει από το φυσικό στο νοητικό και ύστερα στο ατομικό (θέληση-δύναμη) επίπεδο. Το φυσικό σεξ είναι πάντα σημαντικό γι' αυτόν. Η σεξουαλική επιθυμία ελέγχεται όταν ο άνθρωπος φθάνει στα ανώτερα πεδία, αλλά πάντα αποτελεί ένα φυσικό κίνητρο μέσα του.


Μια γυναίκα ταξιδεύει από το συναισθηματικό στο διαισθητικό και ύστερα στο "μοναδικό" επίπεδο. Εξαιτίας της πολικότητάς της η γυναίκα έχει μια άμεση επαφή με το Διαισθητικό Πεδίο. Όμως δεν είναι εστιασμένη στο φυσικό σώμα. Για μια φυσιολογική, ανεξάρτητη, μη προγραμματισμένη γυναίκα το φυσικό σεξ γενικώς δεν είναι σημαντικό. Ο σκοπός του φυσικού σεξ για μια τέτοια γυναίκα είναι κυρίως η δημιουργία παιδιών. Μια λογική, υγιής γυναίκα δεν έλκεται από έναν άνδρα απλώς και μόνον εξαιτίας του σεξ. Κατ' αρχάς έλκεται από αυτόν συναισθηματικά, ύστερα έλκεται από τα οράματα, τις ιδέες και τις ευγενικές του ιδιότητες. Τέλος θεωρεί το φυσικό σεξ σαν μια συναισθηματική ικανοποίηση ή σαν ένα μέσον για την απόκτηση παιδιών.

Από την άλλη, ένας μέσος άνδρας πρώτα κοιτάζει το σώμα μιας γυναίκας, χωρίς να σκέφτεται ποτέ τα συναισθήματα ή τον νου της. Αν το σώμα της είναι ωραίο, θέλει φυσικό σεξ. Επειδή ο άνδρας κοιτάζει πάντα το φυσικό σώμα της γυναίκας, η γυναίκα νιώθει αναγκασμένη να κρατάει το ενδιαφέρον του άνδρα επιλέγοντας να ντύνεται με έναν ορισμένο τρόπο, να ξοδεύει χρήματα για καλλυντικά, για ρούχα, για προγράμματα γυμναστικής κ.τ.λ. Και επειδή ο άνδρας το ξέρει αυτό, οι πιο επικερδείς επιχειρήσεις στην κοινωνία είναι εκείνες που εκμεταλλεύονται την επιθυμία της γυναίκας να είναι όμορφη για χάρη του άνδρα.

Επειδή η φυσιολογική φύση της γυναίκας είναι εστιασμένη στο συναισθηματικό και στο διαισθητικό σώμα, έλκεται από τις ανώτερες ιδιότητες ενός άνδρα: τις ιδέες του, τις αρετές, τα σχέδια και τα όνειρά του. Μερικές φορές μια γυναίκα παντρεύεται έναν άνδρα με ένα πόδι, ή που είναι παράλυτος, ή που είναι ογδόντα χρόνια μεγαλύτερος. Αν την ρωτήσουν γιατί της αρέσει ένας τέτοιος άνδρας, απαντά, "Είναι έξυπνος, έχει οράματα, εσωτερική ομορφιά". Από την άλλη, ελάχιστοι άνδρες θα παντρευτούν γυναίκες που είναι παράλυτες ή πολύ άσχημες ή πολύ ηλικιωμένες.

Ο σκοπός του σεξ είναι να δημιουργήσει παιδιά και να τελειοποιήσει την τέχνη της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα. Μια υγιής γυναίκα που έχει απαλλαχθεί από τις σεξουαλικές θυμαπάτες και τις υπνωτιστικές υποβολές του σεξ και η οποία δεν βομβαρδίζεται από τις υποσυνείδητες υποβολές, δεν χειραγωγείται ούτε υποδουλώνεται από τις σεξουαλικές ορμές και τις επιθυμίες της, αλλά μάλλον τις χρησιμοποιεί για να κάνει παιδιά και να δημιουργήσει βαθύτερες σχέσεις.

Οι υγιείς γυναίκες χρειάζονται στοργή, αγάπη, εκτίμηση, θαυμασμό και αναγνώριση από τους συζύγους τους. Αυτά είναι επίσης μορφές σεξουαλικής επαφής.

Μερικοί ιατροί έχουν επινοήσει μια λέξη - ψυχρότητα - με την οποία αποκαλούν τις γυναίκες εκείνες που δεν νιώθουν την παρόρμηση για σεξ. Αυτή είναι μια άδικη, αδαής ετικέτα για πολλές γυναίκες που είναι πιο φυσιολογικές και υγιείς από τους ιατρούς τους. Είναι απόλυτα φυσικό και υγιές να επιθυμείς σεξ μόνο όταν θέλεις παιδί. Αυτός είναι ο βασικός σκοπός του σεξ.

Επειδή η φύση του άνδρα είναι υλικά εστιασμένη και επειδή είναι πρωτοβουλιακός και επιδεικτικός, νιώθει τη φυσική σεξουαλική ορμή πιο έντονα απ' ό,τι η γυναίκα, η οποία είναι συναισθηματικά και διαισθητικά εστιασμένη. Επίσης οι άνδρες επηρεάζονται περισσότερο απ' ό,τι οι γυναίκες από τις σεξουαλικές χειραγωγήσεις της κοινωνίας εξαιτίας της υλικής τους εστίασης.

Όταν ένας άνδρας βλέπει μια όμορφη γυναίκα, θέλει να κάνει έρωτα μαζί της. Μια πιθανή αιτία για αυτήν την παρόρμηση είναι η επιθυμία να διαιωνίσει την ομορφιά της κάνοντας ένα παιδί μαζί της. Φυσικά αυτή η αρχική παρόρμηση ανακατεύεται με διάφορες θυμαπάτες, συμπλέγματα και τεχνητά δημιουργημένες επιθυμίες. Αλλά η εσωτερική επιθυμία για τη διαιώνιση της ομορφιάς μέσω της δημιουργίας ενός παιδιού ίδιου με αυτήν είναι αγνή.

Το καθήκον του άνδρα είναι να ελέγχει τις σεξουαλικές ορμές του και να εκφράζει αυτήν την ενέργεια με ανώτερη δημιουργικότητα. Όταν ο άνδρας χρησιμοποιεί τη σεξουαλική του ενέργεια για νοητικά και πνευματικά δημιουργήματα, δεν νιώθει την υλική πίεση και δεν μπλοκάρεται όταν το φυσικό σεξ περιορίζεται στη δημιουργία απογόνων. Όταν ένας άνδρας έχει μια φυσιολογική δημιουργική διέξοδο δεν επηρεάζεται από τον φόβο, τη ζήλια, τις μεταϋπνωτικές υποβολές, τις διαφημίσεις ή την πορνογραφία, αλλά έχει εξίσου φυσιολογικά σεξουαλικά αισθήματα όπως και μια υγιής, μη προγραμματισμένη γυναίκα.

Όσο ανώτερη είναι η εστία της συνείδησης του άνδρα, τόσο μεγαλύτερη είναι η φόρτιση που μεταβιβάζει στη σύζυγό του από αυτά τα ανώτερα επίπεδα κατά τη διάρκεια της επαφής τους. Το καθήκον του είναι να την γονιμοποιήσει όχι μόνο με υλικά σπέρματα, αλλά και με νοητικά σπέρματα και με σπέρματα πνευματικής θέλησης.

Η Φύση δεν δημιούργησε μια αδικία φτιάχνοντας τους άνδρες υλικά εστιασμένους, ενώ τις γυναίκες συναισθηματικά εστιασμένες και όχι σεξουαλικά προσανατολισμένες παρά μόνο όταν πρόκειται να κάνουν παιδί. Οι άνθρωποι είναι εκείνοι που διαταράσσουν την ισορροπία του μηχανισμού και ύστερα παραπονούνται ότι φταίει ο Δημιουργός. Στη Φύση όλα δημιουργήθηκαν με τάξη, αλλά οι άνθρωποι ανακατεύουν τα πράγματα εξαιτίας της θυμαπάτης τους.

Οι διαφωνίες, οι συγκρούσεις και οι εντάσεις που δημιουργούνται από μια αταίριαστη σεξουαλική σχέση ή γάμο δεν θα υπήρχαν, αν τα ζευγάρια είχαν διαλέξει το ένα το άλλο με τον σωστό τρόπο. Τα ζευγάρια που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης και που ορίζουν έναν συγκεκριμένο σκοπό για τον γάμο τους, όπως είναι μια δημιουργική συνένωση για να γεννήσουν κάτι που θα ευεργετήσει την ανθρωπότητα, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σεξουαλικής σύγκρουσης, έντασης ή καταπίεσης. Θα είναι σε θέση να ανυψώσουν το επίπεδο της επαφής τους στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο διαισθητικό πεδίο.

Επειδή οι σωστοί γάμοι είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατομική μας περίπτωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον Νόμο της Θυσίας μεταξύ μας μέχρις ότου επέλθει η εξάγνιση. Επειδή οι άνθρωποι έχουν περιπλέξει τη ζωή τους, χρειάζονται μια μεγάλη χρονική περίοδο για να αναπροσανατολίσουν βαθμιαία τον γάμο τους προς την σωστή κατεύθυνση και τον σωστό σκοπό.

Οι περισσότερες συζυγικές και σεξουαλικές σχέσεις έχουν βασιστεί πάνω σε λαθεμένα θεμέλια και γι' αυτό πρέπει με προσοχή και επιμέλεια να χειριστούμε την κατάσταση, έτσι ώστε να μην καταστρέψουμε περισσότερες οικογένειες και σχέσεις. Πρέπει βαθμιαία να προσπαθήσουμε να συγχωνευθούμε συναισθηματικά με τον σύντροφό μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί ομορφιά και αρμονία, να συγχωνευθούμε νοητικά για να δημιουργήσουμε μαζί ιδέες, σχέδια, έργα υπηρεσίας, βιβλία, εφευρέσεις και άλλα νοητικά παιδιά. Καθώς συνεχίζουμε να συγχωνευόμαστε σε βαθύτερα, πιο πνευματικά επίπεδα, η σεξουαλική ενέργεια κατά φυσικό τρόπο θα εξαγνιστεί και θα έχουμε φυσιολογικές σχέσεις.

Στο σωστό φυσικό σεξ υπάρχει μια ανταλλαγή ενεργειών ανάμεσα στα λεπτοφυή σώματα των δυο συζύγων και ένας εμποτισμός από ανώτερα δημιουργικά σπέρματα στο συναισθηματικό, νοητικό και διαισθητικό σώμα. Οι περιοδικές επαφές έχουν σκοπό να συντονίσουν και να οργανώσουν το σώμα του άνδρα και της γυναίκας, καθώς και να εκφορτίσουν τα συσσωρευμένα σεξουαλικά "ερεθίσματα", αυξάνοντας έτσι την αρμονία.

Το σεξουαλικό πρόβλημα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του κόσμου. Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη εξυπνάδα και σοφία, χρησιμοποιώντας ευρύτητα νου χωρίς να προκαταλαμβάνουμε ή να εκβιάζουμε τα αποτελέσματα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα