Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Οι «φωτεινοί άνθρωποι», οι «άνθρωποι της εξέλιξης» , και οι « άνθρωποι του σκότους»



Όμως ό άνθρωπος πού έχει ξεπεράσει τις δοξασίες και τις προκαταλήψεις , έχει εννοήσει την ύπαρξή του με την ενίσχυση της θελήσεώς του και έχει εμπνευστεί ή ουσία της πίστεώς του προς την αναζήτηση του πνευματικού του αθάνατου εαυτού, είναι αυτός πού θα γίνει ό οδηγός της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τά δεσμά πού της έχουν επιβληθεί.
Ανάμεσά μας υπάρχουν, οι «φωτεινοί άνθρωποι», οι «άνθρωποι της εξέλιξης» , και οι « άνθρωποι του σκότους». Οι πρώτοι έχουν την ικανότητα να περνάνε δια μέσω του ηλιακού φωτός και να αντικρίζουν το φώς της Τρισηλίου Θεότητας. 
Οι της εξέλιξης βρίσκονται στο υπό κάτω της Σελήνης χώρο, εγκλωβισμένοι από την γήινη ατμόσφαιρα. 
Αυτοί του σκότους , είναι υπό κάτω της Γής , οι υπογήϊνοι. Στους πρώτους άνηκαν οι Έλληνες ημίθεοι που οι ψυχές τους έρχοντο απευθείας από τον χώρο - πύλη εισόδου του Θείου Δημιουργικού Πνεύματος , τον Σείριο. 
Την πύλη αυτή σήμερα διαβαίνουν οι άγιοι και ενάρετοι άνθρωποι που έχουν ενεργοποιημένη την Επίφυση .
Οι της δεύτερης κατηγορίας , είναι αυτοί που διαθέτουν και Επίφυση, αλλά και το 5ο στοιχείο , τον Αιθέρα.
 Ο Αιθέρας θα πρέπει να εννοηθεί και να ταυτισθεί με το φέρων μέσον του Πνευματικού Φώτός. 
Αυτοί έχουν την δυνατότητα , καθώς η Επίφυσή τους είναι ενεργοποιημένη, να επανα-ανακτήσουν την επαφή τους , και μέσω τού Πνευματικού φωτός να διαφύγουν από τον εγκλωβισμό του γήινου χώρου, και οι οποίοι ανήκουν στους εκ του θεϊκού γένους προερχόμενους.
Αλλά επίσης, και οι έχοντες «υποψία» επαναλειτουργίσεως της απονεκρωμένης τους Επίφυσης, οι χρησιμοποιούντες μόνο την Υπόφυση. 
Αυτοί ανήκουν στο γένος του Προμηθέα με το «ολίγον Πύρ».
 Στην θέση αυτή έχουν πέσει σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι των οποίων η θέληση έχει σχεδόν εκμηδενισθεί μέσω του ελέγχου του νού τους.
Τέλος , οι υπογήϊνοι, οι μη έχοντες Επίφυση , άρα και καμμιά δυνατότατα επαφής με το Θείο Φώς, οι ανίκανοι να
δούν και αυτό το φώς του Ήλιου. 
Σε αυτούς ανήκουν οι ριχθέντες στα Τάρταρα Άτλαντες.
Ως σώμα μας, ορίζουμε την δομημένη εκείνη μορφή από τα γήινα στοιχεία της ύλης που διαθέτει συγκεκριμένες δυνατότητες γιατί βρίσκετε κάτω από την υποταγή των νόμων που διέπουν τον χώρο του Τριτόκοσμου. 
Αυτοί οι νόμοι ερευνούνται από την Φυσική επιστήμη.
Ως ψυχή μας , ορίζουμε και ονομάζουμε την ενέργεια της ζωής που βρίσκετε μέσα μας και ζωοποιεί το σώμα μας μέσω του αίματος. 
Θεωρητικώς θα μπορούσαμε να πούμε, πώς τον χώρο τον οποίο καθορίζει ως σώμα της μέσα στο σώμα μας, δηλαδή τα σημεία με τα οποία συνδέεται και εφάπτεται, είναι το ενδοκρινικό ορμονικό μας σύστημα, τα επτά σημεία πού ονομάζει η ανατολική φιλοσοφία charkas , και όλα όσα σχετίζονται με το υγρό στοιχείο. 
Τα μέρη αυτά ερευνά η επιστήμη της Χημείας.
Ως Νοητικό , ορίζουμε και αποκαλούμε τον εγκέφαλό μας και τις λειτουργίες του, σαν μια πύλη από όπου λαμβάνουμε και στέλνουμε δονήσεις επαφής με όλη την δημιουργία και τον Θεό. 
Αυτός που έχει την εξουσία του ενδιάμεσου συνδετικού παράγοντα επικοινωνίας είναι η σκέψη μας. 

                              

Πότε παρουσιάζετε η ψυχή στόν άνθρωπο;


Θα αναφερθώ σε ένα ακόμα απόσπασμα από τά πειράματα υπνωτισμού στην Πράγα. 
Η ερώτηση ήταν, «…πότε παρουσιάζετε η ψυχή;» . 
Και η απάντηση, 
«Μόλις γεννήθηκε το παιδί, παρουσιάσθηκε μια τόσο δα μικρούλα ψυχή στο ίδιο μέγεθος του κορμιού του…» . 
Ερώτηση, «Από πού ήρθε;» . 
«Όταν το παιδί αναπνέει για πρώτη φορά τότε παρουσιάζετε η ψυχή…Μόλις το κεφάλι βγεί από το σώμα τότε το παιδί αρχίζει να αναπνέει και εκείνη ακριβώς την στιγμή την βλέπω σαν να ξεπετάγεται από το στόμα του , σαν να έχει βγεί με την ανάσα του , σαν καπνός …η ψυχή πηγαίνει πάνω στο κεφάλι του στο μέτωπό του , ανεβαίνει στα μάτια του , κάνει μια στροφή…και αφήνει στον εγκέφαλο, κοντά στην παρεγκεφαλίτιδα ένα σύννεφο- πνοή, μετά γυρίζει πίσω ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο και τότε το παιδί την εκπνέει και εκείνη παίρνει την θέση της πίσω από την πλάτη του παιδιού.» 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα